2012 Era Noastra

Mistere.Enigme. Civilizatii disparute.Organizatii secrete.Enigme romanesti.Piramidele.Misterele istoriei.Fenomene inexplicabile.Paranormal.Disparitii.Ipoteze.2012.Apocalipsa.

Enigmaticul Triunghi al Bermudelor


Fenomenele misterioase care au loc in asa numitul Triunghi al Bermudelor, zona situata intre Florida, Puerto Rico si insulele Bermude, nu mai constituie de multa vreme un subiect tabu pentru oamenii de stiinta. Si totusi, in ciuda numeroaselor teorii emise pana in prezent, enigma disparitiilor continua sa persiste.

Evenimentele inexplicabile care au loc in Triunghiul Bermudelor nu reprezinta o noutate. De fapt, ele au fost semnalate pentru prima oara acum mai bine de 500 de ani, de catre Cristofor Columb, cel care la 11 octombrie 1492 mentiona in jurnalul de bord, teama care cuprinsese echipajul la vederea unor stranii lumini care se miscau la orizont.
Acesta avea sa mai mentioneze si prezenta unor flacari pe cer, precum si dereglarea busolei de la bordul navei amiral, Santa Maria. 

Citeste tot articolul

AICI

Poate e mai simplu sa va abonati la Newsletter . Primiti zilnic un rezumat al ultimelor articole .CLICK AICI

iulie 18, 2008 - Posted by | Bermuda Triangle | , , , ,

3 comentarii »

  1. AM TRECUT PRIN ZONA ACEEA DAR NU SA INTIMPLAT NIMIC .

    Comentariu de deey | ianuarie 1, 2010 | Răspunde

  2. Am vazut un video cu Bernard de Montreal unde spune ca, este in formare a 6-a rasa ,in triunghiul Bermundelor, e un video interesant ,merita vazut.

    Comentariu de Adriana | noiembrie 1, 2009 | Răspunde

  3. Triunghiul Bermudelor este un subiect despre care cred ca se va discuta mult timp, asta doar daca oamenii vor fi interesati sa afle „secretul” pe care il tine ascuns. Am citit cazuri si am si un reportaj pe un CD unde ofera detalii despre acest triunghi.Am vazut si un film in care prezenta o posibila varianta cum ar fi:in acea zona te desparti de lumea noastra si intrii intr-o lume a spiritelor rele.a fost trimis un echipaj si cand au ajuns in triunghiul bermudelor sa luat curentul si au pierdut legatura cu echipajul.in cand un om sa dus sa vada care est efectiunea de s-a oprit curentul.a inceput sa repare cand de odata a porni un robinet si jetul de apa a sarit pe fire si s-a curenta si a muri transformandu-se in scrum. o femeie din echipaj s-a dus in camera copiilor si o obserbat ca leaganul se clatina ca si cum cineva ar fi fost in el. a pornit camera video pt. a filma sa arate si celorlati si cand a pus camera video sa filmeze leaganul in leagan era un copi. erau mai multi copii. defapt pe nava erau mai multe spirite dar ele se puteau vedea doar cu ajutorul camerei video. acele spirite le sugeau sufletele si ii transforma in scrum.pana la urma au scapat doar jumatate dintre ei cu niste elicoptere care au venit sa ii salveze.la sfarsit fantomele zburau pe cer de parca erau artificii. cand sau indepartat, fantomele erau doar niste luminite.parerea mea ar fi ca oamenii sa insiste pe acest subiect pentru ca sunt convinsa ca vor reusii sa ii dea de capat daca vor avea ambitie.daca as putea ajuta la rezolvarea acestui mister as fi enorm de incantata daca as putea ajuta la dezleagarea misterului pentru ca am o varianta inspirata din mai multe reportaje.la aparitia oricarei stiri legate de acest enigmatic triunghi as dori ca site-ul sa ma contacteze pe adrsa de e-mail.multumesc!

    Comentariu de Roxana | august 14, 2008 | Răspunde


Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: