2012 Era Noastra

Mistere.Enigme. Civilizatii disparute.Organizatii secrete.Enigme romanesti.Piramidele.Misterele istoriei.Fenomene inexplicabile.Paranormal.Disparitii.Ipoteze.2012.Apocalipsa.

„Illuminati” – aristocraţia neagră a planetei


„Illuminati” şi sinistra aristocraţie neagră a planetei 

Illuminati-i sau „Iluminaţii” reprezintă aşa-numita elită planetară, grupul persoanelor care îşi autoarogă supremaţia asupra destinului umanităţii. Faptul că au ales tocmai termenul „iluminat”, folosit în tradiţia spirituală pentru fiinţele care au avut acces la anumite revelaţii divine esenţiale, nu este decât o dovadă în plus a imensei aroganţe a Illuminati-lor. Această grupare ultrasecretă are în mână frâiele planetei, iar singurul interes pe care îl au în vedere cei care o alcătuiesc este propria lor prosperitate. Ei sunt cei care au pus la cale „Noua Ordine Mondială” spre care ne îndreptăm cu paşi din ce în ce mai repezi în ultimii ani.
Aceşti oameni sunt principalii jucători pe tabla de joc pe care ei înşişi au configurat-o pe întreaga planetă. Cei mai bogaţi, influenţi şi puternici oameni de pe Pământ fac parte cu toţii în principal din aceleaşi 13 familii şi sunt principalele personaje care conduc din umbră lumea. Aceste familii au creat Ordinul secret al Illuminati-lor şi îl controlează în totalitate. Cu foarte puţine excepţii, Illuminati-i sunt bărbaţi. Ei sunt cei care iau deciziile, trag sforile şi stabilesc regulile pe care trebuie să le urmeze toate guvernele, preşedinţii, corporaţiile şi organizaţiile internaţionale.
Un grup ultrasecret reuneşte cei mai puternici oameni din lume
Citeste tot articolul

august 4, 2008 - Posted by | Organizatii Secrete | , , , , , , ,

3 comentarii »

  1. aici nu luam partea catolicilor, ortodoxilor sau masonilor.Prezentam niste supozitii, ipoteze, enigme.. care nu prea au raspuns.
    Daca cineva are mai multe info.. poate sa ne spuna si noua cate ceva 😉

    Comentariu de 2012en | noiembrie 20, 2008 | Răspunde

  2. raman uimit de ceea ce citesc,si sincer nu vad nici o logica . Vrea cineva sa ma lamureasca ? in primul rand, illuminatii au fost de acord cu masonii.Au considerat ca fiecare are cate un DUMNEZEU dar nu credeau in revelatie.MASONII au fost sprijiniti de ordinul illuminatilor.Deci erau de acord cu orice fel de credinta,nu impunea religia nimanui cum au facut catolicii si intreaga lor biserica anglicana.

    Comentariu de tagleri luizi | noiembrie 19, 2008 | Răspunde


Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: