2012 Era Noastra

Mistere.Enigme. Civilizatii disparute.Organizatii secrete.Enigme romanesti.Piramidele.Misterele istoriei.Fenomene inexplicabile.Paranormal.Disparitii.Ipoteze.2012.Apocalipsa.

Profeţiile lui Edgar Cayce


După ce am trecut de perioada în care Nostradamus mă mai speria cu previziunile sale apocaliptice, tărâmul profeţiilor nu m-a mai interesat deloc. De aceea numele lui Edgar Cayce nu mi-a spus nimic şi nici nu mă aşteptam să regăsesc în această carte un Nostradamus modern: probabil la fel de celebru, probabil la fel de creativ, probabil ceva mai lipsit de inspiraţie.

Am folosit cuvântul “probabil” din motive stilistice şi ştiinţifice: este cuvântul cheie al oricărei profeţii, cel care permite interpretări bogate din partea susţinătorilor, calea de scăpare a profetului ratat şi motivul de discordie între cei care cred şi sceptici.

Edgar Cayce (1877 – 1945) s-a născut într-o familie săracă din Kentucky. A fost retras de la şcoală după ce a absolvit 8 clase, pentru că familia nu îşi permitea să plătească taxele şi educaţia primită până atunci era considerată suficientă. Pierderea nu a fost prea mare pentru că Edgar Cayce a fost un elev mediocru care avea dificultăţi în a memora orice, chiar şi alfabetul.

Citeste tot articolul

AICI

Poate e mai simplu sa va abonati la Newsletter . Primiti zilnic un rezumat al ultimelor articole .CLICK AICIaugust 4, 2008 - Posted by | Profetii | , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

5 comentarii »

 1. Conform decriptarilor egiptologilor,s-au pierdut 23 ani in numaratoare anilor, de la Isus incoace, astfel ca anul 2010 este de fapt 2033..
  Profetiile ca si astrolgia sunt probabilitati ca un eveniment sa aiba loc, insa asa cum spune Edgar Cayce si confirma fizica cuantica, rasa umana emite unde energetice de diferite frecvente. Aceste frecvente sunt corespondente anui anumit gen de manifestari meteo/geologice.
  In cercetarile d-nei Godeanu Marioara, om de stiinta, explica legatura energetica dintre oameni si plante chiar si pietre. Totul este viu pe planeta..
  Nu este nevoie de o profetie sa intelegi logic ca in prezent deteriorarea planetei va avea consecinte grave asupra climei si modificarilor terestre , de unde in final noi-rasa umana vom fi ”beneficiarii”…
  legea universului recunoscuta de fizicieni e clara: ce emiti aia primesti…
  la fel si emisiile gandurilor/faptelor umane, generezi o anumita frecventa vei atrage evenimente si persoane care la randul lor sunt pe acelasi gen de frecventa…
  sentimentul de iubire are frecventa cea mai inalta si se spune ca este a Creatorului, probabil Isus intelesese asta si din acest motiv propovaduia iubirea intre oameni, lucru care contravenea principiilor evreiesti: iubeste-te doar pe tine insuti si doar pe popoprul tau, restul sa piara !
  tibetanii indienii o numesc karma…
  citit vechiul testament numit Biblie, evreii migreaza de colo colo, ucigand diverse triburi in calea lor doar sa puna mana pe tara ”promisa”, dupa o perioada constatau ca nu acela era locul promis si se treze unul ca a visa cum D-zeu i-a spus sa ordone ascutire de sabii cu 2 taisuri pt a ocupa un nou teritoriu…si tot asa au ramas pe din-afara, abea acum recent si-au gasit un loc si nici acolo n-au pace se lupta cu palestinienii…ei au fost mereu asa in cautarea de ocupare de teritorii ale altora..
  in fine, vine Hitleri si decide decimarea lor, este o dovada ca legea Universului mai sus enuntata isi face efectul…
  Asta e motivul pt care rasa umana ar trebuii sa traiasca in pace, in armonie cu natura si nu sa aiba atitudine de paraziti care consuma si distrug…

  Comentariu de soare sorina | mai 25, 2010 | Răspunde

 2. Cel mai impoetant lucru este discernamantul. Pe interenet putem gasi multe informatii, dar intrebarea se pune cum alegem si cum stim care din aceste informatii sant adevarate si utile? Daca reusim sa intelegem aceste doua lucruri, inseamna ca ajungem la profetii adevarate. Eu numesc profetiile avertismente. Sant convinsa ca fiecare din noi in viata lui a avut viziuni, prin vis, sau semne pe care nu le-a luat in seama, decat atunci cand ele s-au intamplat pentru ca numai atunci au realizat ca daca ar fi inteles avertismentul, ar fii schimbat raul in bine numai ca sa fii evitat un eveniment nedorit. Acest lucru se untampla si cu acesti profeti. Majoritatea lumii prefera sa adopte o atitudine de paSasivitate cand e vorba de un avertisment negativ si greu de crezut. De ce oare? Raspunsul e simplu. Pentru ca mintea umana e adaptata sa creada numai ceea ce e convenabil, comod si in care nu trebuie actionat sau investit pentru a face o schimbare care ar putea sa evite o catastrofa. Noi oamenii preferam mereu ceea ce e mai usor decat ceea ce e mai greu de facut, ceea ce e mai comod decat ceea in care trebuie depus efort, dar sa nu uitam ca pasivitatea si comoditatea ne pot costa mult.Ce ar fii sa punem scepticismul si comoditatea la o parte si sa incercam sa luam in serios profetiile unor oameni, si sa incercam sa actionam in asa fel incat sa puem sa salvam vieti omenesti.Un avertisment printr-un e-mail chiar poate salva vieti omenesti. Ce trebuie sa facem? Sa citim, sa ne documentam, sa invatam, si cand simtim ca am ajuns sa concluzionam sau sa discernem informatiile , sa actionam. Ne este usor sa spunem ca toate profetiile ni s-au dezvaluit dupa ce ele s-au intamplat, dar oare profetiiile care sant scrise acum pt viitor cineva le crede sau le da atentie. De ce sa credem ca ecete preziceri, sant de fapt mesaje care ne-ar putea salva viata. De c esa nu credem ca ele nu pot fii adevarate. Daca cineva ne-ar zice acum:” pleaca repede din casa ta ca vine un razboi „, cineva ar crede? Raspunsul ar fii:” nu cred, cum sa las toate si sa plec, e o tampenie ideea ca vine raqzboiul”. Intrebarea se pune de ce numai cand santem bolnavi ne rugam, de ce numai cand vedem ca santem in prericol fugim? Raspunsul este : Pt ca numai atunci intelegem ca viata are prioritate. Ganditi-va la cele scrise mai sus.

  Comentariu de Andeea | noiembrie 22, 2009 | Răspunde

 3. Avand in vedere ca Edgard Cayce se refera la informatii accesate atat din trecut, dar mai ales din viitor,cei care se incumeta sa-i interpreteze „lecturile”, trebuie sa aiba minime cunostinte stiintifice care devanseaza timpul in care a trait Cayce dar sa si ia in considerare ca „interpretul” sau initial, din cauza noutatii informatiilor, putea consemna gresit termeni, date, fenomene etc.
  Cu privire la „rasturnarea axei magnetice”, nimeni nu cunostea la momentul respectiv ca asemenea fenomen exista.
  Intr-adevar, cu o periodicitate de cca. 100.000 de ani fenomenul interschimbarii Nordului si Sudului magnetic, are loc. Oamenii de stiinta au dovezi materiale ale producerii fenomenului, dar explicatia stiintifica a fost data de autorul acestor randuri deabia in anul 2001 in lucrarea „Modelarea rationalitatii fizice si metafizice” publicata pe tesionline.ro
  Explicatia stiintifica a „rasturnarii” axei, nu inseamna acel cataclism de resturnare a Pamantului cu Arctica in locul Antarticii si invers, ci un fenomen care nu contrazice nicio fege fizica, dar asta nu inseamna ca este o schimbare mai putin dramatica pentru FIINTARE. Pana la urmatoarea producere mai sunt cel putin 20 de milenii, dar acest lucru nu inseamna ca semne prevestitoare nu apar mult mai de timpuriu.In orice caz, inainte de mileniul 22 actuala civilizatie va pieri, probabil cu orice urma de fiintare pe Terra.
  Plecand de la ideea ca 20 de milenii este o perioada care nu trebuie sa afecteze nici pe cel mai fricos dintre oameni, este de prevazut ca intr-o perioada nu prea indepartata, von descoperi adevaruri despre lucruri ciudate cum ar fi Atlantida, metode de vindecare uimitoare a bolilor etc. si vom ramane uimiti constatand ca lucrurile sunt mult mai simple si la indemana, decat enormele eforturi pe care omenirea le-a facut pentru dezvoltarea tehnologica al carui inceput il traim acum. Vom constata ca si cel mai umil dintre noi este capabil de lucruri uimitoare numai prin minimum de vointa si un comportament perfect moral insusit de fiecare fiinta umana, fara posibilitatea de a se abate de la el.

  Comentariu de Prof.Gh.C.Dinulescu-Campina | iulie 24, 2009 | Răspunde

  • …”Plecand de la ideea ca 20 de milenii este o perioada care nu trebuie sa afecteze nici pe cel mai fricos dintre oameni, este de prevazut ca intr-o perioada nu prea indepartata, von descoperi adevaruri despre lucruri ciudate cum ar fi Atlantida, metode de vindecare uimitoare a bolilor etc. si vom ramane uimiti constatand ca lucrurile sunt mult mai simple si la indemana, decat enormele eforturi pe care omenirea le-a facut pentru dezvoltarea tehnologica al carui inceput il traim acum. Vom constata ca si cel mai umil dintre noi este capabil de lucruri uimitoare numai prin minimum de vointa si un comportament perfect moral insusit de fiecare fiinta umana, fara posibilitatea de a se abate de la el.”…vreti sa spuneti cind vom trece in dimensiunea a cincea !!??…. cind vom intra in „Epoca de Aur”, cei 2000 ani de lumina!
   Sintaxa dvs. nu mi se pare a unui roman, aveti ceva ce sa ne spuneti mai mult dle profesor??
   Sint numai ochi si urechi si sa dau si teza la nevoie…..
   Trebuie sa recunosc ca am un „cui” impotriva dezinformarii..

   Comentariu de vasco / Italia | iulie 25, 2009 | Răspunde

 4. Edgar Cayce a fost unul dintre cei mai mari profeti cunoscuti. Lecturile lui se refera nu numai la viitor si la Atlantida, dar si la rolul omului pe acest pamant; ele dau indicii pentru calea spre desavarsire a omului. El subliniaza cu fiecare ocazie rolul dragostei si vorbeste despre constiinta cristica omniprezenta. Tot ce se intampla pe pamant este inregistrat in arhivele akashice universale. Mesajul sau este cel mai optimist si mai luminos cu putinta. Profetia in legatura cu biblioteca aflata intre Sfinx si piramida cea mare coincide si cu viziunile Valentinei de la Iasi.
  Daca vom consulta anumite surse vom constata ca numaratoarea anilor asa cum o facem noi astazi necesita o rectificare. De aceea apar asa-numitele profetii „gresite”.

  Comentariu de Diana | iulie 17, 2009 | Răspunde


Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: