2012 Era Noastra

Mistere.Enigme. Civilizatii disparute.Organizatii secrete.Enigme romanesti.Piramidele.Misterele istoriei.Fenomene inexplicabile.Paranormal.Disparitii.Ipoteze.2012.Apocalipsa.

Marea înşelătorie a aşa-ziselor atentate teroriste din 11 septembrie 2001 (II)


Comisia de anchetă neagă fără nicio jenă legile fizicii

Primul turn WTC cade la 9:59, acesta fiind turnul sudic, cel care a fost lovit al doilea. După 29 de minute, turnul nordic cade şi el, durata de prăbuşire a ambelor clădiri fiind de aproximativ 10 secunde.
Legea căderii libere a corpurilor formulată de Galilei şi acceptată astăzi de către toţi oamenii de ştiinţă afirmă că:
D = 1/2 x g x t2 , unde
D = distanţa parcursă de un obiect în cădere liberă, în vid;
g = acceleraţia gravitaţională, cu valoarea constantă 9,8 m/s2;
t = timpul în secunde.
Dacă există o rezistenţă oricât de mică, atunci viteza scade, iar timpul creşte proporţional cu această rezistenţă. În cazul WTC – turnul nord şi turnul sud, ştim că turnurile aveau 1.350 picioare înălţime (416 metri).
Din ecuaţia de mai sus deducem timpul minim de cădere pe distanţa de 416 m, socotit în vid, fără frecare: t2 = 2 x D / g. Deci: t =  9,1627 secunde.
Această valoare reprezintă cel mai scurt interval de timp, calculat teoretic, în care se poate prăbuşi complet o clădire de 416 m înălţime, în condiţii de vid. Având în vedere că turnul sudic WTC2 a căzut în 10,4 secunde, iar cel nordic WTC1 în 8,1 secunde, este uşor de înţeles că ancheta oficială oferă explicaţii penibile, mincinoase, care sfidează legile fizicii. În realitate, trebuie să ţinem seama că sub zona de impact erau un număr de etaje neafectate de coliziune. Singura posibilitate ca etajele superioare zonei de impact să se prăbuşească într-un timp practic egal cu cel al căderii libere este aceea ca etajele inferioare să se comporte ca şi… aerul, adică să nu frâneze în niciun fel căderea. Ori, aceasta se poate petrece doar dacă structura de rezistenţă este, într-un fel sau altul, distrusă, pulverizată. Pentru că nu ne putem închipui că etajele inferioare s-au retras, graţios, făcându-le loc celor superioare, aflate în plină prăbuşire. Ceea ce înseamnă că este vorba de o demolare controlată şi nu de altceva. Oare cât ar fi durat, în realitate, în condiţiile versiunii oficiale, prăbuşirea turnurilor: o oră, o zi, veşnic? Ceea ce este sigur este că, dincolo de orice îndoială, turnurile nu s-au putut, în nici un caz, prăbuşi pur şi simplu, din cauza forţei gravitaţionale, într-un timp atât de scurt.
Citeste tot articolul
AICI
Poate e mai simplu sa va abonati la Newsletter . Primiti zilnic un rezumat al ultimelor articole .CLICK AICI

august 8, 2008 - Posted by | Ipoteze, Organizatii Secrete | , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

4 comentarii »

 1. **** Intr-adevar,ceea ce s-a intamplat pe 11 septembrie 2001 in America a zguduit din temelii nu numai imaginea „mitului american”de superputere militara si informationala,inatacabila chiar la ea acasa,dar a produs consternare si confuzie pe tot Mapamondul,producand deja „in germene”efectele crizei economice si a resurselor de materii prime ,pe care o resimtim abia astazi la nivel global.O asemenea alternativa „apocaliptica”li se perea multora dintre noi o pura fantezie,sau utopie greu de pus in ecuatie logica.Ceea ce realizeaza autorul acestui articol este o sinteza uimitoare si realista totodata, care merita tot respectul pentru munca sa,si pentru viziunea sa sintetica si focalizatoare,care pune exact punctul pe I,sau mai degraba pe…W!Caci toate obiectivele :civile,econonice si militare atacate pe 11 septembrie2001,au o LITERA COMUNA in toate locatiile atacate de „pseudoteroristii”lui Ben Laden,ceea ce confirma fara dubii faptul ca adevaratii teroristi erau si sunt cei care se saluta si se recunosc intre ei prin simbolul literei…W!Restul e doar chestie de timp si de logica formala….

  Comentariu de Anonim | septembrie 12, 2010 | Răspunde

 2. Desigur , ar fi foarte bine daca guvernele serioase ar colabora mai intens si mai corect , atentionandu-si populatia cu problemele ce tin de securitatea nationala si de stat . Tactica tratativelor ce se discut in umbra , impun compromisuri si cedari , de ambele parti , facute in mod voit cu constiinta . Aceste idealuri/tratative , au tot felul de tertipuri , strategii , sugestii , care tine in mod practic de interesele fiecarui stat . Termenii lor sunt cunoscuti foarte tarziu – pre tarziu ptr a mai face ceva .

  Comentariu de deey | septembrie 12, 2010 | Răspunde

 3. sa inteleaga ca nu el e centrul lumii si face ce vrea fara sa fie pedepsit, lasa sa se simta in pielea lui Saadam…bine ca mai sint pe lumea asta asa oameni ca HUGO CHAVEZ…

  Comentariu de valentina | februarie 10, 2009 | Răspunde

 4. MR Bush trebuie condamnat pentru crime de razboi la curtea de la Haga, mai mare terorist ca el nu exista…

  Comentariu de valentina | februarie 10, 2009 | Răspunde


Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: