2012 Era Noastra

Mistere.Enigme. Civilizatii disparute.Organizatii secrete.Enigme romanesti.Piramidele.Misterele istoriei.Fenomene inexplicabile.Paranormal.Disparitii.Ipoteze.2012.Apocalipsa.

O.Z.N.- urile naziste. (Baza 211)


La 14 decembrie 1944 (cu sase luni inainte de terminarea razboiului)  importantul cotidian american, “New York Times”, publica pentru prima oara, dupa primele observatii din lume ale “farfuriilor zburatoare”, un articol surprinzator: “Farfuriile zburatoare sunt arme secrete. O noua arma germana si-a facut aparitia pe frontul occidental. Pilotii U.S. Air Force raporteaza ca sfere de argint survoleaza Germania, uneori izolate, uneori in formatie. Unele par total transparente.”

Ce s-a petrecut cu adevarat dupa razboi si de unde veneau aceste masinarii misterioase? In anul 1936, prevazand un al doilea conflict armat mondial inevitabil, Germania nazista s-a pregatit pentru asta metodic. Intre alte pregatiri era indispensabil de a prevedea o logistica performanta pentru razboiul maritim. Nazistii au incheiat acorduri secrete cu “aliatii Marelui Reich” si cu prieteni potentiali in anumite tari din America de Sud pentru a revitaliza parcul navelor de razboi. Aveau nevoie de o baza secreta, solida si inatacabila pentru submarinele din Kriegsmarine.

 

Citeste tot articolul

AICI

Poate e mai simplu sa va abonati la Newsletter . Primiti zilnic un rezumat al ultimelor articole .CLICK AICI

august 30, 2008 - Posted by | Ipoteze, UFO | , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

4 comentarii »

 1. mai ales ca au pierdut razboiul,nazisti ne-ar fi atacat cu o asemenea tehnologie avansata,dar eu cred ca le lipseste o piesa la puzzle-ul lor si mai asteapta +de asta le e frica sa nu-i bombardeze la poli cu bomba neutrino-neutronica,asa ca manipuleaza din umbra ……….

  Comentariu de antit | octombrie 16, 2009 | Răspunde

 2. daca aveau nazistii asa ceva acum ma chema Fritz:)))))

  Comentariu de Costy | august 14, 2009 | Răspunde

 3. Daca ai citit si celalalte documente, sau chiar si acesta dar cu atentie, ai fi aflat ca OZN-urile sunt produse de nemti, la poli.

  Si daca au reusit sa fac a asa ceva, de ce le-ar fi greu sa Geneticienilor sa se joace cu genele oamenilor facandu-i sa para extraterestrii? Si mai bine…tine lumea la distanta de planurile naziste.

  Comentariu de dani | octombrie 21, 2008 | Răspunde

 4. frate voi va dati seama ca nostradamus spune undeva ca sfarsitu lumi va fi in 2012 dar nu spune cum va fi,daca noi oameni prindem ozn-uri si sunt vazute atunci logic ca exista,noi oameni stim ca sunt dar nu stim cat sunt de puternici,daca extraterestri vor fi deranjati la un moment dat,noi nu am descoperit cum sa aflam macar de unde vin da sa ajungem la ei ,in schimb ei neau si gasit e usor sa ne si distruga,sau poate fi un buuum de la experimentu din elvetia (gaura neagra) nicu

  Comentariu de nicu | septembrie 24, 2008 | Răspunde


Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: