2012 Era Noastra

Mistere.Enigme. Civilizatii disparute.Organizatii secrete.Enigme romanesti.Piramidele.Misterele istoriei.Fenomene inexplicabile.Paranormal.Disparitii.Ipoteze.2012.Apocalipsa.

Misterele TitaniculuiChiar din primele zile, dispariţia Titanicului a fost împânzită de mituri şi legende. Pe lângă cele tradiţionale, la noi au ajuns şi versiuni fantastice.

În 1897, cu 15 ani înainte de dispariţia Titanicului, a ieşit de sub tipar carte necunoscutului jurnalist pe atunci, Morgan Robertson. Romanul său prezicea moartea unui uriaş transoceanic cu numele „Titan”.

Imaginaţia bogată a jurnalistului s-a dovedit a fi o prorocire de coşmar, care se potrivea cu faptele reale, începând cu numele şi echipamentele vasului şi terminând cu locul, timpul şi cauza catastrofei.

După tragedie, Robertson era considerat „diavol”, geniu negru, prevestitorul nenorocirii. Romanul său a fost blestemat, iar autorului i-a fost refuzat dreptul la publicarea cărţilor. Dar în ziua în care măreţul Titanic îşi începea călătoria, nimeni nici măcar să se gândească la vreun roman-prorocire. Toţi cei care urmau să călătorească pentru prima oară cu vasul-minune se considerau aleşi iar rudele şi fotografii îi priveau cu invidie de pe mal.

Doar un singur marinar de pe Titanic, printr-o ironie a sorţii, avea cu el un exemplar al romanului lui Morgan Robertson. Pe măsura ce înainta în lectură, pe marinar îl cuprindea panica. Le-a povestit colegilor, dar aceştia deja erau cu un zâmbet larg pe buze. Era într-atât de speriat, încât atunci când vasul se afla în portul oraşului Southhempton, el a abandonat, şi prin asta şi-a salvat viaţa.

De asemenea, în ultima clipă, au refuzat să călătorească încă 55 de oameni. În această listă intra miliardarul John Morgan, deţinătorul ambarcaţiunii, subit declarat bolnav. A refuzat călălătoria şi un mare negustor Wood, a cărui soţie a primit o avertizare anonimă „dacă nu vreţi să vă pierdeţi soţul, atunci faceţi tot posibilul ca să-l răzgândiţi de la călătorie”. Restul care au refuzat au motivat asta prin diferite presimţiri ciudate dar puternice.

Pe 15 aprilie 1972 (la 60 de ani după tragedie) radistul linkorului american „Theodor Roosvelt” primeşte un semnal SOS. Prin zgomotul din căşti răzbătea o voce îngheţată care chema ajutor pentru Titanicul ce se scufunda.
Radistul Llyd Dethmer a crezut că a înnebunit. Însă, pentru orice eventualitate, a transmis mesajul la ţărm. Cine ştie? Poate într-adevăr, cineva are probleme. Răspunsul a fost foarte scurt şi calm : „la semnalul SOS nu răspundeţi, continuaţi cursul stabilit”. Abia în port căpitanului şi întregului echipaj le-a fsot arătat că demult scufundatul Titanic nu avea cum să trimită vreun semnal SOS. Ori radistului i s-a părut, ori cineva a făcut o glumă bună. Însă Dhetmer a găsit straniu faptul că explicaţiile au fost oferite de serviciile speciale şi nu de conducerea maritimă. Aşa că a început cercetările. De la început, din pură curiozitate. Dar s-a adâncit atât de mult încât a ajuns la spitalul cu probleme neuropsihologice. Dar înainte de asta a reuşit să „dezgroape” multe lucruri interesante….

citeste tot articolul

AICI

Poate e mai simplu sa va abonati la Newsletter . Primiti zilnic un rezumat al ultimelor articole .CLICK AICI

 

 

septembrie 4, 2008 - Posted by | Enigmele Marilor | , , , , , , , ,

55 comentarii »

 1. crezi ca dumnezeu exista?????

  Comentariu de nicoleta | octombrie 19, 2010 | Răspunde

  • da exista

   Comentariu de nicoleta | octombrie 19, 2010 | Răspunde

 2. tu crezy

  Comentariu de Anonim | septembrie 24, 2010 | Răspunde

 3. cred ca acest titanic a fost foarte bine dotat dar avnd in vedere si inmensul vas pe care in acel timp a fost cel mai mare si greu vas,de acea nu a fost luat in consderare si echipamentul necesar pt care nu a fost de ajuns. asa se explicca si moartea acelor 1500 de oameni care nu a avut presimtirea fata ceide ce 50 de oameni care au simtit in acel timp.

  Comentariu de alex virgil | septembrie 24, 2010 | Răspunde

 4. Mda!interesanta Noua Poveste{scorneala} a Titanicului,si a fanteziei omenesti-Mircea Eliade,in cartea sa ,,Imposibila intoarcere”,descrie cu lux de amanunte cum actioneaza miturile asupra psihicului si constiintei omenesti],dar si mai interesante[ca material de studiu psihologic]mi se par postarile la acest articol.Aceste postari reflecta destul de clar starea de spirit a multora dintre noi,care pot fi manipulati destul de usor,prin niste scorneli aberante,in care multi chiar sunt tentati sa creada.Ca sa nu lungim in mod inutil vorba,voi da si eu un CONTRA EXEMPLU,despre felul in care putem fi manipulati prin:mituri,simboluri si aparente inselatoare.Exemplul pe care il vom da se gaseste in cartea lui Ernest Renenan:,,Viata lui Buddha”,si cine doreste mai multe amanunte,poate consulta cartea indicata de noi.Din ea noi luam doar „Povestea Leului lui Buddha”,pe care o povestim si noi pe scurt,ca un contra exemplu la noua ,,Poveste a Titanicului”Deci…Dupa ce a obtinut Iluninarea,sub Arborele Bodi,Buddha a plecat prin tara[india]sa dezvaluie oamenilor noua sa Cunoastere dobandita,prin care spera sa-i elibereza pe oameni din sclavia ignorantei si intunericului in care acestia se zbateau neputinciosi.Trecand intr-o zi printr-un sat din Punjab,Prea Luminatul vede la marginea unei pajisti comunale o gloata mare de sateni,care priveau uimiti si neputinciosi,cum pe pajistea unde isi duceau toti satenii vitele la pascut…Pastea un LEU!Buddha intra in vorba cu satenii,si le asculta povestea si necazul care ii lovise de ceva timp,cu Leul acela care le pastea tot trifoiul,in timp ce animalele lor mureau de foame,sau mancau te miri ce ,ca sa se mentina si ele in viata.De bunaseama ca Buddha si-a dat seama imediat de ignoranta satenilor,dar si de faptul ca este contra firii leilor ,ca acestia sa pasca vreodata trifoi.In zadar a incercat Buddha sa-i convinga pe sateni ca „Leul”lor-de care erau asa de infricosati-,era doar un MAGAR imbracat in pielea unui leu.Buddha n-a reusit in nici un fel sa-i convinga pe sateni sa renunte la Iluzie,si sa priveasca Adevarul in fata.Ca sa-i convinga de adevar Buddha a fost nevoit sa renunte Cunoasterea pe care o dobandise,si sa demaste magaria Magarului,si a stapanului sau ,recurgand la argumentul Naturii si a instinctului animalic.Le-a cerut satenilor sa aduca o magarita la madginea trifoisti.Cand a vazut magarita „leul”,cum credeti ca a ragit:ca un LEU,sau ca un MAGAR? Intrebare…

  Comentariu de EPSILON | septembrie 23, 2010 | Răspunde

  • care opinia ta fata de advar

   Comentariu de mihaela | septembrie 24, 2010 | Răspunde

 5. In mare parte nu au fost greselile de proiectare ale navei , si nici propietarii acestuia , care au acceptat vasul -[cu putine cunostinte in domeniul]- si cu mai putine barci de salvare. -[iar inainte nu se punea problema factorului de risc , dupa cum se face in zilele noastre cu rezultate calculabile , cateodata eronate] . Nici macar nu si-au imaginat un astfel de deznodamint tragic pe mare , de aceea nu l-au echipat cu suficiente barci de salvare , fapt ptr care s-a platit cu viata a peste -1500- de oameni

  Comentariu de deey | septembrie 22, 2010 | Răspunde

 6. a am mai uitat inca ceva!!! da sar putea sa fie adevarat dar nu k erau de pe titanic ci erau din partea lui ala cu cornite care vrea sa faca in acel fel sa fiie in atentia omeniri sa i se alature tooti omeni da el poate sa faca asa ceva de genul asta mai ales pe vremurile alea atnci el avea o putere imensa asupra oamenilor!!!trezitiva la viata traiti realitatea ca asta suntem nu suntem trecutul!!!

  Comentariu de Anonim | septembrie 22, 2010 | Răspunde

 7. ba fratilor;)))adik frati de limba romana…cum puteti sa credeti asa ceva e ceva inposibil!!!a da k exista dumnezeu si fiul sau da asta cred!..si nu sunt eu singurul ci 95/00 di din globul omenesc…dar sa ramana in vieata dupa naufragiul titanicului dupa 70 79 ani sau numai stiu eu cat..si sa mai arate si de aceiasi vastra cu care a inceput calatoria…credeti voi cei care trai-ti in abisul creerului!!!chear nu ganditi la o minciuna sa o puteti crede mai intai voi si dupa ceilan-ti???..hai sa facem o escheptie dar nu k era de pe titanic ci putea fii pus in colac s abondonat in are de ori cine!!!…dar de capitan si aiea nici gandire de credere…si stiti de ce pentru ca dupa atat timp nu se stie dak traia nici pe uscat adica viata reala a lor!!!…da a trait acea femeie care a pvestit intamplarea!!!…singura kre a trait din toti calatori titanicului!!!

  Comentariu de Anonim | septembrie 22, 2010 | Răspunde

 8. Cred ca sunt un prost .
  Evident ca povestea cu pasagerii de pe Titanic gasiti in 1991 e adevarata dar eu sunt cam scepticsi nu pot sa cred asa ceva – gogoasa e prea mare .

  Am cautat si eu pe net dupa „Winnie Cowts” si spre uimirea mea am gasit numai rezultate in limba romana !!!!
  mi-am zis: Stai asa ca am gresit undeva – si am limitat cautarea la rezultate in limba englaza – surprise …. nimic
  nici o referinta .

  Adicatelea se pare ca aceasta salvare miraculoasa e disponibila numai vorbitorilor de limba romana !

  Oare ?

  Apoi am studiat un pic referintele si am aflat ca e vorba de fapt de o „poveste adevarata” (sanchi) preluata din cartea ” Enigme de pe Terra” …. dar cum probabi aceasta carte nu a fost tradusa in engleza … marea veste cu supravietuitorii de pe Titanic nu a ajuns si la lumea civilizata …. poate aflau si norvegienii si suedezii despre poveste…

  Apoi am cautat cartea pe net – dar nu am gasit-o , nici autor – nimic.

  FRATILOR TRAIM IN ERA GOOGLE … NU MAI FITI ASA DE FRAIERI
  VERIFICATI INFORMATIILE PE CARE LE PRIMITI …

  SUCESURI!!!

  Comentariu de tibi | august 28, 2010 | Răspunde

  • tibi, FELICITARI! Urmaresc de mult acest articol. In sfarsit s-a gasit cineva care sa fie si in asentimentul meu. BRAVO! Cat priveste credibilitatea… o sleahta de prosti pun botul, din cate vad eu pe aici…

   Comentariu de roryta | august 28, 2010 | Răspunde

 9. dar cum sa-u gasit acei oameni?…ca daca a fost scufundat in1012 nu putea sa mai fie oameni gasiti pentru ca ultimul supravietuitor a murit acum cati va ani de 90 si cv de ani este interestant dar partea cu supravietuitorii nu o cred!!!!!!!!!!!!

  Comentariu de andra | august 17, 2010 | Răspunde

 10. hei chiar e interesant

  Comentariu de mary | iunie 18, 2010 | Răspunde

 11. Ma intreb, daca am fi capabili sa calatorim in timp nu am gasi chiar acum momentul scufundarii si tot evenimentul in desfasurare? Si daca se creaza o legatura intre spatiu-timpul respectiv si cel actual nu ar trece in spatiu-timpul nostru cei ce sunt prinsi in canalul de legatura? Eu sunt sigur ca da. Este totusi greu de inteles deoarece nu stapanim deplasarea in timp. Sunt oameni care o fac, stiu,isi explica si isi vad de treaba.

  Comentariu de pinul | mai 20, 2010 | Răspunde

 12. am ointrebare cum de femeiea si marinaruln-au imbatrinit?este un articol superrrrrr!!!

  Comentariu de Magdutza | martie 6, 2010 | Răspunde

 13. Nu putem explica secretele timpului

  Comentariu de deey | ianuarie 3, 2010 | Răspunde

 14. sunt andrei rogozan si nu eu am dat comentariul cu dracu apropo misto povestea

  Comentariu de andrei rogozan | decembrie 31, 2009 | Răspunde

 15. ABERATII , MINCIUNI ORICE AR FII……ESTE UN ARTICOL SUPER SI DACA A FOST CREAT PE BAZA IMAGINATIEI SAU BAZANDUSE PE NISTE INFORMATII VAGE SI NU PREA BINE CUNOSCUTE, E UN ARTICOL DE NOTA 10 ;)…. OBISNUIESC SA SCRIU DES DAR NU CRED CA AS REUSI SA CREEZ ASA UN ARTICOL CU LUX DE AMANUNTE…

  Comentariu de Vlad | decembrie 29, 2009 | Răspunde

  • Vlad, oare ce scrii tu atat de des? Ma intreb cine poate citi ceea ce ai scris, decat tot cineva care nu are nimic de-a face cu ortografia limbii romane…
   Domnul fie cu tine si cu ortografia ta decedata…

   Comentariu de roryta | decembrie 29, 2009 | Răspunde

 16. Doamne Daria cum sa te gandesti la asa ceva..Sa scoata titanicul,poi iti dai seama ce zici..este o epava…aia doar daca o atingi se dezmembreaza..:|si orkm asta a fost soarta sa se scufunde…si balivernele astea cu potentiali supravietuitori nu o cred nici in ruptul capului,cum doamne iartama sa mai traiasca aia dupa aprope 70 sau 80 de ani sau cat scrie acolo…da si cum se face ca in 80 de ani astia nu au iesit la suprafata:|….povesti de adormit copii:))auziti si voi la ce ii duc pe astia capu:( in loc sa ii lase pe bieti oameni sa se odihneasca in pace:|…

  Comentariu de Alex ;x | noiembrie 2, 2009 | Răspunde

 17. ooau cu adevarat impresionant.Pacat ca nu e adevarat.As fii vrut un autograf de la capitanul celui mai faimos transatlantic din istorie.

  Comentariu de liviu | octombrie 24, 2009 | Răspunde

 18. Si totusi de ce nu aduc titanicul la suprafata el este mare si cred ca are mi de tone dar sa nu uitam ca el sa rupt si in doua dar daca sar steadui ar putea sl aduca la suprafata
  asa cum este el.Nustiu unde lar putea pune dar sa amenajeze ceva pentru el sau puteau atunci cind sa scufundat dupa doua zile sau ma rog asa sa ia obiectele de valoare si sa le puna intru-n muzeuasa cred ca e cel mai bine.

  Comentariu de daria | august 18, 2009 | Răspunde

 19. era ce mai frumos vapor si cel mai mare citi oameni au murit si citi au trai e o minune citi au trait cei mai frumosi oameni
  pacat ca si copi au murit si adulti
  chiar si bebelusi e un mister .

  Comentariu de ecovescu | august 18, 2009 | Răspunde

 20. totusi…de ce nu gasesc nimic despre winnie cowts in engleza, sau orice alta limba in afara de roamana?

  Comentariu de elena | august 18, 2009 | Răspunde

 21. Daome ce chestii 😮
  va dati seama ce noroc au avut oamenii aceia care au refuzat calatoria?
  si semnalele radio..mie nu-mi vine sa cred ca-i adevarata
  adik ..e ceva chiar fantastic

  Comentariu de Delia | august 17, 2009 | Răspunde

 22. Nu imi vin a crede aceste intamplari.Daca e sa ne luam dupa filmul Titanic,capitanul vasului E. John Smith a murit in camera de control a vasului.Sa zicem ca aceste spuse sunt reale,credeti in posibilitatea unei conservari intr-un cub de gheata?
  Conform spuselor de mai sus,a fost gasita si acea fata Winnie Cowts,inca un mare semn de intrebare.
  Au fost gasiti trei oameni in perfecta stare(Winnie Cowts,E. John Smith si acel bebelus),intrebarea este cum au supravietuit dupa 79 de ani,si cum au iesit la suprafata asa?
  Astept o continuare a documentarului,o versiune reactualizata cu noi descoperiri!

  Comentariu de Grigoriu Alex | august 6, 2009 | Răspunde

 23. eu zic ca filmul titanicul este si va mai fi cel mai interesant film (bn pentru mn twilight=amurg e cel mai bun pentru ca e un film cu vampiri da si dragoste)

  Comentariu de ariane | iulie 29, 2009 | Răspunde

 24. eu am o intrebare cum de capitanul nu a imbatranit deloc se poate sa fi fost inghetat in timp ce a cazut in apa intr-un cub de gheata…..unii m-ai spun ca s-a format inca un ghetar si ar fi fost acolo

  Comentariu de mada | iulie 21, 2009 | Răspunde

 25. Eu stiu de unde a luat informatiile: din cartea ,,Enigme de pe Terra” din colectia 10 de toate pentru toti. In aceasta carte sunt scrise mai multe povestiri adevarate cu intamplari paranormale si descoperiri misterioase…

  Comentariu de cristi | iunie 19, 2009 | Răspunde

 26. baiatu sau fata de la nr 22. esti tare prost sau proasta///dak nu crezi ce zice sus in afara de cele q ink exista oameni sau vaporul e fantoma…….oriqm a fost va fi mai e si va ramane cel mai frumos fil posibil….! pt mn!

  Comentariu de ShuLLyc | iunie 11, 2009 | Răspunde

  • bah, da’ creierul tau nu are nici o circumvolutiune, e neted rau de tot, de atata idiotenie!… daca-ti arat un kkt, tu zici ca-i ciocolata si-l mananci, asa-i? lolllllllllllllllll

   Comentariu de Anonim | iunie 11, 2009 | Răspunde

 27. este cel mai frumos fil si cea mai frumoasa realitate despre un vapor ce a existat vreodata……nas putea crede k sunt ink oameni ce au trait dupa tragedia…..,, TITANIC”..ului .Ar fi cea mea necredibila faza posibila k ink titanicul se mai scufunda…sau din alea k e fantoma….lasatil makr sa stea aqlo pe fundul oceanului
  dak mai e cv din el…….si sa se spulbere singur….si fara pomenirea voastra….;)

  Comentariu de ShuLLyc | iunie 11, 2009 | Răspunde

 28. Hellooooo, gasca, am senzatia ca v-a murit si ultimul neuron!!…Cum puteti crede aberatiile astea despre Titanic?? Sunteti dusi cu pluta rau de tot… Nu degeaba se spune ca romanii sunt o adunatura de prosti. Se vede de la o posta!
  Nu am nimic cu cel ce a postat gogoasa asta (a luat si el de prin alte parti), ci ma refer la tampitii aia de londonezi sau cine naiba a mai scornit si gogomania asta!
  Treceti la altceva, mai credibil! :))) lollllllllllllllllllll

  Comentariu de roryta | iunie 5, 2009 | Răspunde

 29. va rog sa ma scuzati ca vam dat numarul lui maicamea dar seamana cu al meu scz dar nu sunati pe el va rog vil dau pe almeu 0746112234

  Comentariu de alex | aprilie 4, 2009 | Răspunde

 30. si eu mai cred ca oameni puteau pune mai multe barci dar nu au crezut ca asa minunatie sa va scufunda
  la ori ce intrebare ma puteti suna la numarul asta 0746118322
  VA MULTUMESC DACA VRETI POZE DE LA TITANIC VILE TRIM IO PE MASS OK CEAU TITANIC VAPOR IUBIT!

  Comentariu de alex | aprilie 4, 2009 | Răspunde

 31. eu am plans o ora dupe el si aveam doar 5 ani dar recunosc ca nu puteau sa faca nmk dar ori cum stic ca intro buna zy o-sa gaseasca cineva mai multe informaty si pt ca chiar eu voi fi ala :si apropo de ala care a zys ca au mai gasit oameni vi daca ai probleme cu capul dute la doctor pentru ca ieu am citit si cat de rece era apa ocianului daca va intereseaza va spun ie avea cam -2,1 grade asa ca un om nu are cum sa rezyste la asa temperatura si la asa adancime eu recunosc ca sau mai gasit sute de bauturi de calitate si ceva oase de ale oamenilor dar nu oameni dar singura femeie care a mai trait a povestit alora care au facut filmu dar itzi dai seama ce a avut si ea in cap sa vezy atata lume ca moare si ca nu mai sant barci e ceva de moarte eu cred ca ar merita si titanicul un nume printre care sa fie scris cu litere de 20 metri ca cel mai valoros vapor si ca cel mai mult rezystat pe apa si care a dat semnalul sos printre primele vapoare adica ma refer la scrisul asta TITANIC cel mai iubit vapor de mine

  Comentariu de alex | aprilie 4, 2009 | Răspunde

 32. ce sa va mai spun si eu ca titanic ori cum nu ma mai aude capitanul se numea Smith iar el a murit impreuna cu vaporu deci a facut cel mai mare sacrificiu pe care ieu il respect enorm daca era unul egoist fac pariu ca sar fi urcat in barca si ar fi plecat dar el nu a facut lucrul acesta eu va mai pot spune ca , eu si mai multi prieteni de ai mei am descoperit de pe net ca emblema lui titanic era semnul lui dracu noi repede am dat tel la cel care a scris si a pus poza si el spunea ca aia era

  Comentariu de alex | aprilie 4, 2009 | Răspunde

 33. este impresionant dar am o intrebare :cei 3 gasiti mai traiesc? eu cred ca nu ,ca daca ar fi trait si acum vati fi inbogatit.

  Comentariu de rogozan andrei | februarie 21, 2009 | Răspunde

 34. e tare.chiar ma u8mpresionat foarte tare

  Comentariu de furtuna andreea | ianuarie 10, 2009 | Răspunde

 35. nu stiu ce sa zic.tot ce se poate am vazut ceva documentare despre asta si cred ca e posibil.daca mai aflati ceva va rog sa-mi scrieti aveti adresa mea.

  Comentariu de joker_abcde | ianuarie 3, 2009 | Răspunde

 36. e super desi la prima vedere e f greu de crezut.am privit o emisiune la rusi pe programulren tv despre fata de 29 de ani,am vazut o. real.am fost si eu impresionata foarte mult tare.

  Comentariu de lilu | ianuarie 1, 2009 | Răspunde

 37. Poate sami spuna cineva: citi oameni siau pierdut viata pe Titanik. M

  Comentariu de Andy | ianuarie 1, 2009 | Răspunde

 38. Da , si marmota . . . Adevarul e ca pe net circula fel de fel de stiri , unele merita discutate , altele sant doar basme . Asta e un basm frumos !

  Comentariu de oroles | decembrie 31, 2008 | Răspunde

 39. diana e super

  Comentariu de diana | decembrie 27, 2008 | Răspunde

 40. pur shi simplu am ramas stupefiata….sunt pasionata de titanic …dar ink nu pot sa cred ca au fost descoperiti oameni dupa atatia ani….TRAIND! si unul dintre ei fiind capitanul titanicului….!!!!cine mai are noutati aveti emailul meu mai sus 😮

  Comentariu de andru | decembrie 25, 2008 | Răspunde

 41. ba fratilor m-ati uimit cu ce am citit pe site-ul asta e cva super interesant da nuj dak e adevarat:))))

  Comentariu de Anonim | noiembrie 2, 2008 | Răspunde

 42. plimbati ablogul in alta parte mai moralistilor… A, sunt ffff curios sa vad daca iei articole de aici ca sa le dai drept originale dupa compilare.. !

  Comentariu de 2012en | octombrie 8, 2008 | Răspunde

 43. CEL DE PE ABLOG SUNT EU, DESTEPTULE! SI EU AM SCRIS ARTICOLUL, ESTE UNIC PE NET, DEOARECE ESTE FACUT IN COLABORARE CU NISTE MARINARI SI JURNALISTI TRECUTI DE 70 DE ANI. NICI MACAR NU AI BUNUL SIMT DE A RECUNOASTE. TI AI CAPATAT SI VIZITATORI CU ARTICOLUL, TI L AU SI PRELUAT PE UN FORUM, AM VAZUT. ESTI UN PLAGIATOR EXCELENT.
  NU ESTE NICIO MORALITATE FALSA, DAR SE PARE CA DOAR DE ASTA AI AUZIT!

  Comentariu de Volkus | octombrie 7, 2008 | Răspunde

 44. de obicei specific sursa.Merci de info.Daca nu stii inca, netul e liber.. si te intreb, cel de pe ablog a scris el articolul??? sa fim seriosi si sa lasam moralitatea falsa deoparte.

  Comentariu de 2012en | octombrie 7, 2008 | Răspunde

 45. RUSINE SA-TI FIE, NICI MACAR NU AI MENTIONAT DE UNDE L-AI LUAT! ADRESA ORIGINALA A ARTICOLULUI ESTE http://TOP-SECRET.ABLOG.RO SE PARE CA DETINATORUL ACESTUI SITE ESTE LIPSIT DE PRINCIPII!

  Comentariu de Volkus | octombrie 7, 2008 | Răspunde

 46. Greu de crezut..unde ai gasit informatiile mai exact?

  Comentariu de gaby | octombrie 5, 2008 | Răspunde

 47. suntem in 2008 , s-a primit semnalul ?

  Comentariu de roxy | octombrie 4, 2008 | Răspunde

 48. classssssssssssssssssssssss!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Comentariu de dima | septembrie 18, 2008 | Răspunde

 49. Soooooooooooooooper!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Comentariu de Ana Eliada Rotari | septembrie 17, 2008 | Răspunde


Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: