2012 Era Noastra

Mistere.Enigme. Civilizatii disparute.Organizatii secrete.Enigme romanesti.Piramidele.Misterele istoriei.Fenomene inexplicabile.Paranormal.Disparitii.Ipoteze.2012.Apocalipsa.

Enigme antice si actuale.


Exista numeroase exemple de cunostinte fascinante ale invatatilor din timpurile stravechi, in diferite domenii, care inca ii uimesc pe cercetatorii de astazi. Una dintre cele mai fascinante enigme cu care se confrunta oamenii de stiinta de astazi este constructia piramidelor egiptene. Fiecare bloc al faimoasei piramide a lui Keops cantareste intre 15 si 100 de tone. Plafonul mormantului faraonului este facut dintr-un strat monolit de granit rosu, in greutate de 70 de tone. Fiecare asemenea bloc este imbinat unul cu altul cu o mare precizie. Nivelul preciziei egiptenilor in manevrarea blocurilor de piatra de o asemenea greutate depaseste de zece ori pe cea a constructorilor moderni care lucreaza cu blocuri de 300 de ori mai usoare.
Istoricii francezi afirma ca transportarea unui pietre tombale de la un sanctuar din Luxor la Paris a durat circa doua luni. Pentru acest transport, care a avut loc in 1835, a fost nevoie de un mare numar de oameni, piatra fiind totusi mult mai usoara decat blocurile masive din care este ridicata piramida lui Keops.

Citeste tot articolul

AICI

Poate e mai simplu sa va abonati la Newsletter . Primiti zilnic un rezumat al ultimelor articole .CLICK AICI

septembrie 5, 2008 - Posted by | Civilizatii Enigma | , , , , , , , , , , ,

4 comentarii »

 1. evoluam fizic dar ne degradam spiritual.

  Comentariu de iulian | august 31, 2009 | Răspunde

 2. cu siguranta am fost vizitat de ei si suntem in continuare vizitati.si nu numai ca ne-au considerat primitivi dar cred eu ca in continuare ne considera si asa si este.

  Comentariu de dany | ianuarie 10, 2009 | Răspunde

 3. totul e posibil lumea noastra este si va fi o lumea cara noi nu putem sa aflam cum am ajuns sa evolum atat de repede in ultimii zecii de ani oare pamantenii sun asa de avansati adica noi

  Comentariu de dandenys | decembrie 9, 2008 | Răspunde

 4. Sunt 100% sigur ca undeva in antichitate am fost vizitatzi de Extrateresti,doar nu credetzi ca in miliardele de posibile planete care sunt in Univers,nu exista macar o fiintza mai inteligenta ca noi.
  Si ca sa-mi dau cu parerea,„ei„ ne-au considerat prea primitivi..si posibil au zis:O sa venim peste alte 5000 mii de ani,cand o sa putetzi sa calculatzi 2+2´

  Comentariu de ionut | septembrie 7, 2008 | Răspunde


Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: