2012 Era Noastra

Mistere.Enigme. Civilizatii disparute.Organizatii secrete.Enigme romanesti.Piramidele.Misterele istoriei.Fenomene inexplicabile.Paranormal.Disparitii.Ipoteze.2012.Apocalipsa.

Experimentul Philadelphia (II)


S-a intimplat intr-o zi de 12 august, anul 1943, in apele golfului Delaware.
Subiectul: distrugatorul USS Eldridge, cu un echipaj constituit din voluntari; 33 de oameni care abia absolvisera Naval Academy la sfirsitul anului 1942.
Proiectul, initial conceput ca un set de cercetari ce viza obtinerea invizibilitatii radar precum si detonarea de la distanta a minelor marinei germane prin degaussing, a fost condus, pina in Martie 1942 de savantul Nicola Tesla , secondat de genialul matematician Dr. John Erich Von Neumann ( a construit primul calculator electronic ).
Scopurile initiale ale proiectului au degenerat prin interventiile US Navy ajungindu-se, in final, la incercarea de a aduce materia in stare invizibila. Nicola Tesla a reusit acest lucru, partial, in anul 1936; succesul a adus dupa sine alocarea de noi fonduri si cercetatori veniti ( fugiti din cauza razboiului ) din Germania, iar Tesla a fost numit director de proiect.

Citeste tot articolul

AICI

Poate e mai simplu sa va abonati la Newsletter . Primiti zilnic un rezumat al ultimelor articole .CLICK AICI

 

Anunțuri

Septembrie 15, 2008 - Posted by | Fenomene Inexplicabile | , , , , , , , , , ,

5 comentarii »

 1. Tesla nu a fost roman, s-a nascut in Croatia dar a studiat in Romania la „Scoala Politehnica Regele Carol al II lea”. un mare geniu care a binecuvantat omenirea cu inventiile si cu geniul sau.

  Comentariu de Alexandra Stresina | Iunie 18, 2011 | Răspunde

 2. se pare ca este adevarat acest experiment -[proiectul Rainbow] . s-au discutat multe despre acest experiment , si totusi semnele nu par clare nici pina in ziua de astazi .

  Comentariu de comentariul prin Dyy/Deey | Octombrie 24, 2010 | Răspunde

 3. […] https://2012en.wordpress.com/2008/09/15/experimentul-philadelphia-ii/ Proiectul, initial conceput ca un set de cercetari ce viza obtinerea invizibilitatii radar a fost condus, pina in Martie 1942 de savantul Nicola Tesla , secondat de genialul matematician Dr. John Erich Von Neumann. Scopurile initiale ale proiectului au degenerat prin interventiile US Navy ajungindu-se, in final, la incercarea de a aduce materia in stare invizibila. Nicola Tesla a reusit acest lucru, partial, in anul 1936. In anul 1940, Marina a hotarit clasificarea proiectului si acordarea de fonduri nelimitate. Utilizindu-se calculele lui Tesla, a fost initiat un al doilea test, cu o nava mica, flancata de alte doua nave ce contineau echipamentul (generatoarele de energie respectiv generatoarele de cimp magnetic). Testul a reusit, mica nava, fara echipaj la bord, devenind practic invizibila pentru citeva minute.Tesla si von Neumann, au avut divegente majore vis-a-vis de utilizarea unei nave cu echipaj in cadrul experimentelor de invizibilitate. Tesla se temea de consecintele incalculabile ale prezentei oamenilor la bordul navei, in timp ce von Neumann nu considera asta un impediment. Ingrozit de posibilele implicatii, Tesla a sabotat echipamentul, si in martie 1942, a parasit experimentul. […]

  Pingback de Extraterestrul Nikola Tesla | Alex Imreh | Octombrie 24, 2010 | Răspunde

 4. eh…poate ca e poate ca nu e….
  ca sa faci un corp invizibil trebuie sa ii modifici structura….nu cred ca e vorba doar de camp

  Comentariu de da de unde stii?? | Iulie 14, 2010 | Răspunde

 5. M-a impresionat nu numai genialitatea dar si integritatea morala a romanului Nicolae Tesla. Din cate am citit pana acum la origine Tesla era roman.

  Comentariu de mama54 | Decembrie 5, 2008 | Răspunde


Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: