2012 Era Noastra

Mistere.Enigme. Civilizatii disparute.Organizatii secrete.Enigme romanesti.Piramidele.Misterele istoriei.Fenomene inexplicabile.Paranormal.Disparitii.Ipoteze.2012.Apocalipsa.

Nostradamus.Profetii.No.1


Legenda spune ca în mai multe nopti înainte de nasterea lui Nostradamus activitatea cereasca a fost extrem de importanta. în arhivele din Salon, orasul unde marele profet si-a petrecut ultimele zile, înca se mai pastreaza consemnari ale unor relatari despre existenta pe cer a unor obiecte rotunde si stralucitoare deasupra orasului Saint-Remy de Provence.
Nasterea lui Nostradamus a fost ea însasi remarcabila, deoarece Blanche Nostredam (adevaratul nume al familiei) darui sotului ei un nou-nascut perfect, în secolul al XVI-lea nou-nascutii perfecti erau extrem de rari. Rata mortalitatii era foarte ridicata, nou-nascutii se nasteau subalimentati,.deoarece si mamele lor erau subalimentate. în cazul lui Nostradamus avem motive sa credem ca a fost „protejat” la o vârsta precoce si poate chiar calauzit de o „putere” invizibila în mod normal.
Stim cu siguranta ca prezicerile sale sunt cele mai exacte din câte s-au înregistrat vreodata.

Citeste tot articolul

AICI

Poate e mai simplu sa va abonati la Newsletter . Primiti zilnic un rezumat al ultimelor articole .CLICK AICI

septembrie 15, 2008 - Posted by | Profetii | , , , , , ,

Un comentariu »

  1. ” care va dura 27 de ani” in catrene este mentionat 25 de ani nu 27 iar razboiul in sine este mentionat ca durand practic 1 an. Anticristul se naste 2035 si va fi conceput pe data de 20 martie 2034 in timpul eclipsei total de soare conceput in intuneric, nascut in intuneric, domniind in intuneric, deci nu are cum sa il omoare pe urmatorul Papa dupa Benedct al XVI-lea. Anticristul se naste in Europa in Vest, si sunt indicate 3 posible locuri de nastere (in apropiere de Ravenna): Ravenna – Italia, Ravna Reka – Serbia, Ravnena Koroskem – Slovacia. Nu sunt specificate aceste orase dar este specificat nr 3 ce se refera la locurile de nastere si Ravenna (nume asemanatoare Ravna Ravnena). Ascensiunea Anticristului va avea loc dupa anul 2071 in Asia si „va creste peste toti regii Orientului”, dupa sfarsitul razboiului, la varsta de aproape 40 de ani, deci in floarea varstei (2075). Nostradamus face referire ca razboiul ar fi durat 25 de ani de cand Anticristul avea 15 ani. Unele interpetari spun ca razboiul este mai degreaba o confruntare ideologica iar ca razboiul fzic dureaza doar un an – America si China se lupta in arena globala. In 2077 Al treilea Anticristul va fi anihilat.

    Comentariu de O ctitoare... | noiembrie 22, 2008 | Răspunde


Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: