2012 Era Noastra

Mistere.Enigme. Civilizatii disparute.Organizatii secrete.Enigme romanesti.Piramidele.Misterele istoriei.Fenomene inexplicabile.Paranormal.Disparitii.Ipoteze.2012.Apocalipsa.

Atlantida si baza extraterestra din Tibet.


Tibetul a atras dintotdeauna atentia celor care au incercat sa inteleaga sensul vietii si si-au pus intrebari cu privire la existenta si rolul nostru pe acest pamint, mai ales datorita faptului ca el reprezinta centrul budismului. Manastirile se afla sus in munti, iar cararile care duc acolo sint deosebit de periculoase, in special din cauza avalanselor care se produc foarte des, ingropind sub ele zeci de amatori porniti in cautarea iluminarii.

Unui neinitiat insa ii este foarte greu sa afle tainele extrem de bine pazite in manastirile budiste. Chiar daca cineva reuseste sa ajunga cumva la o astfel de manastire, cei de aici sint destul de laconici si nu au relatii cu strainii.

 

Citeste tot articolul

AICI

Poate e mai simplu sa va abonati la Newsletter . Primiti zilnic un rezumat al ultimelor articole .CLICK AICI

 

septembrie 18, 2008 - Posted by | Ipoteze, UFO | , , , , , , , , , ,

4 comentarii »

 1. eu cred cu foarte mare tarie in extraterestri si cred ca datorita lor tehnologia noastra e atat de avansata.probabil ca NASA,Vatican si asa mai departe au luat contact cu extraterestri si posibil ca in curand sa afle toata lumea adevarul

  Comentariu de ovidiu | februarie 9, 2010 | Răspunde

 2. mi se confirma o banuiala ,o banuiala care as puteao numi speranta ca intra devar cineva vegheaza asupra oamenilor,le vrea binele si le da acces la informatii controlat functie de evolutia in bine .[fiti mai buni oameni si va fi mai bine.]

  Comentariu de axinte | martie 6, 2009 | Răspunde

 3. si eu cred in aceasta legenda despre atlantida.dar mai sunt altele cum ar fi lemuria .si cred ca in continuare lumea este supravegheata de acesti(zei)din ceruri.legendele sumeriene le spuneauANUNNAKI.sau reptilieni.de asemenea se spune ca pe terra mai multe rase extraterestre ne-au vizitat de-alungul timpului.

  Comentariu de dany | noiembrie 1, 2008 | Răspunde

 4. eu cred in existenta atlantidei si in ozn

  Comentariu de Anonim | octombrie 2, 2008 | Răspunde


Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: