2012 Era Noastra

Mistere.Enigme. Civilizatii disparute.Organizatii secrete.Enigme romanesti.Piramidele.Misterele istoriei.Fenomene inexplicabile.Paranormal.Disparitii.Ipoteze.2012.Apocalipsa.

Prezicerile lui Nostradamus pentru Romania.


 

In 100 de catrene, Nostradamus a prezis evenimentele care aveau sa se intample pana in anul 3797. Pentru ca profanii sa nu le poata intelege, el si-a redactat oracolele folosind modalitatile sintaxei latine, cu inversiuni, antiteze, anagrame (Rapis pentru Paris, Nersaf pentru Franta, Norlaris pentru Loreni etc.), calambururi (Dort-l顮s pentru Orl顮s), metafore, cuvinte celtice, romane, spaniole, latine, grecesti si ebraice.

Interpretarile Centuriilor

Unul dintre cei mai importanti interpreti ai profetiilor lui Nostradamus a fost Vlaicu Ionescu, un roman emigrat in anii 1960 in SUA. Acesta a incercat sa demonstreze ca Nostradamus ar fi prevazut, printre altele, caderea regimului comunist, dezmembrarea Uniunii Sovietice, precum si puciul de la Moscova in 1991. Aceste interpretari au fost publicate in mai multe carti cu mult inainte de a se intampla, fapt ce i-a sporit lui Vlaicu Ionescu credibilitatea. S-a sustinut ca Nostradamus a prezis masacrul din noaptea Sfantului Bartolomeu a anului 1572, incendiul Londrei din 1667, instituirea Premiului Nobel, criza economica din 1929-1933, o intalnire Hitler-Franco-Mussolini, revolutia din Ungaria din 1956, asasinarea fratilor Kennedy, razboiul din Golful Persic, caderea comunismului si sfarsitul lumii, atentie, in anul 3755, dupa altii, 3797. Nu este data explicita a parjolirii planetei, ci doar presupusa data a incheierii previziunilor sale.

Nostradamus si-a prezis propria moarte

Deosebit de limpede este prezicerea de catre Nostradamus a propriei sale morti regasita in mai multe catrene. De obicei, exprimarea sa este impersonala, dar intr-unul din catrene, el trece dramatic la persoana intai:

,,Intors din misiune, dar al regelui, tinut in loc, nu va mai face nimic. Se va intoarce la Dumnezeu. Prietenii mei apropiati si cei din sangele meu. Ma vor gasi mort intre pat si masa de lucru.”

Nostradamus a fost gasit exact in locul indicat de el unde, incercand pesemne sa se ridice din pat, a cazut in noaptea de 1 spre 2 iulie 1566.

Romania, limita a frontului estic

Norneigre, Dacia si Insula Britanica vor fi atacate de fratii cei uniti.

Un cap la Roma nascut din sange Galic.

Si armatele lor vor fi respinse pana la paduri.

Aici este vorba de operatia numita „metaplasma”: din doua nume se ia cate o parte, se pun laolalta si se formeaza un nou termen, care exprima sinteza primelor doua.

Intelesul catrenului se deseneaza cu claritate limitele pana la care au ajuns Puterile Centrale, in Primul Razboi Mondial, pe cele trei fronturi: la apus Anglia, la sud Italia si regiunea nordica a Iugoslaviei, iar la rasarit Romania.

Marile raiduri din 1944

Patruzeci si cinci de grade cerul va arde

citeste tot articolul

AICI

Poate  e mai simplu sa va abonati la Newsletter . Primiti zilnic un rezumat al ultimelor articole .CLICK AICI

septembrie 19, 2008 - Posted by | Profetii | , , , , , , , , , , , , , , , , ,

536 comentarii »

 1. ce comentarii de cacat….in primul rand al treilea razboi mondial a inceput (ARMAGHEDONUL) dar nu este unul a si ceelalte este mai dur, pentru ca se va face simtit prin criza, foamete si razboaie in tarile musumane este un razboi psihologic si al 3-lea antiHrist ar putea sa fie Barak Obama Hussein care este o anagrma a numelui MABUS si s-ar forma in acest mod:Oba(MA)+(B)arack+H(US)sein.
  Exista insa persoane care sustin ca Obama este cel care este AntiHristul si ca la sfarsitul anului 2012 isi va termina mandatul sau nu va mai fi presedinte.

  Comentariu de Nastase Mihail Gabriel | decembrie 3, 2012 | Răspunde

 2. […] Că s-au întâmplat azi şi poate, cu puterea unei plimbări prin timp, Caragiale, la fel ca un Nostradamus, a putut să le prevadă, să le vadă efectiv, dar vrând să protejeze personajul în viaţă, […]

  Pingback de Caragiale – strămoş, contemporan sau Mitic? « bibliodevafiliala3 | mai 20, 2012 | Răspunde

 3. Si iata-ne in 2011, nu vad nici un razboi mondial, poate a inceput si se tine ascuns, poate va fi dezvaluit mai tarziu.Si Nostradamus a scris catrenele in asa fel incat sa nu fie descifrate deoarece daca ai sti ca maine vei muri accidentat de masina, nu ai sta numai in casa?A fost baiat destept ala.Nu cred ca o sa poata cineva sa le interpreteze, mai ales acum cu atata tehnologie la indemana sa poti provoca un act terorist.Cum poti verifica acest lucru.Poate se refera on catrenele lui despre internet, asa cum a zis si de fratii gemeni(sept 2011, SUA), si nu am avut unul habar de acest lucru.

  Comentariu de Eremia Victoras | septembrie 7, 2011 | Răspunde

 4. Citesc ce ati scris voi mai sus si rad in hohote :))Daca intr-adevar omul ala a stiut ce se intampla in viitor este si normal ca a scris codat catrenele, altefel daca zicea pur si simplu „Hitler o sa atace europa” nu s-ar mai fi implinit ce a zis el deoarece toate tarile si-ar fi luat masuri extreme de aparare contra Germaniei, deci viitorul prezis de el ar fi zero.Tocmai de aceea a procedat asa, si cel putin(daca avea puterea asta), a procedat in asa fel incat sa aflam adevarul numai dupa implinirea faptelor.Nu stiu ce sa zic despre el, nu cred in Nostradamus sau vrajitoare, dar daca astia zic ca 70% din ceea ce a scris a fost si s-a intamplat cu adevarat, banuiesc ca tipul chiar avea puterea asta.

  Comentariu de Eremia Victoras | iulie 27, 2011 | Răspunde

 5. Tinand cont se faptul ca ,,si prostia”face parte integranta din lume-ba putem inversa chiar raportul in intregul sau,astfel ca putem spune fara nici un fel de probleme ca :SI PROSTIA E O LUME!-,si ca lumea asta in care traim noi acum nu este doar o lume imperfecta,ci este chiar o lume imorala si vicioasa,daca nu in fondul sau primar,macar in formele sale de manifestara fatise[,,in act”,cum zicea Aristotel],se poate presupune totusi-dar nu se poate spune cu exactitate dinainte -ca:anul 2012 va fi un sfarsit al prostiei omenesti,si ca va fi si un nou inceput,pe alte vibratii energetice,si pe alte paliere ale cunoasterii si ale spiritualizarii vietii.Dar cum la noi,in Romania,HOTIA si PROSTIA sunt cei doi ,,poli sociali”care ne guverneaza viata-priviti cu atentie ce fel de oameni ne conduc,si care sunt manifestarile lor-,e greu de presupus ca acest proces de SCHIMBARE LA FATA se va produce chiar asa de usor,si ca nu se vor da lupte crancene intre tabere,pana sa apara si schimbarea propriu-zisa!Legat de acest lucru imi vine in minte un aforism al lui Borges:,,Lumea ca lume va deveni o lume ca- lumea,abia atunci cand lumea ca lume va fi o lume calumea!”Ce-i drept citatul acesta afotistic are in el si un miez moralizator,dar si unul literal.Acum fiecare intelege ce poate,sau cum poate…Cat despre ceea ce afirma d-ul Popescu Marin,ca si anteriorul sau ,,semi-perfect”,totul este O PROSTIE,inclusiv:,,http://www.prostia”…!?!

  Comentariu de Dublu E. | noiembrie 29, 2010 | Răspunde

 6. in 2012 va fi partea a doua din sfarsitul lumii prima parte a fost in anul 2000 cine doreste srt in lb romana sa o ia de http://www.prostia romanului.ro

  Comentariu de popescu marin | noiembrie 28, 2010 | Răspunde

 7. Un om semi-perfect este deja un semi-zeu…Nu stiu daca la ora de fata in Romania este vreun un om cu astfel de calitati:de semi-zeu!Ca daca ar fi fost si asa ceva,probabil ca unii am fi auzit de el.Eu recunosc in mod fatis ca sunt un imperfect,dar caut si eu sa ma luminez la minte de la altii…

  Comentariu de Dublu E. | noiembrie 28, 2010 | Răspunde

 8. Nu exista ,,noi nascuti semi-perfecti”si nici macar,, egali”,ci exista doar Nascuti si Nenascuti!Sau,ca sa fim in acord logic de idei,si cu Platon si cu Eminescu,nu exista ,,nascuti semi-perfecti”,ci exista doar Asemanator si Neasemanator!Exista totusi si o forma Semi-perfecta,si ea poarta doar un singur nume:Ne-fiinta!…Dar Ne-fiinta este doar UN CONCEPT METAFIZIC-un semi-esec-al Fiintei,care mai suporta uneori si accidente…umane!In rest,Fiinta e FIINTA,si Haosul e HAOS!O Ne-fiinta,,semi-perfecta a fost si Omfalia,asta doar asa,ca fapt divers…

  Comentariu de Dublu E. | noiembrie 28, 2010 | Răspunde

  • stii atat de multe ….id meu este the_same_for_ever vb pe mess mai multe daca tot nu crezi ca exista un semi-perfect!!!!!

   Comentariu de noul nascut semi-perfect...caci majo | noiembrie 28, 2010 | Răspunde

 9. Cei care credeti in D-zeu fiti feiciti in curand totul se va schimba……ceilalti,mai bine taceti din gura decat sa vorbiti prostii pt daca nu ar exista dumnezeu astazi nu ar fi o mare diferenta intre oameni si maimute sau alte animale(mai destepte ca nu vreau sa-i jignesc),celui ce va veni sa-i schimbe ii este teama ca nu va putea sa-i schimbe pe si ca din 21 12 12 va fi doar o chestiune de timp pana cand va veni sfarsitul lumii si se va intampla cum a prezis Nostradamus pana in anul 3700… doar dezastre suferinta si multa moarte astp comentariile voastre

  Comentariu de noul nascut semi-perfect...caci majoritatea va inota | noiembrie 27, 2010 | Răspunde

 10. cum de a prevazut ceea ce deja sa intamplat,cum de ne dam seama ca a prevazut lucrurile care deja sau intamplat.sau vitele din noi au nevoie de spaime care sa ne tina tampi sau chiar suntem tampi

  Comentariu de vizzini | noiembrie 24, 2010 | Răspunde

 11. pai daca el a prezis pana in anul 3755 si in 2012 e sfarsitul lumii atunci restul de ani de la 2012 si pana la 3755 pt cine a mai prezis ca lumea nu mai existaca s-a sfarsit in 2012 ma nu stiu daca sa cred sau sa nu cred da de murit tot o sa murim odata asa ca nu mai conteaza cum

  Comentariu de bombonycybombonycyana | noiembrie 11, 2010 | Răspunde

 12. Nostradamus NU este profet.Despre evenimentele de astazi gasiti in Vechiul Testament,in mod special Cartea lui Daniel, si in Noul Testament cartea Apocalipsei.Acestea,si dealtfel Biblia sunt sursele cele mai credibile ,pt. ca vin din partea Lui Dumnezeu,Creatorul Tuturor lucrurilor.Restul este can-can si distragere de la evenimentele finale. !

  Comentariu de Dumitru | noiembrie 10, 2010 | Răspunde

 13. Ok. Articol despre Nostradamus. Comentarii despre politica, Dumnezeu, insulte, clisme, incultura, Basescu, Boc, EBA etc. Sunt sincer dezamagita de ce am gasit aici…
  Tot ce am de adaugat: Prezentul conteaza!

  Comentariu de Ralu | noiembrie 1, 2010 | Răspunde

 14. asa ne trebuie trebuie sa muri toti ka suntem rai multi pacatosi si mai bine vine sf lumi pe 21.12.2012

  Comentariu de Daniel | octombrie 18, 2010 | Răspunde

 15. basescu este un 666. diavolu care a furat libertatea omenilor un comunist hraparet a vandut flota are tota familia anplicata an furt din bani cetatenilor ,eba aleasa la p.e.u.fraudulos ,ioana vila de milion euro ,mircea afacerist cu arme export la bin laden lucra cu teroristi ,udrea o hota cu averi an monaco ,videanu la fel si toti comunisti din pdl o gasca de hotii care au dus tara an faliment si piticu boc un rahat de maimuta cu ochelari taie tota veniturile la omeni si rade ca un maimutoi asta este vremea din urma sfarsitul .

  Comentariu de dudu carp | octombrie 16, 2010 | Răspunde

  • dudule ! fa-ti o clisma, asa-ti mai revii in fire si nu mai ai ochii bulbucati, tine mina la gura cind scrii, faci spume si puti. Cind vrei sa o dai pe politica du-te pe ziare.com , ne vedem acolo dudule

   Comentariu de Anonim | octombrie 18, 2010 | Răspunde

 16. eu nam vazut comentariul 367 dar tu de ce lai repetat . daca crezi ca e buna zeama de varza pentru spalaturi inseamna ca suferi de acelasi fenomen amintit de tine. esti mai zapacit decat cel care a scris comentariui.

  Comentariu de Anonim | octombrie 16, 2010 | Răspunde

 17. La 367 se afirma ca exista acest catren 1/62,dar asta este deja a treia zi dupa Sf.Vasile.Probabil ca cel care a postat la 382 a ramas chiaun de la Revelion,si nu mai vede in fata ochilor decat …cana cu zeama de varza.E buna zeama de varza pentru spalaturi stomacale,nu stiam ca este buna si pentru spalarea creierelor zapacitilor!

  Comentariu de Dublu E. | octombrie 16, 2010 | Răspunde

 18. mi se pare foarte interesant…nush exact ce sa cred,dar as vrea sa cred k nu va fi sf in 2012:D

  Comentariu de alexutza29 | octombrie 16, 2010 | Răspunde

 19. tipul cu dovesile se indoieste de nostradamus , dar nici nu comenteasa fenomenul daca ar fi adevarat sau nu . nici nu exista acest catren 1/62 ratacitule .

  Comentariu de Anonim | octombrie 15, 2010 | Răspunde

 20. Mai oameni buni,de ce nu vreti voi sa fiti oameni rationali si va tociti creierii sa comentati orice fleac care vi se pune in fata ochilor?Iata ce scrie negru pe alb,unul din talmacitorii lui Nostradamus:,,Potrivit unui catren al lui -Nostradamus-[1/62],se spune ca vom rataci pe pamant ptr-INCULTURA OMENIRII-,iar asta va tine cateva SUTE de ani.Intr-un fel s-ar traduce, ca noi oamenii,suntem adevaratii MAESTRI AI DEZINFORMARILOR,s-au[sau…SAU]ca schimbam adevarata ORDINE A LUCRURILOR firesti.”Fata de o astfel de ,,traducere pe fata”nu poti sa mai ai nici un fel de dubii.Adica ni se spune pur si simplu ca :suntem PROSTI si INCULTI,iar ei sunt :DESTEPTII si CULTII PAMANTULUI!Meditati la acest lucru daca nu vreti sa rataciti,, cateva SUTE de ani” de-aici incolo precum…ASCHAVERUS!Asta este UN RATACITOR,dar nu vrem sa spunem de ce natie este!Ii lasam pe ei sa ne spuna care este Nationalitatea lui Aschaverus!

  Comentariu de Barbatul din TIMIS | octombrie 13, 2010 | Răspunde

 21. Ma bucur ca am gasit acest forum , care a mai limpezit anumite lucruri , dar nu in totalitate , voi continua sa accesez informati de acest gen. Numai bine!

  Comentariu de FLORiN | octombrie 12, 2010 | Răspunde

 22. al treilea este cunoscut deja….dar nu ca tiran:) este Barrack Obama…tot el a prezit k venirea la putere a unui om diferit dar totusi tanar va face multe ravagii…adevarata lui fata se va dezvalui…acum se ascunde cu Obama Care etc etc…ramane de vazut

  Comentariu de DoarEu | octombrie 12, 2010 | Răspunde

 23. al treile razboi mondial va izbucni din franta in 2020

  Comentariu de cosmin | octombrie 10, 2010 | Răspunde

 24. foarte interesant.dar si adevarat¿

  Comentariu de lupau | octombrie 9, 2010 | Răspunde

 25. antihristii sunt oameniiiii

  Comentariu de ady | octombrie 1, 2010 | Răspunde

  • Unii sunt chiar batuti in cap! Daca vrei sa sti ce inseamna termenul „AntiChrist” informeza-te. Sau ca sa-ti fac un serviciu iti dezvalui ca „AntiChrist”- ul este persoana care se crede Dumnezeu, se ridica deasupra nivelului lui Dumnezeu si acel cineva nu poate fi decat o persoana care are o functie importanta, precum ar fi: Presedinte sau Papa.

   Comentariu de Metallic Valentine(Romeo) | octombrie 14, 2010 | Răspunde

 26. al treilea antichrist , dupa toate problemele globale, se pare ca ar fi Obama, presedintele Americii .

  Comentariu de bla-bla. | octombrie 1, 2010 | Răspunde

 27. v-am citit aproape toate comentariile!cam de prin 2008 incoace!nu pe toate,pentru ca unele chiar nu prezinta interes.raspunsurile pentru tot ce se intampla in lume le puteti gasi la adresa http://www.enigmatv.com.sa aveti o viata linistita!

  Comentariu de ddt | septembrie 26, 2010 | Răspunde

 28. nu sunt de acord cu voi,antichristi:GUTA SALAM SI MINUNE :))

  Comentariu de robert | septembrie 24, 2010 | Răspunde

 29. extraordinar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Comentariu de beheader69 | septembrie 20, 2010 | Răspunde

 30. chiar daca nu credeti in Dumnezeu, Dumnezeu crede in voi!

  Comentariu de esty | septembrie 6, 2010 | Răspunde

 31. Asta cu -9- invatati si un nebun , este des intalnita in fiecare an de -Boboteaza- cu crucea , [si care devine o asociere foarte potrivita] iar in mare parte unul dintre ei aduce crucea din apa [balta] . Situatia in cazul lui -Nostradamus- este inversa , -9- nebuni arunca piatra in apa si un invatat se chinue s-o scoata , acela[alesul] cunoscind in mare parte adevarul .

  Comentariu de remus | septembrie 4, 2010 | Răspunde

 32. Acest Nostradamus a fost un mare tampit.Daca tot a vrut sa comunice lumii ceva de ce mama mamii lui nu a facut-o clar?Cui foloseste tot ce a lasat in urama daca totul poare fi interpretatat si rasinterpretata?Toat aceasta poveste are un mare iz de neseriozitate.Stiti cun se spune:un nebun arunca o piatra in balta si 9 invatati se chinuie s-o scoata.

  Comentariu de Jan 11 | septembrie 4, 2010 | Răspunde

 33. Stiti Napoleon se considera de paretea lui Iisus
  Sau aintiris Hitler era o mizerie de om,cu adevarat
  anticris si Bin laden nu stie nimeni sigur

  Comentariu de Cuceritorul | august 23, 2010 | Răspunde

 34. Nu avem ce manca in saracia asta , dar avem ce comenta . S-au , nu ma intereseaza ce este in curtea mea ,ci mai degraba ce e in ograda vecinului . Noi ne-am distrus tara si neamul , ptr ca o parte din tara noastra sta sub semnul intrebarii , si asta datorita inculturii . Potrivit un catren a lui -Nostradamus-[1/62]- se va spune ca vom rataci pe pamint ptr -incultura omenirii- , iar asta va tine cateva sute de ani . Intr-un fel s-ar traduce , ca noi oameni , suntem adevarati maestri ai dezinformarilor , s-au ca schimbam adevarata ordine a lucrurilor firesti . Si cu buna stiinta , nu ne vom reveni asa de usor , si nu ma refer numai la neamul romanesc .

  Comentariu de deey | august 22, 2010 | Răspunde

 35. ASA ESTE ARE DREPTATE ANDREEA ASTEA SUNT PROBLEME SERIOASE CA NU AVETI UNDE SA VA DUCETI LA LUCRU SI NU AVEM CE MANCA IN TARA NOASTRA CAMPURILE STAU DEGEABA NU MAI MUNCESTE NIMENI AU STIUT DECAT SA FURE NICI IRIGATII NU MAI SUNT HOTILOR!

  Comentariu de DRAGOS | august 21, 2010 | Răspunde

 36. nu pot sa spun ca ,cred ceea ce se spune cu nostradamus sau nu dar numai timpul rezolva fiecare indoiala a fiecaruia,in loc sa va ganditi ca va veni sau nu sf lumii mai bine cei care au pregatirea necesara sa ia conducerea tarii ca o sa murim toti de foame o sa ajungem sa ne omoram unii pe altii si atunci o sa vedeti daca exista dumnezeu sau nu ei au stiut ca sa fure banii care noi oamenii de rand ai dam si sa-si faca vile si sa cumpere tot ce vor cum au stiut in 1989 sa-l faca pe ceusescu sa dispara ca sa le fie bine noi tacem din gura si acceptam mizeriile lor ca ne-au vandut cu totul am ajuns mai rau decat grecii.Astea sunt probleme grave nu daca murim credeti ca daca se va sf lumea in 2012 pierdeti ceva NU ca ne-au furat totul mai au sa puna taxe si pe aer,dar asta e foarte bine ca asa suntem noi romanii PROSTII!asta nu e cuvantul potrivit dar nu iti trebuie bani ca sa faci dreptate iti trebuie sprijin adica sprijinul romanilor ca in ziua de astazi se alege presedinte dupa aspectul fizic nu dupa capacitate.E VREMEA SA VA TREZITI LA REALITATE OAMENILOR

  Comentariu de ANDREEA | august 21, 2010 | Răspunde

 37. Exista un razboi invizibil , care este neconventional , intereselor noastre umane , dar este mult mai rau ca nu stim cine este inamicul-[dusmanul]- acestui razboi . Pentru cei ce inteleg aceste fenomene exista anumite -variante disimulate ptr a induce in eroare o masa de oameni inculti-.

  Comentariu de deey | august 18, 2010 | Răspunde

 38. Un lucru e sigur.in 2012 omenirea va avea de suferit.e posibil sa moara toata populatia sau ca prin minune sa mai ramana cativa.peste tot se vorbeste despre semne.semnele astea or fost ,sunt si vor mai fi pana la sfarsitul lumii.cand o sa ne vina vremea o sa platim fiecare,dar in 2012 vom plati pentru faptul ca nu am stiut sa avem grija de locul in care neam nascut si anume: Terra.in fiecare zi o distrugem lent si dureros cu poluarea si efectul de sera cauzat de oameni.sar putea sa existe si un al 4 lea razboi mondial sar putea sa recurgem la canibalism……… .Un licru e sigur:om trai si om vedea ce se intampla.

  Comentariu de ariana | august 18, 2010 | Răspunde

 39. Poporul se aduna ptr a vedea noul spectacol––––––Comentatori si scriitori de o asistenta numeroasa––––Bloguri si site-uri , vor cadea printr-un miracol––––Alesii vor fi salvati , alaturi de ai sai––––––-Profetii de la -NKVD- .

  Comentariu de NKVD | august 17, 2010 | Răspunde

 40. Dar criza asta nenorocita nu a fost prezisa? Sau ca vor scadea salariile celor care muncesc la stat cu 25%?!

  Comentariu de Catalin | august 17, 2010 | Răspunde

 41. Am tot spicuit in marea parte ,parerile celor de aici.Si am ajuns la concluzia ca toata,sau mai bine zis ,toate cunostintele voastre serezuma la basescu ,la iliescu si la alti ,asa zisi,politicieni alesi de noi,(nu tin parte nici unuia)nu la istoria evenimentelor,in sine,nu la ciclul de drerulare a evenimentelor,cronologia lor.Deci ,in mintea redusa a multora ce au scris aici,nu exista decat AZI,EVENIMENTELE DE AZI ,DE ULTIM MINUT.Pe acestia ias sfatuii sa mai puna mana pe cate o carte de istorie,pe cate un articol prin biblioteci,apoi sa se inghesuie la scris…PARERI si OPINII.
  Cu tot respectul …un…noboody

  Comentariu de diablo | august 13, 2010 | Răspunde

 42. baa voi nu aveti ce face numai decat sa il criticati pe dumnezeu?
  normal ca exista cine ne a facut pe noi atunci aaa?

  Comentariu de Anonim | august 11, 2010 | Răspunde

 43. totusi,revenind la ideea de baza a acestui articol, n-am contestat existenta lui Nostradamus, si mesajul anterior mi-a fost inteles gresit, nu am zis ca toate aceste preziceri au fost facute de oameni… Nostradamus a avut cateva preziceri cu adevarat corecte si reale, dar hai sa gandim altfel…..de ce nu credeti ca el pur si simplu a facut niste preziceri, care de asemenea ar fi putut fi false…dar datorita faptului ca au fost mediatizate si facute public…s-au adeverit tot datorita noua…cand o planeta se gandeste la un lucru si isi doreste acest lucru..ia ganditi-va ce putere mare si ce energie emana aceasta gandire.. De multe ori, chiar si ca individ, cand te gandesti la un anumit lucru, ti-l atragi, (mai devreme sau mai tarziu, depinde de intensitatea gandului)ia ganditi-va ce se intampla la o gandire in masa….. De asemenea nu poate fi exclusa nici varianta ca aceste scrieri nici sa nu fi existat…ce dovezi concrete ni s-a adus??? Faptul ca ne-a spus asta niste specialisti..?? Crede-ti ca puterea statului ar fi facut public aceste manuscrise?? Eu nu cred, pentru ca ar fi facut agitatie printre oameni…de asemenea limba in care au fost scrise….(cica, aceste manuscrise au fost descoperite muult dupa moartea lui..) cine ar fi inteles sa descrifeze cu adevarat?? (stiu…tot niste „specialisti”) nuu?

  Comentariu de george.adi | august 9, 2010 | Răspunde

 44. (catre „niki”) bv….in mare parte sunt de acord cu tine si apreciez faptul ca fara rusine iti expui parerea si incerci sa indrepti ceva prin comportamentul tau.. Doar ca mai ai mult de invatat si tu..desi crezi ca esti ceva mai superioe decat marea masa.. Nu cred ca este potrivit sa cataloghezi lumea dupa propriul plac sau sa faci o imparteala…fiecare are dreptul la alegere, la liberul arbitru, fiecare se simte bine asa cum este si pana la urma va spun ca fiecare isi face viata asa cum vrea. Dumnezeu n-a lasat nici o porunca pentru noi, nu ne-a impus nimic, aceste porunci si aceste carti religioasa (coran, biblia,etc) sunt facute de OAMENI dupa niste documente pe care Dumnezeu ni le-a lasat, numai ca nu gasesti tot adevarul in ele, ci o interpretare si o transcriere a ce s-a inteles din ele. Dumnezeu nu a lasat nici o regula, nu a zis ca e bine sau e rau ceva..aceste cuvinte au capatat sensul pe care noi l-am dat si noi am facut aceste reguli pentru a exista Biserica (ca forma institutionala si de manipulare)..in fine..o sa ma opresc aici sa nu fiu injurat si iar injurat…

  Comentariu de george.adi | august 9, 2010 | Răspunde

 45. Niciodata nu te vei cai fiidca ai tacut , ci de foarte multe ori fiidca ai vorbit . Iar uneori , vorbele trebuie sa camufleze faptele , si asta poate duce la o victorie neinsemnata .

  Comentariu de NKVD | august 8, 2010 | Răspunde

 46. Am citit si mi-a placut ce frumos s-a explicat in articole pe intelesul tuturor catrenele lui Nostradamus,foarte frumos si clar explicat,niste articole foarte reusite,dupa am facut prostia sa citesc comentariile ca sa ajung la o stare de nervi teribila. Pentru fiecare care a postat un comment de diferita natura am cate o vorba:
  -Unii accepta existenta unui Dumnezeu cu orbire, nu ies deloc din banal si tot ce-au invatat la ora de religie si de la niste parinti evlaviosi li se pare adevarul pur,gol-golut,ceva incredibil care nu poate fi schimbat sub nici o forma nici daca vine Iisus in fata lor sa le spuna „bai e vrajeala biblia asta scrisa de voi oamenii, nu au stat asa lucrurile, nu asta am vrut sa demonstrez cu venirea mea pe pamant”,asta in caz de a fost un Iisus pe pamant acum 2010 ani si 8 luni si 7 zile(asta e ziua in care postez commentul). Pentru toti acestia va zic asa: entitatea care tine in regula universul este mult mai multa si mai puternica decat cuvantul Dumnezeu pe care il intelegeti incredibil de prost, ganditi-va ca sunt 3 carti care fac lumea religioasa,Torah,Coran,Biblia, si toate isi impun dumnezeul lor suprem ca fiind unic in lume si cel mai bun,desi toate 3 cartile au ideile fundamentale profund diferite, IAR PE TINE CREDINCIOSULE CU CAPUL INFIPT IN NISIP ITI ZIC CA DACA TE NASTEAI LA 2000 DE KM MAI DEPARTE DE ROMANIA ERAI MUSULMAN SAU IUDEU, IAR IISUS NU INSEMNA NIMIC PT TINE,CI MOISE SAU ALLAH ERAU MODELELE TALE IN VIATA,asa ca iti propun sa ai o gandire mai larga dragul meu,esti crestin pentru ca ai fost nascut intr o tara de crestini nu pt ca ti ai ales tu religia asta,nu pentru ca esti un ALES ca esti un crestin si ai parte de invatatura Bibliei si crezi orbeste fara sa ai vreun fundament pt religia pt care lupti,iti repet, nu esti un ales,esti doar un tip care s a nascut pe planeta asta extrem de mica cu 2000 de km mai la deal sau mai la vale fata de altul care are alta religie UNICATULE.
  Cu oamenii acestia nu am nimic,ei sunt buni la suflet,si asa cum inteleg ei Biblia (in cazul de fata) sunt niste oameni buni pt ca incearca sa o respecte si sa fie niste oameni cu sufletul curat care nu vor face rau semenilor lor.
  – -Al doilea tip de oameni care i am citit aici sunt cei care sunt in stare sa duca un razboi pt faptul ca le zici ca religia lor nu este asa de bine pusa la punct,acesta este tipul cel mai prost de oameni care poate exista,impanzita tara si lumea de ei.Tipul de om care merge la biserica duminica de duminica si pune cele mai bune haine pe el si se prezinta acolo pt a-l vedea lumea cat este de credincios si cat de impacat este cu dumnezeu,tipul de om care tipa la copii in biserica cu ura cand intra cu sapca pe cap si il deranjeaza pe preot si duce o lipsa de respect in fata lui dumnezeu cu ocazia asta,tipul femeilor in varsta care urla cat mai tare la o cantare ca sa le auda lumea de acolo cat de bine cunosc religia si versurile.FRATILOR AM URMATOARE VORBA PENTRU TIPUL ASTA DE OAMENI,SUNTETI ZERO BARAT IN FATA ENTITATII SUPREME, NU IMPRESIONATI PE NIMENI.ENTITATEA SUPREMA NU ARE NEVOIE DE ALTARE,CANTARI,PICTURI,CRUCI,BISERICI CAT MAI SCUMPE SI MAI IMPODOBITE CA SA NE ARATAM DRAGOSTEA FATA DE EA(entitatea).Sunteti cel mai rau soi,sunteti niste prefacuti,iar cel mai rau din toate, sunteti MAJORITARI. Cand va intrebati de ce va merge rau chiar daca va duceti duminica de duminica(in cazul crestinilor) la biserica,este pt ca va duceti degeaba,nu simtiti si nu credeti cu adevarat ceea ce ascultati de la preoti(alta meserie dintre toate ale lumii).Apropo, preotul este un tip care a terminat o anumita treapta de studiu in facultatea de teologie crestina,de atat este nevoie pt voi sa il considerati mesagerul lui dumnezeu?Poate o sa termin si eu un master in constructii sa zicem, o sa veniti sa va rugati la mine si sa-mi faceti biserica?Nu de altceva,dar pun pariu ca fara o facultate de teologie terminata stiu mai multe sa va spun despre religie si despre cum sta treaba in lumea asta.Voi sunteti genul de oameni care dupa biserica vin si isi injura copiii,isi bat sotiile si tipa la ele,se cearta cu lumea din jur, cu scaparea ca duminica se forteaza sa asculte preotul cateva ore,sa l auda de fapt, nu sa l asculte,ca nu toti preotii sunt spagari,senili si fara credinta,sunt si preoti facuti pt a fi preoti,deschisi la minte si cu care poti inchega o discutie serioasa fara sa se sperie daca zic ca ei cred ca nu este chiar tot adevarat ce scrie in biblie.
  – – – Al treilea tip de oameni sunt din fericire minoritari,sunt cei care blesteama orice tip de entitate suprema care ne guverneaza vietile,nu ATEI,ateu inseamna om fara o religie, eu sunt ATEU pentru ca felul in care orice religie pune problema nu mi se pare un fel palpabil,nu mi se pare ceva logic.Continutul din fiecare carte sfanta reprezinta franturi,fragmente scoase, secrete la care nu ai permisiunea sa le cercetezi,eu cred in dumnezeu si ma rog acasa,sunt bun cu cei din jurul meu,ajut cat pot sa fac lumea mai buna,incerc sa dau un exemplu bun cand ma ridic dupa plaja si iau gunoaiele din nisip si le pun in container,incerc sa dau un exemplu bun,fara sa scot ochii altora pt ca fac asta si fara sa pun pe altii cu forta sa faca asta.
  Voi,acest ultim tip de oameni,sunteti prea naivi si pentru a fi insultati incat sa va ganditi ca sunteti pur si simplu aici pe Terra de cand s a format ea,si dupa atatea milioane de ani de evolutie sa va considerati creaturile supreme de pe planeta si cele mai evoluate, cu sistemele de guvernamant si toate chestiile sociale.Voua nu stiu ce sa va zic, o sa va pun o intrebare: cat de evoluati va considerati mai desteptilor atunci cand lasati un copil sa moara pentru ca nu are de unde sa scoate bani de o operatie? Voi sunteti atat de ingusti la mine incat sa crezi ca tot ce reprezinti pe planeta asta sunt cativa ani care tu i ai trait in ea,ca sunt 50, ca sunt 100, reprezinta doar cativa ani,si trebuie sa fii prea inchis la minte incat sa crezi ca tu ca fiinta tot ce reprezinti pe planeta asta si in universul asta sunt acei cativa ani.
  Si mai mult de atat, nu cred ca sunteti decat niste oameni care vor sa impresioneze cu chestia asta,pt ca in sinea voastra duceti o lupta interioara teribila si sunteti niste oameni foarte slabi.

  Comentariu de niki | august 7, 2010 | Răspunde

 47. biblia a fost scrisa sa fie citita NU????
  dar va spun ceva cuvintele ,,crede si nu cerceta,,???!!!

  Comentariu de ayog | august 6, 2010 | Răspunde

 48. ba da destepti mai suntetii vati intalnit toti destepti pe pe site-ul asta . Io vasi sugera sa cititi BIBLIA si vedeti acolo cum va fi sfarsitul lumi si cand .Cititi Apocalipsa dupa Iuan

  Comentariu de Anonim | august 5, 2010 | Răspunde

 49. bai fratilor vad ca o parte din voi habar nu avti cine e Nostradamus… auzi la ei scriitor=))

  Numeroase motive ne fac sa credem ca era diferit de toti oamenii care traisera pâna la el si dupa el. De exemplu:
  Marele profet era incredibil de inteligent; pe când era înca foarte tânar a învatat mai multe limbi si matematicile superioare.
  La 23 de ani a devenit medic licentiat si mai târziu si-a obtinut doctoratul aproape fara efort.
  Luni de zile a umblat printre victimele ciumei fara sa se molipseasca de cumplita boala. Ca si cum de acolo de unde venea fusese vaccinat pentru a nu i se întâmpla nimic rau.
  Cu un amestec misterios de ierburi si ingrediente necunoscute la noi putea sa vindece un mare numar de napastuiti. A fost recunoscut în Franta si în restul Europei ca un vindecator misterios.

  Comentariu de scorpyons | august 5, 2010 | Răspunde

 50. ah si inca ceva…..vazusem ca cineva pe nume ….mihaela…. a zis ca Dumnezeu ne pune la incercare

  2 variante:/ori ai citi biblia ca sa zici ca ai citit-o ori nu ai citit-o deloc, Pt ca este undeva unde zice ca dumnezeu nu incearca pe nimeni sau cel putin asa da de inteles. Deci dragilor cand cititi cv cititi ca sa intelegeti clar nu asa sa ziceti si voi ca ati citit….

  Si scuzatima ca nu am mai pus cratime dar ma incurc cu tastatura asta:))

  Comentariu de scorpyons | august 5, 2010 | Răspunde


Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: