2012 Era Noastra

Mistere.Enigme. Civilizatii disparute.Organizatii secrete.Enigme romanesti.Piramidele.Misterele istoriei.Fenomene inexplicabile.Paranormal.Disparitii.Ipoteze.2012.Apocalipsa.

SECRETELE VATICANULUI – BIBLIA FALSIFICATA !EVANGHELIILE AU FOST MODIFICATE

A aparut un numar considerabil de evanghelii în primele secole ale erei noastre. Biserica nu considera drept canonice (conform cu regulile Bisericii) decât Cărţile lui Matei, Luca, Marcu şi loan. Cea mai veche este cea a lui Matei, care s-a inspirat direct din evanghelia Evreilor.

Un lucru trebuie subliniat : apocrifele şi vreo cincizeci de evanghelii care au existat înainte de a fi distruse de conjuraţii, sau care există încă, sunt unanime în a recunoaşte că Isus a trăit pe timpul lui Pilat din Pont şi a lui Tiberiu.( Nu se cunoaste nici o relatare istorică putând sa acrediteze autenticitatea existenţei lui Isus. Ea ar fi dovedită, se spune, prin Actele lui Pilat, o suită de rapoarte adresate Impăratului Tiberiu de Ponţiu Pilat, guvernatorul ludeei. In aceste acte ar figura o relatare despre viaţa şi moartea lui Isus, crimele ce i se imputau de catre ludei, crucificarea sa şi chiar învierea. Aceste Acte, dacă au existat, au fost reinventate de catre Creştini, şi oricum, nu a rămas nici cea mai mică urma. Numeroase false rapoarte ale lui Pilat au fost scrise în acelaşi scop fraudulos, dar Biserica n-a păstrat nici unul.)

Nu prea se cade de acord în privinţa textului, a relatării faptelor şi chiar faţă de persoana lui Isus.

Unele evanghelii dau lui Crist o figură, o doctrină şl o stare de spirit diametral opuse relatărilor lui Matei, Luca, Marcu şi loan.

Relatările lui Matei şi Luca sunt ele însele adesea în dezacord formal cu cele ale lui Marcu şi loan şi uneori in contradicţie flagranta cu propriile lor expozeuri.

Aceste reticenţe, aceste nebulozităţi arata că timp de secole citirea celor patru evanghelii canonice a fost interzisa credincaoşilor şi rezervata numai oamenilor Bisericii

Documentele autentice au existat; mai sunt, poate, inca în Biblioteca Vaticanului.

Despre acest subiect, Dr. M. Spencer Lewis, împaratul R-i-C, a scris în „Viaţa mistică a lui Isus” :

„Noi (Noi: actualii iniţiaţi ai Marii Fraternităţi Albe care s-a continuat de Ia faraonul Amenhotep IV şi din care faceau parte Esenienii si isus…) ştim că Părinţii Bisericii primitive au avut acces la documente secrete, pentru că, în conciliile Bisericii creştine primitive şî în dîscutiile care s-au desfăşurat între cele mai înalte autorităţi ale Bisericii primitive, au făcut aluzie la unele părţi din manuscrise şi documente oficiale tratând despre crucificare şî alte evenimente din viaţa lui Isus care sunt acum ascunse sau eare au fost distruse.

citeste tot articolul

AICI

Abonare la Newsletter.

octombrie 7, 2008 - Posted by | Religie | , , , , , , , , , , , ,

77 comentarii »

 1. deci pina la urma sfarsitul nu a venit asa cum preziceau toti incultii , EI CRED CA SFARSITUL VINE CA SI CUM AI LUA UN AVANS DE BANI SAU UN CADOU DE NASTERE , MULTA PROSTIME POATE EXISTA PE FATA PAMANTULUI ……..eu unul vam spus ca asa ceva nu este scris nincaieri ,dar totusi animalele salbatice ca nu pot sa le spun altfel preconizeaza venirea sfarsitului ..stiti ce spun eu sa va fu…..pana muriti poate atunci va veni sfarsitul lumii sau taiativa capurile alea proaste pe care le aveti pe umeri idiotilor ca numai argumente mincinoase stiti sa dati vai de sufletul ala pe care il aveti …..voi credetica sfarsitul vine cand vreti voi … mai aveti de trait prapaditilor…dar toate aceste argumente nu vin decat de la americani de la sectele alea inputite de evrei mascarati evrei manipulati care nu au glorie pe pamant si mai scoate cate o minciuna pentu prostime ..trebuie sa invatati ca totul este fals nimic nu este adevarat pe acest pamant traim era minciunii ..trbuie sa intelegeti aceste idei… va multumesc….IMPARATUL DREPTATII….AAAAAAAAAAAAAAA DEI SAU CUM TE NUMESTI AM REVENIT SI TE VOI DISTRUNGE CA MINTI PREA MULT

  Comentariu de jijieeduard | februarie 25, 2012 | Răspunde

 2. -citescb biblia de 30 de ani si tot am de invatat in fie re zi.vreau sa va intreb daca ati
  CITITO VREODATA TOATA EA SPUNE CA PE CALEA INSPRE DUMNEZEU SI CEI CARE NU SINT FOARTE INTELIGENTI ,CI SUNT SINCERI.NU PRIN PREOTI SI SFINTI DA DUMNEZEU VIATA ETERNA CI PRIN FIUL LUI DOMNUL ISUS HRISTOS PRIN
  SINGELE LUI CURS PE CRUCE AVEM ERTAREA SI INTRAREA LA TATAL NOSTRU
  DUMNEZEU.ATI AUZIT DE MANUSCRISELE DE LA KUMRAN
  DE LA MAREA MOARTA DE ACUM 2OOO DE ANI PE CARE SINT SCRISE SINTELE EVANGHELII,SI CA SUNT CITEVA MII LA NUMAR CITITI BIBLIA TRADUSA DE D,TRU CORNILESCU TRADUSA DIN LIMBA GREACA.DUMN

  Comentariu de Olimpiu Ant | august 12, 2011 | Răspunde

 3. cred ca va asteapta pe fiecare ce la asteptat pe iuda, adica sfoara…care nu credeti ce scrie biblia nu va mai dati destepti ca sunteti niste muritori si nustiu ce iti raspunde la judecata pt toate comenturile inpotriva bibliei

  Comentariu de doar noi | decembrie 7, 2010 | Răspunde

 4. eu cred an dumnezeu mai mult ca ori cine din punctul meu de vedere si nici o data nu voi spune ca el nu a existat sau nu exista dar noi oamenii fiii lui am facut in asa fel ancat sal indepartam atat sufleteste cat si moral …de aceea religia este falsa biblia este corupta 80 la suta noi oamenii n ul iubim pe dumnezeu nici macar unu la suta cu adevar…nici un om de pe pamint nu siar da viata pentru el asa cum a facut isus atunci cum credem in el nimeni nu crede noi ne amagim unul pe altul ca credem si avem credinta unde este credinta noastra cind noi nu ne iubib pe noi ansasi dar sa mai iubim pe altul sa terminat cu astea acum sant alte vremuri ancet ancet iese adevarul la iveal si de aceea trbuie sa vedem ce se va intampla….. oricum eu personal nu am suparat pe nimeni dar nu cunosc ce interese au avut altii de mau jignit fara motiv

  Comentariu de inparatul dreptatii | decembrie 2, 2010 | Răspunde

 5. Istoria o cunoastem doar atat cat vor EI, aceea mana de oameni care conduc lumea.
  Istoria si orice alta stiinta care vorbeste despre originea umana contine informatii pe care noi, oamenii de rand nu cred sa le aflam vreodata. Tot ceea ce massmedia ne ofera este o manipulare in masa. De vorbit vorbe suntem buni fiecare dintre noi, insa cei care chiar isi doresc sa aiba o opinie despre lumea ce ne inconjoara, despre religie, despre credinta, etc ar trebui intai sa fie foarte bine informati din mai multe surse, izvoare de cunoastere.
  Se stie fr bine ca Biserica este o institutie care a luptat mereu pentru putere si nu pt POPOR. Mai marii Bisericilor au creeat cea mai insangerata perioadata din istoria lumii in numele religiei prin INCHIZITIE. Religia si credinta sunt doua lucruri total diferite. Biblia sau orice alta scriere care vb despre inceputurile vietii este relativa si nimeni nu poate sustine ca stie cu certitudine un lucru cum ca ar fi adevarat sau nu.( la fel cum spune si pers din comentariul 61)
  Suntem fiinte rationale, avem discernamant si nu e fr dificil sa urmam o cale corecta, o cale prin care vedem ca nu aducem nici un aport negativ fiintei noastre sau celor de langa noi.
  Daca vb din pc de vedere stintific, religia a luat nastare ca un scut impotriva anarhiei. E mult mai bine ca omul sa traiasca cu teama, sa existe niste reguli morale dupa care sa-si organizeze existenta decat sa se creeze haos. Oricate teorii s-au elaborat si poate se vor mai elabora e bine sa ii apreciem pe cei care sunt credinciosi si care respecta in ceea ce cred, fie ei catolici, ortodoxi, budisti, musulmani sau orice alta religie cunoscuta sau nerecunoscuta.
  Ca o paranteza la acest subiect, „jijieeduard baiatule, D-zeu nu are cum sa nu existe cand el da dreptul la viata chiar si unui om ca si tine, nu cu foarte multa carte, sfatos avand impresia ca il tine, cu pareri ca sa nu taca si fara pic de bun simt fata de toti cei care lasa un comentariu pe acest site”.

  Comentariu de cineva | noiembrie 21, 2010 | Răspunde

 6. Mie imi pare trasa de par Biblia.
  Si nu inteleg de ce nu au lasat ca lumea sa stie cum si de unde ne tragem.In Biblie scrie ca Adam a avut fii si fiice, si asa ne-am inmultit, dar de ce apoi au ” interzis” casatoria intre frati?
  Pe scurt am impresia ca popii si restul fetelor bisericesti au vrut puterea de a domina lumea.
  De acolo se ascund toate dovezile.Si in plus Biblia e scrisa de fapt dupa niste desene ” traduse” nu?
  Deci o interpretare gresita.
  Ador blogul tau!

  Comentariu de ioniboni | noiembrie 17, 2010 | Răspunde

 7. super interesant postul…
  de asemenea si foarte multe dintre comentarii; dar oare stie cineva 100% care este adevarul ?
  si daca considera ca intr-adevar stie, cum poate demonstra acest lucru ?

  numai bine.

  Comentariu de mihaizzz | noiembrie 16, 2010 | Răspunde

 8. stiti ce e ciudat? exista in unele izvoare mai vechi referinta la un preot get,Ili, care a ajuns prin tinuturile iudeice sa opreasca ratacirile unor credinciosi apartinind bisericii esene chiar in perioada aia, care, intr-adevar, ar fi fost crucificat…esenii ar fi fost de origine hiperboreeana…exista si referiri la existenta unor lacasuri care promovau, deja, la hotarul dintre ere, religia crucii…(gasiti pe columna lui Traian basoreliefuri cu geti avind pe scuturi cruci)…nu fac blasfemie, un om cu calitati extraordinare trebuie sa fi existat in vremea aia, altfel n-ar fi ramas atitea referinte…iar efcetul credintei in existenta unui asmenea om este foarte binefacator…
  in alta ordine, biblia – vechiul testament, pare un document cu sensuri semnificative foarte puternice…chiar considerat un cod, are consecinte asupra individului si umanitatii foarte puternice spiritual si sociologic…chiar daca e considerata roman sau istoriografie imprumutata sau cosmetizata, nu poti sa nu fii onest si sa nu accepti asta…daca e sa fie intrebari, sa fie referitor la intentiile celor care au dorit sa monopolizeze religia in interes propriu…in rest, ca traire personala, este un balsam excelent pentru suflet in vremuri emotionale grele, incit originea, din prisma asta a plasmuirii, chiar nu mai conteaza…destui oameni de buna credinta, cum sintem si noi, cei ce postam comentarii, au invatat sa se detaseze de ostentatiile materiale afisate de institutia bisericii si sa-si faureasca propriul sistem de credinta eficient…

  Comentariu de alin | noiembrie 7, 2010 | Răspunde

 9. …interesant

  Comentariu de anca | noiembrie 4, 2010 | Răspunde

 10. O pana scurta pe la nasul cu-i asculta . Un program redus , in mintea cu-i la spus . Si incalecai pe-o roata , ca s-o fac praf toata .

  Comentariu de deey | august 25, 2010 | Răspunde

 11. Un taciune s-un carbune , taci baiete nu mai spune . Si incalecai p-un fus sa traiasca si cel ce-a spus .

  Comentariu de deey | august 18, 2010 | Răspunde

 12. ****Ma fratele meu intru prostie”fastteppard”-ca din motive lesne de intelas nu pot sa pun intre mine si tine particula fiintiala INTRU FIINTA-ai mare dreptate,mai baiete,in felul cum dezbati si combati tu problema,si chiar ma bucur ca esti asa de INTELIGENT!Ca numai pe oamenii inteligenti-sau c-o inteligenta nativa-ii poate durea asa de rau PROSTIA OMENEASCA,si simt nevoia”sa puna distanta”intre ei si ceilalti muritori de rand,sa nu cumva sa li se altereze”puritatea inimii”si”ïncetosarea mintii”,de catre „niste paraziti sociali”de genul lui Dan Brown,si Pavel Corut!Cu toate acestea,ma fratele meu „genovez”din Moldova…Da Gama[sau pi digeaba],nu ti se pare ca inainte de a arunca cu „pietrele ignorantei”in ceilalti muritori de rand,trebuie sa fii tu insuti-in Bunele Pilde ale lui Iisus Hristos-un om fara Pata [la creier],si un Cavaler al Crucii,ca sa ridici Piatra…si sa dai cu ea in Pacatosi[666]?!!Ca nu scrie nicaieri,ma…Da Gama,ca tu ai descoperit America{Martorilor lui Yehova},si nici nu scrie pe nicaieri,pe aici prin Romania, ca ar fi si un SF.IGNATIU[de Loyola ] ,,intercalat”si el prin SARBATORILE noastre de…MOS CRACIUN!Dar cum tu esti un om profund-si CULTIVAT si CREDINCIOS-poate ne spui si noua”prostilor din Romania”,in ce fel ,,se intercaleaza „SF.IGNATIU si in traditiile populare romanesti,si in cele politice si bisericesti,ca sa stim si noi ,sa nu mai taiem porcul de Craciun,ci VITELUL CEL GRAS ,chiar ti-am fi recunoscatori,ma…Da Gama,pentru o asemenea ILUMINARE SPIRITUALA!Ca poate faci si tu ceva bun ,pentru Romania,de acolo din Italia….

  Comentariu de Anonim | august 18, 2010 | Răspunde

 13. Cata influenta prosteasca se pune in acest citat, parca ar fi inspirat dintr-un roman de Dan Brown.V-ati trezit toti critici peste noapte. In sec 21 sa spunem numai baliverme cu privire la existenta evangheliilor canonice , si sa sustinem cu argumente ateiste gen Pavel Corut,ca totul e o mare falsitate!
  V-ati indobitocit cu totii, ajungand sa il negati pe Hristos cu o asemena nerusinare , parca a intrat satana in toti si va intunecat inima si intetosat gandirea.
  Nu sunteti demni de slava , si nici de iertare pentru cea ce faceti, sunteti niste paraziti ai societatii care incearca sa distruga credinta pura din inimile oamenilor.Sunteti marionetele jidanilor care va umplut mintea cu erezii , si va da citate din talmud , de care nici voi nu va dati seama,pentru ca sunteti prinsi in aceasta capcana masonica si spurcata . V-ati nascut in lumina si veti cadea in intuneric , si asta e un lucru de lauda din partea satanei fiindca nu il lasati singur, va avea si el sclavii lui!!!

  Comentariu de fastleppard | august 18, 2010 | Răspunde

 14. Cei care asteptau revelatii apocaliptice captivante despre sfarsitul lumii vor fi dezamagiti , ptr ca ele nu au o data fixa in perceptia noastra …..iar despre comentatorul de rand , el trebuie sa abordeze fiecare verset fara prejudecati , si cu o capacitate de a fi placut surprns , in a rezolva interpretarile scrise din aceea perioada . Cu mult mai mult vedem la fiecare comentariu , o apocalipsa cat mai captivanta . Suntem cu atit mai buni , cu cat ne dorim raul unui altuia . De aici pornesc toate lucrurile , si nu din biblie .

  Comentariu de NKVD | august 10, 2010 | Răspunde

 15. sa va ia dracu cu sfintii vostri batjocoriti dreptul lui dumnezeu sau cum se numeste oricum nare importanta cel care nea dat viata este si a existat asa ca pe el trebuie sal slujim nu toti dobitocii de sfinti care au fost scrisi in calendare voi nu vedeti ca santeti niste gunoaie expirate?si mai vorbiti de sfinti ce stii tu de sfinti si stefan cel mare este sfant de ce nu te rogi la el poate te ia cu el acolo pacalicilor iar tu asta care de dai atat de credincios cu numele de rate this; care este cu adevarat dumnezeu care nea creat acum poate milioane de ani/raspundemi la aceasta intrebare desteptule siti dau 10

  Comentariu de jijieeduard | august 10, 2010 | Răspunde

 16. „Lasand la o parte ce gandeste cutare sau cutare, toate sa le cercetati si sa le cautati in sfintele scripturi, si gasind acolo adevarata bogatie, pe aceasta sa o vanam,ca astfel sa ne bucuram si de vesnicele bunatati”.
  Sf. Ioan Gura de Aur

  Comentariu de alex | august 5, 2010 | Răspunde

 17. Daca vreti sa va rugati la Dumnezeu rugti-va in picioare demn nu in genunchi

  Comentariu de szaszsebespaul | august 4, 2010 | Răspunde


Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: