2012 Era Noastra

Mistere.Enigme. Civilizatii disparute.Organizatii secrete.Enigme romanesti.Piramidele.Misterele istoriei.Fenomene inexplicabile.Paranormal.Disparitii.Ipoteze.2012.Apocalipsa.

Sfinti ciudati in religia crestina !


10. Sfanta Gertrude de Nivelles – Sfanta care patroneaza surifobia (frica de soareci)

Sfanta Gertrude a fost nimeni alta decat fiica cea mai mica a Binecuvantatului Pepin I de Laanden si a Binecuvantatei Ida de Nivelles. Pe langa aceasta ascendenta ilustra, Sfanta Gertrude era sora buna a Sfintei Begga. Inca din anii fragezi ai copilariei, Gertrude a fost o fetita dedicata rugaciunilor si vietii religioase. In adolescenta isi dorea cu ardoare sa devinacalugarita, prin urmare, a refuzat propunerea de casatorie venita din partea unui nobil bogat. Dupa moartea tatalui sau din anul 639, la sugestia Sfintei Amanda de Maastricht, Gertrude construieste doua manastiri la Nivelles. Devenitastareta la varsta de doar 20 de ani, Gertrude se va retrage pentru tot restul vietii sale in incinta complexului monahal din Nivelles. Sfanta Gertrude a ramas in memoria populara pentru ospitalitatea aratata fata de pelerini, alaturi de sprijinul acordat calugarilor irlandezi. Sfanta Gertrude i-a dat o bucata de pamant Sfantului Foillan, loc pe care acesta a construitManastirea din Fosses. In anul 656 a renuntat la staretie in favoarea nepoatei sale, Sfanta Wilfetrudis, alegand sa-si petreaca tot restul vietii studiind Scripturile. In credinta catolica se crede ca Sfanta Gertrude are puterea de a goni soarecii si sobolanii care se adapostesc in case si hambare, iar pomenirea sa in rugaciuni duce la vindecarea de frica irationala de soareci (Surifobie).

9.Sfanta Scholastica – Sfanta patroana protectoare impotriva convulsiilor

Ne-am mutat ! Citeste articolul pe www.2012en.ro

Poate e mai simplu sa va abonati la Newsletter . Primiti zilnic un rezumat al ultimelor articole .CLICK AICI

 

Sponzorizat de
CRAMA NOBLESS

 

Anunțuri

Noiembrie 2, 2008 - Posted by | Religie | , , , , , , , , , , , , , , , ,

3 comentarii »

 1. asa e

  Comentariu de cazac ovidiu | Ianuarie 20, 2010 | Răspunde

 2. Monday, March 16, 2009 2:50 PM
  From:
  „jupan voda”
  Add sender to Contacts
  To:
  info@principesa.ro
  In atentia
  Principesei Margareta,
  Io Aurel Ionescu, am avut o discutie scurta cu sotul dv astazi, imediat dupa lansarea cartii la Muzeul de Istorie.. L-am intrebat pe dl Duda de ce socrul dinsului, si tatal dv a dat ordinul de predare a placilor de aur cu scriere veche, Arhiva Regilor Daciei, tainuita la Curtea de Arges, unui comisar sovietic ,in septembrie 1944.
  Dl Duda mi-a raspuns initial ca am deja raspunsul , refuzind in continuare un dialog si dind raspunsuri arogante, cum ca nu ar exista procesul verbal, fara sa nege faptul ca placile au fost predate sovieticilor. Mi-a cerut chiar procesul verbal si i-am raspuns ca il are dl Romalo.
  Precizez ca bunicul a fost convocat in mod special la predarea placilor din aur, moment la care a fost semnat si un proces verbal. Ordinul de predare a fost dat de exregele Mihai I, care a fost de acord si cu trimiterea in prizonierat in URSS a armatei a IV-a a Romaniei.
  Placile din aur cu consemnari din vremea Regatelor Daciei au fost tainuite la Curtea de Arges , din ordinul lui Carol I care si le-a insusit, in loc sa le redea mostenitorilor de drept, ROMANII, de fapt daci. A dat ordin sa fie maziliti si mitropoliti pentru opozitia lor . Ba mai lansat zvonuri, mentinute si in prezent de catre cei de la Institutul de arheologie, ca placile ar fi falsuri facute de Hasdeu si Densusanu.
  Bunicul , care s-a aflat printre participantii convocati la predarea placilor intre care erau prefectul de Arges, politisti, calugari, militari, fara cunostinte legate de provenienta placilor , dar remarcind ca pe ele erau « scrieri vechi » a fost de fata si la incheierea procesului verbal, incheiat cu acest prilej
  Placile din aur NU AU FOST TOPITE , asa cum sustin monarhistii si cercuri ale puterii in subordinea unor interese straine , dar au fost predate sovieticilkor ca o transe a finantarii revolutiei masono – bolsevice, pe care Carol I nu a trimis-o. Mihai I a predat placile de frica sa nu-si piarda tronul si a fost recompensat cu Ordinul Pobeda.
  Stim ca ofiteri superiori din MAPN, care au dat gradul de colonel dlui Duda si care asteapta rade superioare cit si recompense deosebite, blocheaza circuitul informatiilor si demersurile de recuperare din Rusia a placilor de aur , Arhiva Dacica
  Copiile in plumb s-au aflat la Peles pina dupa inventarul din 1948, cind au fost trimise la Institutul de arheologie.
  Exregele Mihai, stie ca la Peles au fost pastrate copiile in plumb ale unora dintre placi, aceste a fiind trimise la Muzeul de Arheologie dupa inventarul din 1948. El stie foarte bine istoria placilor si unde mai sint ascunse o parte din ele. Si noi mai stim cite ceva , dar nu e momentul sa insistam.
  Daca ar avea demnitate si ar simti romaneste, exregele Mihai, ar vorbi deschis despre acele placi de aur predate sovieticilor, pentru a inlesni recuperarea lor in patrimoniul national al dacilor Insusirea placilor de catre Carol I a fost nu numai abuziva.
  Arhivele Regilor Daci, pe placi de aur , se afla actualmente in Rusia, datorita faptului ca Mihai , pentru a-si pastra tronul , le-a predat sovieticilor . Pentru asta a si fost decorat cu ordinul Pobeda.
  Am cercetat dosarul de supraveghere(urmarire ) a lui Mihai de catre SSI, care aminteste detaliat cu privire la desfasurarea evenimentelor .
  Rugati pe exrege sa cugete la lamurirea acestei problematici si daca numai o parte din placi au fost predatesa precizeze unde sint celelalte depozite.
  Poate vrea sa dea dovada ca este bun roman.

  Comentariu de jupan voda | Aprilie 1, 2009 | Răspunde

 3. de ce sa numim noi pe unii oameni sfinti?
  sfant e unul singur DUMNEZEU. si totusi numai El are dreptul de a numi pe cineva sfant. acuma ca ii numim sfinti e ua dar faptul ca sunt mii de ”crestini” care li se inchina acestor oameni e cel mai grav.si mai spunem ca nu avem idoli.

  Comentariu de livia | Noiembrie 5, 2008 | Răspunde


Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: