2012 Era Noastra

Mistere.Enigme. Civilizatii disparute.Organizatii secrete.Enigme romanesti.Piramidele.Misterele istoriei.Fenomene inexplicabile.Paranormal.Disparitii.Ipoteze.2012.Apocalipsa.

Nostradamus.Profetii Nostradamus.Documentar video Nostradamus.2012 Nostradamus.


 

Ne-am mutat ! Urmareste documentarul pe www.2012en.ro

Poate e mai simplu sa va abonati la Newsletter . Primiti zilnic un rezumat al ultimelor articole .CLICK AICI

 

Sponzorizat de
CRAMA NOBLESS

 

Reclame

Octombrie 7, 2009 - Posted by | Biografii, Personalitati, Profetii, Religie | , , , , , ,

68 comentarii »

 1. X VECHIMEA ŞI DESCOPERIREA ÎN CRIŞUL ALB A PISEI ARHEOLOGICE ŞTIINŢA CERURILOR (.Sfânta Scriptură ) Confirmarea calculelor făcute de Nostradamus

  Autor:Dr.Hc.Teodor Ardelean
  Expert Judicir,Specialist în studiul documentelor
  Academician al Academiei de Studii Înalte Iaşi

  În anul 2oo3 apele Crişului Alb au scăzut extrem de mult. În unele locuri apele aveau adâncimea de 50-60 cm . Deasupra spaţiului, unde Satelitul american a fotografiat după
  câţiva ani suprafaţa Terrei şi apare scufundat Templul Sfânt al Edenului ,de sub ţărmul Crişului Alb ieşia o canitate de pămînt ,parţial noroios.,asemanator cu o peninsulă aflată pe fundul râului. Apele înconjurau „peninsula „aflandu-se cu circa 20 cm. mai jos decât suprafata „acesteia. În jurul „peninsulei „ s-au aflat o muţime de piese de dimensiuni reduse,dintre care am recuperat piesele de sub fotogafiile în culori F.6-9,11,13- 19 ).Pe lutul deasupra „peninsulei” am aflat piesa de sub anexa 1 în culori F.1.Era PLINĂ CU NOROI .Observând cu ochiul liber unele desene,care asemănau cu fotografii a lui Isus Cristos,am dat piesi numele de Marea Profeţie

  Astăzi ,constat că picturile şi textul de pe piesă corespund unor capitole din Biblie, ca profeţii şi altor capitole din Noul Testament ca profeţii împlinite.
  În faza iniţială am presupus că piesele se află acolo prin cutremur de pământ pe verticală,deoarece, este imposibil să fi rămas în acest loc mii de ani,când ştiut este că primăvara apele rîului cresc până la înălţimea de 20 metri .Nu am nici o dovadă că s-ar fi produs acest cutremur în jurul datei când au fost ridicate de mine de pr suprafata „peninsulei” sau din jurul acesteia.
  Unii cititori m-au atenţionat.despre imposibilitatea ca piesele să rămână in acel loc 15ooo de ani.Susţineau : au fost aduse acolo .Necesită cercetări pentru elucidarea misterului.În această situaţie mi-am amintit că Nostradamus spunea: Acel om „ va vedea ştiinţa cerurilor vizitând Planeta „. (Vezi partra a X a ).Adecă, omul în cauză va vedea ştiinţa cerurilor adusă de „cineva” ,care va veni în vizită pe Pământ. Dacă piesa nu a existat acolo,atunci a fost adusă şi lăsată cu intenţie pentru a fi gasită şi ridicată de subsemnatul. „Cinvea „care ştia că subsemnatul voi merge la Crişul Alb, ziua şi ora cînd voi ajunge la faţa locului ,a dus piesa –scriptură de pe Sfera Cerească,unde presupun că se afla şi de unde s-au transmis infirmaţii autorilor Vechiului şi Noului Testament în legatură cu activitatea lui Isus Cristos . sau „, ACEL „CINEVA” A VENIT pe Pămant şi ,conform lui Nostradamus, a ridicat Piesa arheologică din subteranele „BISERCUŢEI”unde se afla de sute de ani, şi împreună cu alte obiecte arheologice care vorbesc despre acelaşi subiect , a pus-o pe „peninsula formată pe fundul râului.
  În toate ipotezele,Piesa – Sfânta Scriptură,lucrarea originală a lui Ra,conţinând „ Ştiinţa Cerurilor „ din dicţionarul lui Nostradamus s-a aflat de mine pe baza unui calcul prestabilit.Nu a fost întâmplare.Totul s-a desfăşurat cum se află scris.
  Astfel,conform calculului lui Nostradamus,subsemnatul:
  1.Am văzut prima data Ştiiţa Cerurilor de pe aceată piesă arheologică formată din picturi, texte scrise,cifre,melodii, (simfonia a IX Scherzo şi Bătutul piroanelor în mânile şi picioarele lui Isus Cristos cu ţintuiea Lui pe cruce )vocia lui Isus Cristos pe cruce în dialog cu spiritele negative, vocia lui Isus Cristos cerând apă,procesul învierii,înălţarea la cer declararea Lui de îngeri ca Împărat al Impăraţilor etc.
  2.Am văzut pentru prima dată că Piesa arheologică conţine Ştiinţa Cerurilor. Că este dovada materială care lipsea oamenilor pentru a se convinge că există un Document scris, intocmit chiar de Dumnezeu cu numele de Ra , în care Ra apare autorul Script-u (lui) Documentul conţine profeţiile lui Ra în care este scrisă toată activitatea lui Isus Cristos cînd va veni pe Pământ şi în continuare pănă la sfârşitul lumii .Comparand activitatea lui Isus Cristos consemnată în Noul Testament cu profeţiile de pe Piesa Arheologică şi toate profeţiile cu scadenţa împlinită se constată că profeţiile s.au realizat exact cum s află scrise.Prezentul şi viitorul sunt consemate în Documentul Scriptură şi se vor realiza fara abatere..
  Din picturile de pe Piesa Arheologică , reţinute de mine,pentru momentul de faţă relatez reducerea turmei de oi..La finalul profeţiei se remarcă fiinţe îmbrăcate în uniforme militare care se apropie de uniforma unor armate mai aproape sau mai depărtate în timp de prezentul pe care- l parcurgem
  Personal, consider că documntul ,conţinând Ştiinţa Cerurilor realizată chiar de Dumnezeu ca Autor , este cea mai mare descoperire arheologică ce poate exista pe Pământ ca ştiinţă materializată într-un document ,problemele care le rezolvă,consecinţele CE LE VA PRODUCE asupra credinţei oamenilor de pretutindeni ..

  Comentariu de Teodor Ardelean | Octombrie 10, 2013 | Răspunde

 2. ATACUL ÎMPOTRIVA TEORIEI FUNDAMENTALE A CREAŢIEI UNIVERSULUI

  Teoria Fundamentală a Creaţiei Universului,autor academician Teodor Ardelean, scoate în evidenţă principalele lacune din lucrărilke ştiinţifice cu privire la existenţa lui Dumnezeu, a lui Isus Cristos, a Duhul Sfânt, realitatea creaţiei şi procesul de structurare a materiei şi a spiritelor.Profetul Isaia în cap.41 relatează un caz identic.Conform lui Isaia susţinătorii ideilor eronate ,împotriva lui Dumnezeu îşi vor uni eforturile pentru a denigra şi nimici noua teorie care le demonstrează erorile şi ducerea lumii la pierzare.
  Asemănarea dintre conţinutul şi modul de obtinere a datelor din Teoria Fundamentală a Creaţiei Universului la care se adaugă acţiunile furibunde ale unor oameni (vezi pe internet ) cu textul profetiei lui Isaia ne convinge că PROFEŢIA LUI ISAIA SE ÎMPLINEŞTE ÎN ZILELE NOASTRE PRIN TEORIA FUNDAMENTALA A CREAŢIEI UNIVERSULUI ŞI DUŞMĂNIILE DECLANŞATE IMPOTRIVA ACESTEIA.
  Acţiunile duşmănoase împotriva Teoriei Fundamentale a Creaţiei Universului se înfăptuiasc precum sunt rânduite…,dar ,vai de indivizii prin care se materializează ! ( Isaia 41 vers 11-12 ) .Dece ? Pentru că se împotrivesc direct acţiunii lui Dumnezeu şi a Sfântului lui Israel . Viitorul va arăta cine a spus adevărul şi cine s-a zbătut să-l ascundă Cine va fi aruncat la lada de gunoi a istoriei omului de pe Terra. Vezi in continuare Isaia cap.41 şi Ora Astrală a Omenirii
  Acadteodorardelean
  Teodor Ardelean specialist în studiul documentelor

  Comentariu de Teodor Ardelean | Martie 15, 2012 | Răspunde

 3. Mai Epsilon,de ce nu-i spui lui Eduard,si anonimului de mai sus c-un deget ca el :,,ce urmeaza dupa acea”[?]Dupa ,,acea”urmeaza ACEEA,ma Paroanghele,ciordi-ti-as ciricliul tau de mocofan!Ca eu ti-am aratat drumul spre casa pana la Pascani,dar tu nici de la Pascani nu stii sa te duci acasa,ca trebuie sa vina taica-tau-cu caruta cu coviltir-sa te ia de acolo.Dupa Epsilon urmeaza tot Epsilon ,ma mocofanule!N-ai invatat la scoala treaba asta? Atunci mai du-te si la gradinita,ca poate inveti acolo alfabetul grecesc, daca pe cel romanesc nu-l stii!

  Comentariu de Marius S. | Octombrie 7, 2010 | Răspunde

 4. Intreaba-l pe Jijieeduard ce urmeaza dupa Epsilon,ca el este „grec”,nu ca tine…,,CATOLNIC”…In plus de asta,cand pui o intrebare ,foloseste semnul corespunzator:?!

  Comentariu de EPSILON | Octombrie 6, 2010 | Răspunde

 5. ALPHA BETA GAMMA DELTA si EPSILON ce mai urmeaza dupa acea

  Comentariu de eduard | Octombrie 6, 2010 | Răspunde

 6. Nu putem oferi mai mult de atat – dar putem oferi un spectacol de exceptie . Poate ca nici nu l-ai invata , sa-se comporte , deoarece facultatea ta tine de un nivel superior lui , si nu spune prea multe .

  Comentariu de anonimus | Octombrie 6, 2010 | Răspunde

 7. N-ai de ce sa-mi faci tu mie loc la examenul de admitere,ca eu am absolvit deja Facultatea TCM din Iasi,pe cand tu nici la gradinita n-ai ajuns,ca ai baut cerneala,ori te-o fi trimis taica-tau cu caprele la pascut.Ca tu nu ai mai mult de 2 clase -mai mult sau mai putin ca trenul personal-:Bucuresti-Ploiesti-Buzau- Marasesti- Pascani…Si de acolo stii si tu sa te ducu acasa!

  Comentariu de Marius S. | Octombrie 5, 2010 | Răspunde

 8. Si oamenii inteligenti,Marius S.,sunt predispusi uneori acelorasi erori de judecata, ca si cei a caror erori le judeca.Din nefericire si tu si Epsilon confirmati acest principiu,cat si proverbul popular similar:,,E mai prost cine se pune in card cu prostul,decat prstul insusi.”E adevarat ca si Aristotel,in Etica Nichomahica,facea afirmatii similare despre sciti,mai exact despre regii lor:,,Toti regii scitilor au fost nebuni”,dar el argumenta acest acest lucru nu neaparat ca pe-o boala psihica evidenta,ci mai degraba ca pe O LIPSA de intelepciune si de echilibru in hotararile pe care le luau ei.Privind lucrurile prin aceasta prisma Aristotel avea perfecta dreptate in afirmatiile lui,pentru ca el poseda simtul masurii-Regula Justa-pe cand voi doi se pare ca nu-l posedati.Dar asta nu inseamna ca nu aveti si voi dreptatea voastra,cum nu inseamna nici ca nu este necesar sa te aperi atunci cand esti atacat.In privinta aceasta nu intotdeauna :,,Cea mai buna aparare este atacul”,cand exista si alte forme de aparare mult mai eficiente decat aceasta.Mediteaza si tu si Epsilon la ce v-am scris eu aici.

  Comentariu de LYNKEUS | Octombrie 5, 2010 | Răspunde

 9. Dar macar stii sa scrii retete,cu scrisul si cu stiinta pe care o ai in tine?

  Comentariu de Marius S. | Octombrie 4, 2010 | Răspunde

 10. ORICUM TREBUIE SA MERGETI LA CABINETUL PRESCRIS DE MINE

  Comentariu de eduard | Octombrie 4, 2010 | Răspunde

 11. ,,S-au luat rechinii la intrecere,bata-i Dumnezeu sa-i bata…”scria Printul… DELFINUL Angliei:Eduard!Dar tot agramat scrie in continuare,ca orice scit ceangau.

  Comentariu de Marius S. | Octombrie 4, 2010 | Răspunde

 12. Vasazica am numarat gresit:era vorba de ,,8 Miles”,si nu de 7, cati numarasem eu.Mai era si un Anonim care scria si el tot cu prescurtarea[Parola de recunoastere a Papagalilor intre ei] ,,PTR”,care acum ma imita si pe mine,tot ca papagalul,desigur.Papagalul Anonim uita[sau nu stie]doua lucruri esentiale:1]Orice imitatie e un fals,care confruntat cu originalul…,,se face de caca”,vorba sa;2]Nu exista imitatie perfecta decat in…Oglinda!Dar ,,Oglinda,oglinjoara”e mama vitrega a Albei ca Zapada.Mai exista o singura necunoscuta/cunoscuta:Unde e Printul?Si inca ceva:burduful ,,de branza”de la Iesi…

  Comentariu de EPSILON | Octombrie 4, 2010 | Răspunde

 13. SAU LUAT RECHINII LA INTRECERE, BATA-I DUMNEZEU SAI BATA

  Comentariu de eduard | Octombrie 4, 2010 | Răspunde

  • Bravo eduard !! Ai scris corect „BATA-I”, continua sa scrii, ai sa vezi ca pina la urma ai sa inveti sa scrii corect romaneste….stiti un gest de incurajare nu strica chiar daca nu exista speranta.

   Comentariu de Anonim | Octombrie 4, 2010 | Răspunde

 14. ,,Sa ma confunzi cu Epsilon imi face placere,daca sunt Anonim asta nu inseamna ca sunt el.[…]Ce zici Epsilon!??”Pai ce sa zic,mai Deey?Ce am zis si mai inainte:,,Cu alte cuvinte d-ul Deey recunoaste in mod EXPLICIT ca postarea sa reprezinta un TEXT CIFRAT,dar se erijeaza in…COMENTATOR,si nicidecum on AUTOR AL TEXTULUI CIFRAT.”Sa pare ca uiti de la mana pana la gura ce postezi,d-ule Deey,ca altfel nu ai face asemenea gafe de amator/Anonim.Dar vezi ca si din anonimat eu te recunosc,pentru ca eu am ceva IN PLUS fata de tine,asta pe deoparte,iar pe de alta ca eu nu folosesc prescurtarea,,PTR”pe care o folositi voi,cei din grupul PAPAGALILOR.Asa ca vorba ta: ,,…dar tu bibilica…ioc!”

  Comentariu de Anonim | Octombrie 4, 2010 | Răspunde

 15. ,,Sa ma confunzi cu Epsilon imi face placere,daca sunt Anonim asta nu inseamna ca sunt el.[…]Ce zici Epsilon!??”Pai ce sa zic,mai Deey?Ce am zis si mai inainte:,,Cu alte cuvinte d-ul Deey recunoaste in mod EXPLICIT ca postarea sa reprezinta un TEXT CIFRAT,dar se erijeaza in…COMENTATOR,si nicidecum on AUTOR AL TEXTULUI CIFRAT.”Sa pare ca uiti de la mana pana la gura ce postezi,d-ule Deey,ca altfel nu ai face asemenea gafe de amator/Anonim.Dar vezi ca si din anonimat eu te recunosc,pentru ca eu am ceva IN PLUS fata de tine,asta pe deoparte,iar pe de alta ca eu nu folosesc prescurtarea,,PTR”pe care o folositi voi,cei din grupul PAPAGALILOR.Asa ca vorba ta: ,,…dar tu bibilica…ioc!”

  Comentariu de EPSILON | Octombrie 4, 2010 | Răspunde

  • Epsilon…!! Te faci de caca. Citeste postarile lui deey , nu vezi nici o diferenta!??

   Comentariu de Anonim | Octombrie 4, 2010 | Răspunde

 16. adica tot tu esti……..cu gura mare.

  Comentariu de eduard | Octombrie 3, 2010 | Răspunde

  • Sa ma confunzi cu Epsilon imi face placere, daca sint Anonim asta nu inseamna ca sint el. Daca te-ar fi dus bibilica ai fi observat ca m-am referit la ambele parti beligerante, dar tu bibilica …ioc! Ce-a fost de vazut s-a vazut. Deja s-a transformat discutia intr-o mascarada. Sinteti in stare sa ne dati alte subiecte interesante ? Ce zici Epsilon!!??

   Comentariu de Anonim | Octombrie 3, 2010 | Răspunde

 17. Dar’ar dracii!! Pina acum erati ca la „8 Miles” acum sinteti ca la gradinita, ..Ba tu!!..Ba tu!! Nu va dati seama de ridicol !!??

  Comentariu de Anonim | Octombrie 3, 2010 | Răspunde

 18. ,,S-au intalnit prostii ca sa-si dea mana unul altuia;esti batut in cap cu niturile tale,sarma ghimpata ce esti:”zise Eduard ceangaul,si mai lua o gura de asfalt!Eu nu sunt,,sarna ghimpata”ca tine ,mai acela ca un dela…eu sunt constantean din Constanta,daca asta te roade pe tine :de unde sunt eu! Dar tu de unde esti,ma CEANGAULE?

  Comentariu de Marius S. | Octombrie 3, 2010 | Răspunde

 19. BA TU ESTI INDIVIDULE

  Comentariu de eduard | Octombrie 2, 2010 | Răspunde

 20. Mai Vasco,iti multumesc pentru mesajul telepatic-de tine a fost transmis in ETER,sau de altcineva?Confirma,sau neaga,mesajul!-dar asa cum ti-am scris ultima data,situatia la noi in Romania,e asa cum zis eu:TULBURE!Ca”joci sau nu joci-,,jocul asta”-asta este alta problema,dar indiferent daca stai „pe tusa”si chibutezi,cum fac cei mai multi dintre romani-le multumesc totusi lui Marius S.si lui Lynkeus pentru GANDURILE POZITIVE pe care mi le-au transmis,ca nu suntem UN GRUP,cum insinuiaza unii…-sau daca dai si tu o mana de ajutor la TREZIREA ROMANILOR,situatia noastra-a celor MULTI-va ramane totusi la la cheremul altora,care in loc sa aprecieze ca inca MAI SUNT SI ROMANI in…”ISARLAKUL de Dambovita”,care isi mai pun singuri niste probleme esentiale si existentiale,se straduiesc din toate „rasputerile lor dracesti”sa inabuse orice gandire libera si nonconformista.Am luat la cunostinta de refuzul tau-e si normal,tu esti in Italia,nu in Romania,ca mine si ca altii-dar poate ca alti romani,din tara,vazand ca le-a ajuns cutitul la os,si ca nu au ALTERNATIVE,vor consimti sa,,intre in joc”,ca sa nu-si mai bata toti incultii,si toti impostorii de toate COLORATURILE:JOC DE VIATA NOASTRA!Si atunci cand ACESTI ROMANI nu se vor mai vaicari de soarta lor,ci vor avea CURAJUL si DEMNITATEA UMANA sa SE RIDICE in PICIORE din MERSUL PITICULUI,atunci,draga Vasco,vom deveni si noi O FORTA,si n-o sa ne mai mane altii de la spate ca pe o …TURMA!Ti se pare ,mai Vasco,ca am scris niste prostii aici?Sau ti se pare cumva ca sunt NEBUN[DEMENT OFICIAL]cum scriu unii?Macar atata lucru sa spui si tu,mai Vasco,si lucrul acesta va fi ca un fel de BALSAM pentru MIZERIILE la care sunt supus!

  Comentariu de Anonim | Septembrie 30, 2010 | Răspunde

 21. Doi canadieni,studenti la Facultatea de Informatica din Toronto[Canada]au excaladat impreuna peste 20 masive muntose din intreaga lume.Printre cele mai importante cinci varfuri muntoase exaladate de ei se numara…Kilimanjaro,Kimborazo,Kenya,Acancagua si Acapulco.Cei doi studenti canadieni,pe numele lor: Ron Major si Ron Minor,in varsta de 32 ,respectiv 23 de ani,si-au propus ca anul viitor-2011-sa escaladeze si al saselea varf ca inaltime de pe Pamant,Chomolugma,care masoara peste 8848m,in sus daca privim dinspre Everest,si in jos daca privim dinspre Papaete,capitala oficiala a statului Nepal,situata la 2508m deasupra nivelului marii.Cum bine se stie, de catre toti artistii plastici din intreaga lume,in special impresionistii si expresionistii-dintre care numaram pe:Monet,Manet,Loutrec,Van Gogh,Aldebaran-la Papaete a studiat si marele pictor francez,de origine tahitiana,El Zorab.6.Stirea a fost preluata de 4.agentii de stiri din intreaga lume, dintre care enumeram:Sundey Telegraph,din Toronto,Algemeine Zeiting,din Franckfurten an Meine,New Holidei,din Adelaide, si agentia Havas,din insulele Hawai.Ca o curiozitate a naturii,cei doi studenti canadieni,mai sus mentionati ,vor sa excaladeze al saselea varf ca inaltime de pe Terra[Chomolugma}in scaune cu rotile.Stirea pe care o inseram aici[ca este Noapte scitica pe aici] ne-a fost transmisa si noua de catre Vasco,din Italia.Multam,Vasco! Ce vreme mai este prin Napoli? Sper ca o sa te duci sa vezi returul dintre Napoli si Steaua.Sau nu?…

  Comentariu de Anonim | Septembrie 30, 2010 | Răspunde

  • Multumesc de invitatie Vasile, da’ eu nu joc jocul asta. Vasco

   Comentariu de vasco / Italia | Septembrie 30, 2010 | Răspunde

 22. E bine ca n-ai inteles nimic . Ma tem ptr avansarea ta , pe viitor . Iar textul este foarte clar si limpede .

  Comentariu de deey | Septembrie 30, 2010 | Răspunde

 23. Ma,Dracula Dey[Deey-Derry-Darry-Darryk-Darck-Drac],despre care „ucenic”?si despre care „maestru „vorbesti/scrii tu acolo? Despre ,,Ucenicul din Oz”,sau despre ,,Maestrul si Margareta?”Ca eu v-am spus/scris de atatea ori voua: Scrieti dracului[Dey]cu SUBIECT si PREDICAT[ocultilor agranati]sa inteleaga toata lumea ce vreti scrieti,sau ce vreti sa COMUNICATI prin …subtext!,,Neincrederea absoluta pa care se fundamanteaza[fundamentarea pe VID/GOL n.n]unele principii[al VIDULUI ABSOLUT vasazica n.n],nu poate fi refacuta in vecii vecilor cu nici o tehnica similara…”Dar cum voi n-ati avut si nu aveti profesori de CULTURA si STIINTA,ci doar Instructori de PAPAGALI,vi se vad cu ochiul liber contradictiile si golurile mentale,ca voi NU AVETI pur si simplu VERB prin care sa comunicati natural cu oamenii,ci avati doar WEB,dar si ala o adevarata…catastrofa gramaticala!Pentru toti OAMENII [nu pentru toti DRACII/DERYCI]care citesc acest Site,facem precizarea ABSOLUT NECESARA:N-am scris si nici NU VOI SCRIE TEXTE OCULTE,prin care sa manipulez constiinta oamenilor,caci manipulatorii sunt altii-cei care scriu cu :,,ptr”,ca-i doare mana/mintea,”sarmanii inculti/oculti”sa scrie o PREPOZITIE intrega,,PENTRU”,fara sa conita ORORI GRAMATICALE!Dar ii multumesc DRACULUI/DEEY ca a recunoscut si EXPLICIT si IMPLICIT ca textul pe care i l-am interceptat si decodificat reprezenta un TEXT OCULT/SECRET,si nu unul cult,ca incultii nu au cultura in ei/dei.Lucrul acesta se poate verifica foarte usor,de catre oricine doreste s-o faca-din cele dpua comentarii semnate EPSILON,doar primul IMI APARTINE,cel de-al doilea este comentariul ocult al dracului DEEY-prin DIFERENTELE SPECIFICE ale comentariilor,si implicit prin NEGAREA NEGATIEI…CORBULUI! Corbul lui A.E. POE zice:,,NEVER MORE”,adica NICIODATA,pe cand contra pe cate i-am bagat-o eu Dracului DEEY suna asa :EVER NEVER,adica ADEVAR[EVER]si NEADEVAR[NEVER].Dar cum Dracul DEEY nu stie nici literatura universala,si nici Teorema de convergenta cu Epsilon,sa-si ia inapoi epsilonul propriu,ca tot,,sub incidenta lui …X”ramane…

  Comentariu de EPSILON | Septembrie 30, 2010 | Răspunde

 24. Neincrederea absoluta pe care se fundamenteaza unele principii , nu poate fi refacuta in veci vecilor cu nici o tehnica similara . In adevaratul sens al cuvantului – Ucenicul trebuie sa-si depaseasca maestru –

  Comentariu de deey | Septembrie 29, 2010 | Răspunde

 25. ,,Drept urmare Nostradamus[deci nu…,,X”]a fost victima unei critici obisnuite omului din perioada Inchizitiei[…],ptr ca si acum,dupa mai bine de 400 de ani de la moartea lui,sa constatam acelasi paradox.”,,Vai de mintea ta si de grupul tau din cap,cat de clar se explica-[mai bine de un secol]-sau nu stii cat are un secol cca 1oo-150-de ani,de atunci s-au speculat multe din profetii,iar daca tin eu minte a invatat alchimie la MONTPELIER,prin anul 1800 sau scris o groaza de povesti si bazme pe tema asta.”Prin urmare Deey confirma ca a fost vorba de un text cifrat-,,Decriptarea o face numai comentatorul…”-iar Vali neaga ca a fost vorba de un text cifrat,ba mai mult ,CULMEA NEOBRAZARII acestui grup de farseouri si impostori care isi face de cap pe Internet,MINTE CU NERUSINARE,caci iata raspunsul nostru pe care i l-am dat lui Deey:,,[un secol=400 de ani…Bravo,aritmetica!n.n].”Intelege cineva, oare, de aici ca noi am afirmat ca un secol[100]] =400de ani?! Sau invers[prin afirmatie negativa]:,,Bravo,aritmetica!”este o negatie ironica?!Cat despre cealata afirmatie ABERANTA a lui Vali:,,Vai de mintea ta[mintea mea vad ca va pune Multe probleme:si atunci cum e „vai de eä?!”]si de grupultau din cap…”Despre care grup o fi vorba? A,da,era vorba de grupul MINISONG,condus de Ioan Luchian Mihalea!Nu stiu daca grupul respectiv mai exista,dar in mod sigur,conducatorul grupului-I.L.M.-nu mai exista,ca l-au achitat niste nemernici de…SCITI!Deci Vali ABEREAZA ca toti ceilalti.

  Comentariu de EPSILON | Septembrie 29, 2010 | Răspunde

  • greu cu boi la deal

   Comentariu de deey | Septembrie 29, 2010 | Răspunde

 26. Vai de mintea ta si de grupul tau din cap , cat se poate de clar se explica –[mai bine de un secol]– sau nu sti cat are un secol-100-ani . peste un secol cca 100-150-ani . de-atunci sau speculat multe din profetii , iar daca tin eu minte a invatat alchimia la MONTPELIER . prin anul 1800 sau scris o groaza de povesti si bazme pe tema asta .

  Comentariu de vali | Septembrie 29, 2010 | Răspunde

 27. D-ul Deey-pe care il consideram totusi,din anumite ratiuni de ordin „teoretic”o persoana ceva mai evoluata mental decat amicii sai de …”{des}origine scitica”-tine sa ne contrazica din …”spirit de turma”:,,Decriptarea o face numai comentatorul,si nu autorul textului.Daca nu intelegi repeta de 10 ori acelasi text poate vei intelege.”Cu alte cuvinte d-ul Deey recunoaste in mod EXPLICIT ca postarea sa reprezinta un TEXT CIFRAT,dar se erijeaza in…COMENTATOR,si nicidecum in AUTOR AL TEXTULUI CIFRAT/decriptat de mine in fata tuturor cititorilor acestui Site.Din doua una:ori d-ul Deey are grave carente de ordin mental-uita de la mana pana la gura ce a postat-,ori spune adevarul,ca nu el este autorul textului cifrat-i s-a folosit doar numele[ceea ce inseamna FURT DE IDENTITATE, si este de competenta CODULUI PENAL,privind DREPTURILE de AUTOR]si in acest caz trebuie sa se adreaeze JUSTITIEI ,pentru Furtul de identitate,si Lezarea demnitatii si a DREPTULUI INDIVIDULUI,de a se exprima liber si in deplina cunostinta de cauza in privinta anumitor chestiuni de ordin social,si de demnitate Umana!Dar cum in cadrul acestui grup de „origine scitica”fara dubii,tocmai Demnitatea si Libertatea Individului sunt”de facto”NULE,rezulta in chip NECESAR doua aspecte/afecte DISOCIATE:1}ori d-ul Deey MINTE CU NERUSINAREori;2}ESTE VICTIMA PROPRIULUI GRUP …care il SANTAJEAZA in cel mai ORDINAR mod putinta!Asteptam replica de DEMNITATE UMANA a d-ui Deey,ca sa ne putem da seama mai bine despre ce anume poate fi vorba,din moment ce AFIRMA:,,repeta de 10 ori acelasi text poate vei intelege.”Cum nu avem nici un motiv,nici REAL si nici INCHIPUIT sa producem vreo nedreptate unui OM NEVINOVAT,asteptam dar CLARIFICARILE NECESARE ale d-ui Deey.Pana la proba contrara d-ul Deey se afla sub,,incidenta literei X”…

  Comentariu de EPSILON | Septembrie 28, 2010 | Răspunde

  • sa mergi la cabinet sati dea tratament

   Comentariu de eduard | Septembrie 29, 2010 | Răspunde

 28. Cusurul unui om tine mai mult de egoism decat de cultura lui personala . Prelegerile citate de -EPSILON- in unele comentari sunt si tin mai degraba de blestemul infrangerii totale . Iar despre alchimia si mariajul sacru enuntate-[deey] mai sus , nu tin de valoarea reala a omului de rand , ci mai degraba de o filozofie studiata si invatata de-a lungul timpului , prin studierea metalelor chimice -organice-anorganice- , a diferitelor plante cu efecte ce raspund acestor fenomene . Cred ca ti-ar trebuii si tie asemenea plante ca sa vezi viitorul mai bine , in perspectiva , ca la fenomenul mariajul sacru , nu mai avem ce sa mai vorbim , -esti bota- .

  Comentariu de NKVD | Septembrie 28, 2010 | Răspunde

 29. E mai bine sa nu intelegi unele lucruri decat sa te indoiesti dupa aceea de ele . iar criptarea si decriptarea lor tine de cultura generala a fiecaruia , CE alta explicatie mai vrei? Doar sa fi prost sa nu intelegi .

  Comentariu de vali | Septembrie 28, 2010 | Răspunde

 30. Probalil ca multi romani de-ai nostri si-au batut -si isi vor bate capul mai departe -in zadar,sa afle raspunsul la o intrebare simpla si esentiala totodata:,,Unde vei gasi Cuvantul ce exprima Adevarul?”Si ei,ca bezmeticii,vor cauta si Cuvantul ,si Adevarul,pe unde nici nu-ti trece prin minte ca-l vor cauta,numai acolo unde trebuie sa-l caute-IN EI INSISI-nu-l vor cauta decat sub forma „voalata”a Corbului lui A.E.POE:EVER-NEVER!De asta si sunt multi oameni de cultura,si-si dau cu presupusul oridecateori au ocazia,numai,, sa aiba si ei cuvant”…Tehnicile de manipulare in masa a constiintei romanilor se grefeaza foarte bine pe incultura si pe credulitate,asta cu atat mai mult daca mesajul este unul simplu si suna a gol,ca un Ecou a altui Gol.Vom elimina doar numele lui Nostradamus[sau il vom nota cu litera X] si sa vedeti,, Cum din coada da sa sune”,acest mesaj criptat …in GOOOL:,,Drept urmare X a fost victima unei critici obisnuite omului din perioada Inchizitiei[Oculta Culturala si Aculturala n.n],ptr ca si acum,dupa mai bine de 400 de ani de la moartea lui[sau 121,n.n],sa constatam acelasi paradox.Totusi din pacate,se cunosc atat de putine lucruri despre viata lui,incat dupa mai bine de un secol[un secol=400ani…Bravo aritmetica!n.n],au devenit surse de fictiune,deghizate in adevar.Era printre cei-30000-de profeti care invatau la acea universitate.[Ca sa vezi cati de multi PROFETI-30000-invatau la facultatea aceea!n.n]Acum studiul de sondaj arata ca avem peste-200000-de asemenea profeti,si care nu se cunosc mai nimic despre ei.[In afara facultatii,sau tot in interiorul ei?!n.n].Alchimia si mariajul sacru i-au adus reale beneficii starii lui materiale.”Mai bine ar fi adus acele beneficii Adevarului si starii lui Spirituale!Dar despre cine o fi vorba in acest test criptat/decriptat?…

  Comentariu de EPSILON | Septembrie 28, 2010 | Răspunde

  • Decriptarea o face numai comentatorul , si nu autorul textului . Daca nu intelegi repeta de 10 ori acelasi text poate vei intelege .

   Comentariu de deey | Septembrie 28, 2010 | Răspunde

  • POATE CA MULTI ROMANI DE-AI NOSTRI SI-AU BATUT ; SI ISI VOR MAI BATE CAPUL -[dureri de cap] MAI DEPARTE -IN ZADAR SA AFLE RASPUNSUL LA O INTREBARE SIMPLA SI ESENTIALA TOTODATA: UNDE VEI GASI CUVANTUL CE EXPRIMA ADEVARUL? SI EI VOR CAUTA SI CUVANTUL SI ADEVARUL PE UNDE NICI NU ITI TRECE PRIN MINTE CA-L VOR CAUTA , NUMAI ACOLO UNDE TREBUIE SA-L CAUTE -IN EI INSISI[dezinformare masiva ]NU-L VOR CAUTA [incultura]DECAT SUB FORMA VOALATA A CORBULUI-[posibil secret]…………..DE ASTA SI SUNT MULTI OAMENI-[totalitarism]DE CULTURA SI-SI DAU CU PRESUPUSUL-[ parerea]ORIDECATEORI AU OCAZIA, NUMAI SA AIBA SI EI UN CUVANT[exceptie de la reguli]……….TEHNICILE DE MANIPULARE IN MASA A CONSTIINTEI ROMANILOR-[informator/dezinformator]SE GREFEAZA FOARTE BINE PE INCULTURA SI PE CREDULITATE-[incertitudine]ASTA CU ATAT MAI MULT DACA MESAJUL ESTE UNUL SIMPLU SAU GOL-[diferenta exista dar nu se poate explica]CA UN ECOU A ALTUI GOL . VOM ELIMINA DOAR NUMELE LUI NOSTRADAMUS-[ indiferenta]SI-L VOM NOTA CU LITERA X-[necunoscutul s-ar parea]SI SA VEDETI CUM DIN COADA DA SA SUNE-[interpretare]ACEST MESAJ CRIPTAT-[nu are rezolvare] IN GOOOL:DREPT URMARE X A FOST VICTIMA UNEI CRITICI OBISNUITE-[necunoscutul , s-au ecuatia de gradul….cu mai multe necunoscute]DIN PERIOADA INCHIZITIEI-OCULTA-CULTURALA-ACULTURALA , PTR CA SI ACUM , DUPA MAI BINE DE 400 DE ANI DE LA MOARTEA LUI SAU-121?????SA CONSTATAM ACELASI PARADOX .TOTUSI SE CUNOSC ATAT DE PUTINE LUCRURI DESPRE VIATA LUI[ignoranta], INCAT MAI BINE DE UN SECOL-UN SECOL=400 DE ANI-[nestiinta]BRAVO ARITMETICA AU DEVENIT SURSE DE FICTIUNE , DEGHIZATE IN ADEVAR . ERA PRINTRE CEI -30000-DE PROFETI CARE INVATAU LA ACEEA UNIVERSITATE. CA SA VEZI CATI DE MULTI PROFETII-30000-INVATAU -[incultura?]LA FACULTATEA ACEEA-[amestecare metamorfozata]ACUM STUDIUL DE SONDAJ ARATA CA AVEM PESTE-200000- DE ASEMENEA PROFETI , SI CARE NU SE CUNOSC MAI NIMIC DESPRE EI- IN AFARA FACULTATI , SAU TOT IN INTERIORUL EI? -[pragmatism]. ALCHIMIA SI MARIAJUL SACRU I-AU ADUS REALE BENEFICII STARII LUI MATERIALE . MAI BINE AR FI ADUS ACELE BENEFICII ADEVARULUI-[egoism de superioritate]SI STARII LUI SPIRITUALE . DAR DESPRE CINE O FI VORBA IN ACEST TEST CRIPTAT/DECRIPTAT? -[apare din nou necunoscuta/ecuatie fara rezolvare]

   Comentariu de EPSILON | Septembrie 29, 2010 | Răspunde

 31. Drept urmare Nostradamus a fost victima unei critici obisnuite omului din perioada Inchizitiei , ptr ca si acum , dupa mai bine de 400 de ani de la moartea lui , sa constatam aceleasi paradox . Totusi din pacate , se cunosc atat de putine lucruri despre viata lui , incat dupa mai bine de un secol , au devenit surse de fictiune , deghizata in adevar . Era printre cei -30000- de profeti care invatau la acea universitate . Acuma studiul de sondaj arata ca avem peste -200000- de asemenea profeti , si care nu se cunosc mai nimic despre ei . Alchimia si mariajul sacru i-au adus reale beneficii starii lui materiale .

  Comentariu de deey | Septembrie 27, 2010 | Răspunde

 32. NU se va mai indeplini nici o proorocie de ale lui Nostradamus Fiindca toate sunt scorneli ale masonilor,sunt date falsificate pentru o manipula lumea nu va dati in minile lor,Credinta Ortodoxa,Biblia,Biserica este unica care Are adevarul si care te face o personalitate in viata aceasta trecatoare.

  Comentariu de ionbacal | Iulie 5, 2010 | Răspunde

 33. Eu nu inteleg un lucru…de ce atatea discutii?Eu cred in Dumnezeu si cred si in prezicerile astea..nu in toate…dar cred…Ce tot incepeti cu manipularea lumii?Vi se pare cumva ca in lumea asta e atat de bine si toti sunt atat de buni incat chiar nu meritam ce se intampla?Sa fim seriosi..ca noi suntem singurii vinovati de tot raul din lume…cine nu crede..sa nu creada..dar nu poate nimeni sa imi impuna mie sa nu cred..sau sa ma ia la misto ca vezi draga Doamne sunt o credula sau cine mai stie cum..eu cred..altii nu..punct…Cine are dreptate se va vedea intr-un viitor nu foarte indepartat din cate am inteles…Eu va doresc un singur lucru tuturor si celor care cred si celor care nu cred sau le este rusine sa recunoasca: SA VA AIBA DUMNEZEU IN PAZA!

  Comentariu de just me | Iunie 19, 2010 | Răspunde

 34. […] Nostradamus.Profetii Nostradamus.Documentar video Nostradamus.2012 Nostradamus. […]

  Pingback de MISTERE,ENIGME,INTREBARI… « BLOGUL CIRESA | Mai 20, 2010 | Răspunde

 35. Tu cunosti adevarul-nipia-?

  Comentariu de deey | Ianuarie 28, 2010 | Răspunde

 36. Previziunile lui… „Nostradamus 2012” au fost fabricate special, ştiţi dumneavoastră de cine, să-i spunem doar „elita lumii”, pentru a testa reacţiile noastre, şi astfel ei işi vor putea corecta strategia viitoare,daca va fi necesar. Strategia este clară în momentul de faţă. „Ingrozeşte şi… cucereşte!” Dupa aceea stiti ce urmeaza…

  Comentariu de Nipia | Ianuarie 28, 2010 | Răspunde

 37. super

  Comentariu de Anonim | Ianuarie 23, 2010 | Răspunde

 38. Aceste imagini ,dea dreptul tulburatoare , trebuie sa ne dea de gindit despre pedepsele noastre timpurii , si la cele ce vor urma istoriei . probabil si cel mai sigur aceasta va fi pedeapsa noastra de acum in colo ; fara a mai implica divinitatea .

  Comentariu de deey | Ianuarie 7, 2010 | Răspunde

 39. pentru fff multi oameni nu exista DUMNEZEU an momentul de fata.Cum arputea crede an sfintii?Dar va veni vremurile cele grele,foarte greu de suportat pentru multii,si apoi maniia lui DUMNEZEU,pentr-u cei care practica prostitutia,cei rai,etc.Atunci mult cand a-l vor vedea pe ISUS venind,se vor antoarce LUI.Iar ISUS levazice,de-ce nu-vati antors pana nu a fost prea tarziu,si apoi a cazut, focul din cer,pe ei.

  Comentariu de MIMI | Ianuarie 6, 2010 | Răspunde

  • „Atunci mult cand a-l vor vedea…” ma ingrozesc de generatia ta! nu esti singurul din pacate…

   Comentariu de Nipia | Ianuarie 29, 2010 | Răspunde

 40. iar cat despre sfarsitul lumi in 2012 nu va sti nimeni ca va fi atunci ca va fi maine nimeni nu va sti ci va fi luat pe neasteptate.in biblie scrie adevarul doar acolo il veti gasi aceasta este cartea lui Dumnezeu si ceia ce se va intampla se afla acolo cititio si veti vedea ca nimeni nu poate sa contrazica biblia.

  Comentariu de gabi | Ianuarie 5, 2010 | Răspunde

 41. voi aia care nu credeti in Dumnezeu ateeilor in ce credeti?logic gandind sa dupa voi cum sa nascut lumea cine a facut toate lucrurile aste pe pamant?ii un semn de intrebare totusi pt voi dar nu vreti sa recunoasteti ca exista sau nu sunteti deacord cu ideea.eu zic ca exista si nu critic pe nimeni ca nu crede sau ca mai bine spus nu stie sau vrea sa auda de Dumnezeu

  Comentariu de gabi | Ianuarie 5, 2010 | Răspunde

 42. nimic din ceea ce e ìn acest film nu se adevereste si nu se va adeveri.In biblie se spune ca nimeni nu stie nici ziua nici ora venirii lui armaghedon,asaca pe cine credem pe Nastrodamus sau pe Dumnezeu?

  Comentariu de irina | Decembrie 23, 2009 | Răspunde

  • nu exista dumnezeu

   Comentariu de aaa | Decembrie 28, 2009 | Răspunde

  • fiecare are un raspuns in functie de cum a inteles distrugerea turnurilor WTC (11 septembrie…)
   stiti bine ca acele turnuri nu erau niste constructii de nisip sa se prabuseasca al suflarea vantului…

   Comentariu de Nipia | Ianuarie 29, 2010 | Răspunde

 43. […] UPDATE, OCT.2009  VEZI DOCUMENTARUL DESPRE NOSTRADAMUS SI ANUL 2012 . […]

  Pingback de Cartea pierduta a lui Nostradamus « 2012 Era Noastra | Decembrie 18, 2009 | Răspunde

 44. filmul e foarte bun. tot ce se intampla in zilele noastre, se adevereste cu cea ce a zis nostradamus….

  Comentariu de CORA | Decembrie 1, 2009 | Răspunde

 45. vreau continuarea filmului…unde o pot gasi?

  Comentariu de daniela | Noiembrie 30, 2009 | Răspunde

 46. numai si numai minciuni si lucruri si asa zise fapte dar toate sunt inventii alea marilor oameni care doresc puterea abbsoluta adica EVREII

  Comentariu de alina | Noiembrie 30, 2009 | Răspunde

 47. eu zic ca este un fel de modelare a omenirii in evenimentele ce urmeaza.
  P/u a o putea modela mai usor!!!

  Comentariu de ionbacal | Noiembrie 16, 2009 | Răspunde

 48. totul consta inr-o manipulare mondiala in masa

  Comentariu de andrei | Noiembrie 16, 2009 | Răspunde

  • adevarat..suntem manipulati

   Comentariu de Anonim | Ianuarie 26, 2010 | Răspunde

  • simplu „andrei”, nu?

   Comentariu de Nipia | Ianuarie 29, 2010 | Răspunde

 49. buna tot eu din no as vrea sa stiu cine este interesat de aceste lucruri sa ma anunte pe blogul asta : http://cercetari-cosna.blogspot.com multumesc anticipat

  Comentariu de daniel | Octombrie 27, 2009 | Răspunde

 50. de unde pot face rost de filmul asta de mai sus ?

  Comentariu de daniel | Octombrie 26, 2009 | Răspunde

  • de pe google video -este postat de mine.. dai search pe google video cu numele nostradamus subtitrare romana si apoi download for Ipod adik mp5 – claritate foarte buna chiar si dupa download.

   Comentariu de djasters | Noiembrie 12, 2009 | Răspunde


Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: