2012 Era Noastra

Mistere.Enigme. Civilizatii disparute.Organizatii secrete.Enigme romanesti.Piramidele.Misterele istoriei.Fenomene inexplicabile.Paranormal.Disparitii.Ipoteze.2012.Apocalipsa.

Dumnezeu care NU era acolo.


Un documentar despre originile crestinismului , care pune intrebari reale asupra legitimitatii crestinismului.

Ne-am mutat ! Urmareste documentarul pe www.2012en.ro

Poate e mai simplu sa va abonati la Newsletter . Primiti zilnic un rezumat al ultimelor articole .CLICK AICI

 

Sponzorizat de
CRAMA NOBLESS

noiembrie 9, 2009 - Posted by | Religie, Video Documentare | , , , , , , , ,

4 comentarii »

 1. Din pamant am fost creati in pamant ne intoarcem.Suntem limitati pentru ca avem o sursa de energie chimica limitata, in plan material,ne trebuie apa si mancare.Am fost creati doar pentru Eden,ca niste jucarii.Cand am pacatuit in plan spiritual si am gasit cunoasterea am fost alungati din rai locul pentru care am fost creati.Ce fel de Dumnezeu este acesta?De ce trebuia sa se dea pe mana oamenilor,pentru rascumparare?Omul este imperfect,creat special asa.

  Comentariu de Aurel | decembrie 22, 2009 | Răspunde

 2. @Yousef:
  Referitor la felul cum am fost noi oamenii creati, zici ca am fost creati limitati.Probabil te referi in plan material suntem limitati, dar in plan spiritual, suntem mult mai dezvoltati, numai ca trebuie sa fim capabili sa ne cunoastem mai bine pe noi insine pentru a-L intelege pe Dumnezeu si a cunoaste Universul si toate creatiile Sale.

  Comentariu de alecs89 | decembrie 8, 2009 | Răspunde

 3. cei care ne-au creeat in vitro in laboratorul din eden (sumer)ne urmareste ,ne ajuta cu tehnica si in scurt timp ni se vor arata vor lua contact cu toti oamenii de rand pentru ca cu cei din varful piramidei au luat contact de mult (1914)in 60 de ani s-a ajuns de la carabina la rachete si aeronave invizibile !

  Comentariu de adevar | noiembrie 26, 2009 | Răspunde

 4. – Un lucru e limpede, nu exista decat un singur Dumnezeu pentru toata omenirea iar EL e prea milos si angaduitor. Omul a fost creeat FRAGIL, SLAB , LIMITAT la cele cateva simturi ale lui dar pentru OM ceea ce este in afara ariei simturilor lui, nu EXISTA! FALS ! De aici si explicatia ca OMUL dintotdeauna a dorit sa vada ca sa creada in ceva. E ceva ce depaseste intelegerea si inteligenta umana , pentru ca noi AM FOST CREEATI LIMITATI !! …..<> …. <>

  – NIMENI , NICIODATA , nu va putea sa scape sau sa fuga de legea divina! Daca vreti CHIMIC totul oxideaza sau aproape totul, dar nimeni nu intinereste ,OMUL trebuie sa treaca prin acest CICLU de la nastere pana la moarte.
  – Cum se poate concepe,creea,ajunge la un antreg UNIVERS UMAN(Corpul omenesc) plecand de la doua celule minuscule!! …… cine santem NOI sa cerem sa-l VEDEM ? MERITAM ?
  – As dori sa intreb pe cineva competent daca OMUL se trage din MAIMUTA …….. UNDE S-A RUPT LANTUL EVOLUTIEI ?? DE CE ?? De ce nu are loc si acum acesta FAZA DE TRANSFORMARE ???
  – IMPORTANT : Nu fac aluzie la nici o religie,nu vreau sa supar pe nimeni! Sant doar parerile mele iar eu cred intr-un SINGUR DUMNEZEU -UNIC- .

  Comentariu de Yousef | noiembrie 16, 2009 | Răspunde


Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: