2012 Era Noastra

Mistere.Enigme. Civilizatii disparute.Organizatii secrete.Enigme romanesti.Piramidele.Misterele istoriei.Fenomene inexplicabile.Paranormal.Disparitii.Ipoteze.2012.Apocalipsa.

Teoria Conspiratiei. Noua OrdineMondiala. Novus Ordum Seclorum. 3/3


Teoria Conspiratiei. Noua OrdineMondiala. Novus Ordum Seclorum.

P3/3

Ne-am mutat ! Urmareste documentarul pe www.2012en.ro

Poate e mai simplu sa va abonati la Newsletter . Primiti zilnic un rezumat al ultimelor articole .CLICK AICI

 

Sponzorizat de
CRAMA NOBLESS

noiembrie 9, 2009 - Posted by | Organizatii Secrete, Teoria conspiratiei, Video Documentare | , ,

6 comentarii »

 1. atit timp cit cei cu tichiuta pe cap conduc tara nu e esire stiti voi cine poarta tichiuta e pe undeva pe la ierusalim

  Comentariu de dracu | noiembrie 20, 2010 | Răspunde

 2. Poate din greselile trecutului sa mai invaetam ceva , dar nu pria vad asa ceva .

  Comentariu de Eduard | septembrie 17, 2010 | Răspunde

 3. La noi in Romania , ar trebuii sa existe o campanie , in care sa fie invitati , educatori , invatatori , profesori , si functionarii unor institutii –banci sau cec– ptr a incepe o educatie a copiilor in spirit economic , inca din primi ani de scoala . Functionarii administrativi ai acestor institutii ar trebuii sa diversifice detaliat instrumentele de economie ptr , elevi , studenti , parinti , si sa intareasca acest domeniu cu dovezi graitoare . Acest stil nu prea exista in scolile primare , datorita faptului ca – moda si spiritul – consumatorist sunt direct proportionale cu starea grava-[saracie] a unei populatii aflate deja in colaps .

  Comentariu de deey | septembrie 17, 2010 | Răspunde

 4. La noi in -Romania- o echipa de -destepti nationali care ne conduc , ruineaza tara la lumina zilei , iar milioane de asa zisi inteligenti cu carte care tot apar pe la televiziuni nationale , si dau masuri de criza -nu sti cat de bune- nu o pot impedica , [analisti politicieni]. Aceasta politica salbatica , nu prea e corecta .

  Comentariu de remus | iunie 26, 2010 | Răspunde

 5. Nu vreau sa dau exemple , dar guvernele anterioare si cele prezente , nu prea si-au dat seama de aceasta dezordine nationala-mondiala. Un motiv in plus de insecuritate – ca forurile internationale -FMI-BM- UE- si altele de genul asta , sa ne faca datori vinduti , in lupta ptr supravietuire – fiind un scop binemeritat din partea lor . . Suntem printre candidatii la acest sistem implementat de catre ei , iar vina ne apartine .

  Comentariu de deey | iunie 23, 2010 | Răspunde

 6. Aceasta trasatura psihologica sa nascut inca din preistoria omului primitiv , iar omenirea nu a dus lipsa de acestea , deoarece ne place acest -obicei- devenind o traditie stramoseasca dea lungul timpului . Marii nostri –destepti-nationali– , au instituit legi si reguli dupa bunul lor plac , unele cu contradictii periculoase . Omenirea trebuie indreptata spre o cale luminoasa de intelegere si colaborare ptr a convietuii in conditi pasnice de pace . Presa ne dezvaluie in mod voalat despre razboiul economic al natiunilor . –PS– ORICE STAT CARE SE RESPECTA ISI IA MASURI DE PROTECTIE A ECONOMIEI NATIONALE , SI A PRODUCATORILOR PROPII .

  Comentariu de deey | decembrie 31, 2009 | Răspunde


Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

<span>%d</span> blogeri au apreciat: