2012 Era Noastra

Mistere.Enigme. Civilizatii disparute.Organizatii secrete.Enigme romanesti.Piramidele.Misterele istoriei.Fenomene inexplicabile.Paranormal.Disparitii.Ipoteze.2012.Apocalipsa.

Vanga – Urmasa lui Nostradamus.


*La zece ani de la moartea sa, faimoasa prezicătoare oarbă, bulgăroaica Vanga Dimitrova, nu a fost încă îngropată *Vanga a murit la vîrsta de 85 de ani, de cancer, iar ziua morţii şi-a prezis-o singură cu mulţi ani înainte de producerea evenimentului – 11 august 1996 *Experţii ruşi încearcă şi acum să descopere în profeţiile Vangăi noi sensuri, cu o insistenţă asemănătoare celei cu care specialiştii din Occident încearcă să comenteze prezicerile lui Nostradamus

Nimeni nu a reuşit pînă acum să explice fenomenul reprezentat de clarvăzătoarea oarbă de origine bulgară, Vanga Dimitrova.

Ne-am mutat ! Citeste articolul pe www.2012en.ro

Poate e mai simplu sa va abonati la Newsletter . Primiti zilnic un rezumat al ultimelor articole .CLICK AICI

 

Sponzorizat de
CRAMA NOBLESS

 

decembrie 9, 2009 - Posted by | Profetii | , , , , , , , , , ,

4 comentarii »

 1. Raspunsurile la intrebarile noastre le gasim in noi insine si intr-o carte sau intr-o profetie de doi bani a unei asa zise ¨vazatoare¨. Aduceti argumente solide si concrete, nu niste scrieri culese de pe alte site-uri sau cine mai stie de unde. Sunt un tip realist care am dat importanta intr-un trecut profetiilor lui Nostradamus, Edgar Cage si alti, dar odata cu trecerea anilor am realizat caci erau in van toate aceste lucruri- mi-am pierdut 10 ani din viata consacrarii unor studii minutioase, cand puteam sa fac altceva. Aceasta asa zisa dorinta se stinge odata cu acest soc al realitatii: de ce ne place sa ne ascundem intr-o carapace si sa gandim ca asa e mai bine pentru noi?. Un pic de doza de realism critic nu strica uneori, mai ales in aceste timpuri atat de tulburi pentru uni, sau deopotriva pentru alti.

  Comentariu de Mirel | iulie 30, 2010 | Răspunde

 2. Citesc, ma minunez, dar, cred ca multe dintre raspunsuri le gasim in Sfanta carte , BIBLIA, si DOMNUL IISUS NE VORBESTE destul de clar!

  Comentariu de virginia | ianuarie 6, 2010 | Răspunde

 3. SI FICAMEA VEDEA CU OCHII MINTI MAI MULTE,SI CA PE ISUS LA VAZUT MAI DEMULT CAND ERA AN TARA,CA-CI DE 6 ANI ESTE CASATORITA SI STABILITA AN ITALIA.SI DE CUTREMUR MEA ZIS CA ERA TRECUT DE LUNA CADOURILOR SI CA DUPA CUTREMUR S-A VAZUT INTRATA PE POARTA LA NOI.SI CA ESTE VENITA DE SUS.ISUS CAND A VENIT LA EA AVENIT PE UN NOR PANA LA ANALTIMEA UNUI PLOP SI DEACOLO SA LASAT AN JOS,IAR LA PLECARE PE UN NOR DAR DE ANGERI ANCONJURAT,SI ALTELE DESPRE VEATA EI,SI DESPRE,SFARSITU LUMI.olariu mimi,

  Comentariu de OLARIU RAZVAN | decembrie 27, 2009 | Răspunde

 4. POATE UN ADEVAR EXISTA , DAR NU STIM CU SIGURANTA CIND SE VA INTIMPLA TOATE ACESTEA .

  Comentariu de deey | decembrie 19, 2009 | Răspunde


Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: