2012 Era Noastra

Mistere.Enigme. Civilizatii disparute.Organizatii secrete.Enigme romanesti.Piramidele.Misterele istoriei.Fenomene inexplicabile.Paranormal.Disparitii.Ipoteze.2012.Apocalipsa.

Extraterestrii in istoria umanitatii.


Man în black. OZN-uri. Reptilieni. Persoane răpite de extratereştrii. Industria hollywood-iană a exploatat la maxim aceste subiecte şi oficial ni se spune că „toate acestea există doar în filme”. Există civilizaţii extraterestre? Sunt acestea în contact cu Pământul? O scurtă incursiune în dosarele istoriei ne arată şi o altă faţă a poveştilor cu extratereştrii. De această dată, una care există nu doar pe ecranele cinematografelor.

Fiecare aspect al vieţii pe pământ atrage gânduri de diferite tipuri. „În timp ce lumina călătoreşte cu circa 300.000 de kilometri pe secundă, gândurile ajung practic instantaneu la locul de destinaţie. Acestea călătoresc mai repede decât lumina în toate direcţiile, pătrunzând în minţile altor oameni şi producându-le, prin fenomenul subtil al rezonanţei, gânduri similare. Astfel, fiecare are propria lui lume a gândurilor, şi toate aceste lumi se dizolvă în marele ocean al Minţii Cosmice. Cea mai bună explicaţie este că manas, sau substanţa minţii, umple ca un eter întregul spaţiu, servind drept vehicul pentru gânduri, la fel cum prana este vehiculul pentru sentimente, lumină şi electricitate, iar aerul pentru sunet”, explică  Swami Shivananda. Există anumite aspecte care privesc toate fiinţele umane de pe acest pământ şi referitor la care oamenii au fost obişnuiţi să gândească, aproape toţi, la fel. Un astfel de aspect este mişcarea Pământului în sistemul solar; un altul este contactul cu civilizaţiile extraterestre. Percepţiile şi concepţiile comune ale oamenilor creează aşa-numita „realitate consensuală”. Aceasta nu reaprezintă întotdeauna adevărata realitate.

 

Ne-am mutat ! Citeste articolul pe www.2012en.ro

Poate e mai simplu sa va abonati la Newsletter . Primiti zilnic un rezumat al ultimelor articole .CLICK AICI

 

Sponzorizat de
CRAMA NOBLESS

 

ianuarie 8, 2010 - Posted by | UFO | , , , , , , ,

4 comentarii »

 1. poate prin intuitie,fara dovezi,cred in interventia extraterestra in evolutia omului dar si in istoria umanitatii.Aceasta nu exclude existenta lui DUMNEZEU ba chiar il face sa apara ca mult mai complex decit este prezentat in religiile lumii.As dori sa aflu mai multe despre interpretarea data anumitor pagini din biblie in care parca citesc despre aparitii de grad 3.Chiar si inaltarea lui IISUS pare cam ciudat de extraterestra!

  Comentariu de cristian | august 6, 2010 | Răspunde

 2. http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/news/2862533/Aliens-are-here-says-Queens-astronomer.html
  …deci daca pina acu’ ceva timp citeam prin site-uri „stranii” despre teorii sau datul cu parerea despre extraterestri iata ca „The Sun” da glas vocii lordului Martin Rees care spune ca…:”They could be staring us in the face and we just don’t recognise them.”, adica:”Ei ar putea sa ne apara in fata noastra si noi nu i-am putea recunoaste”
  Daca Vaticanul urmareste prin observatorul lor din Tucson Arizona si au statii de ascultare raspindite pe tot globul pentru observarea vietii extraterestre, daca au zis anul trecut ca „..nu e un pacat sa crezi in viata extraterestra”, iata ca avem Presedintele Societatii Academice de Stiinte Regale a Marii Britanii, Lord Martin Rees, care isi „murdareste” reputatia prin afirmatiile sale din articolul dat in link.
  Si spune:” Vizitatorii pot fi intr-o forma dincolo de puterea intelegerii oamenilor”, sau „Problema este ca noi cautam ceva care sa asemene mult noua, considerind ca au ca si noi aceeasi matematica si tehnologie” dar el conclude ca …extraterestrii pot fi printre noi dar nu putem sa-i recunoastem..
  Noua Zeelanda, Franta ,Venezuela, Mexic, Marea Britanie sint tari care in ultimul timp au inceput sa dea publicului acces la dosarele top secret referitoare la prezenta extraterestrilor pe teritoriul lor, este clar ca exista o tendinta de a „transpira” informatii publicului comun ,problema e : sint fortati sa o faca sau vor sa ne tina „informati” ca buni cetateni platitori de taxe ce sintem!!??
  Deci E.B.E. sint printre noi, a mai ramas doar sa-i deosebim,( …citeodata nevasta-mea imi spune ca eu nu sint de pe pamintul asta…:-)))))..)
  PS: Exista o reclama care spune „TU din ce rasa faci parte? UMANA ori NONUMANA!?”….publicitate pentru a nu abandona ciinii.
  E gresita asocierea cuvintelor RASA…UMAN….NONUMAM

  ..daca descoperiti cum se deosebesc extraterestrii anuntati-ma si pe mine…numai bine!! Vasco

  Comentariu de vasco / Italia | februarie 22, 2010 | Răspunde

 3. intregul univers este opera de arta al lui d-zeu.nu exista efect fară cauza.scopul nostru este să evoluam spiritual prin reincarnare pana atingem nirvana adik iesirea din „matrix”,(matrix fiind materia-universul) si ne vom contopi cu entitatea creatoare.cititi Cartea Spiritelor de Kardec…

  Comentariu de E.T | februarie 22, 2010 | Răspunde

 4. Nimic nu este intamplator, nimic nu este ceea ce credem ca este!

  Comentariu de virginia | ianuarie 13, 2010 | Răspunde


Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: