2012 Era Noastra

Mistere.Enigme. Civilizatii disparute.Organizatii secrete.Enigme romanesti.Piramidele.Misterele istoriei.Fenomene inexplicabile.Paranormal.Disparitii.Ipoteze.2012.Apocalipsa.

Runele magice.


Enigmele ingropate in “litere”

  • 13.000 de placute funerare au fost descoperite in Toscana. Savantii stiu sa le citeasca fonetic, insa nu reusesc deloc sa le inteleaga sensul. In consecinta, etrusca ramane o limba necunoscuta, iar despre stapanii Romei de dinaintea romanilor lipsesc, pe mai departe, o serie de informatii esentiale.
  • 10.000 de inscriptii din Sudan. Scrierea meroitica rezista si ea incercarilor de descifrare.
  • Discul de argila cretan de la Phaistos. 241 de semne imposibil de echivalat.

Acest scenariu al neputintei se repeta cam peste tot in lume, din Mexic – Valea Oaxaca (inscriptiile zapotece, sec. X i.Hr.), Cascajal (inscriptia olmeca perpetuand, vreme de 3.000 de ani, misterul a 62 de semne) sau frontiera cu Honduras (300 de documente impenetrabile redactate in limba nahuatl) – in Insula Pastelui (circa 20 de placute de lemn gravate cu 595 de semne de baza si peste 1.400 de glife) sau in Iran (21 de inscriptii in piatra ori pe placute de argila gasite la Susa si atribuite protoelamitei), in Valea Indului (400 de semne identificate pe sigiliile harapeene) si, mult mai aproape de inima civilizatiei europene antice, in insulele grecesti (hieroglifele din Creta, datand de acum patru milenii, sau scrierea minoica din Cipru, cu peste 2.500 de semne, din aceeasi perioada).

 

Ne-am mutat ! Citeste articolul pe www.2012en.ro

Poate e mai simplu sa va abonati la Newsletter . Primiti zilnic un rezumat al ultimelor articole .CLICK AICI

 

Sponzorizat de
CRAMA NOBLESS


ianuarie 19, 2010 - Posted by | Mistere din Romania, Misterele Istoriei | , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

2 comentarii »

  1. Se pare ca atat ,,Tablitele de lut”descoperite la Tartaria,cat si cele ,,de plumb”-care initial fusesera ,,din Aur”,dar care au fost ,,topite” de catre Carol I,pentru a finanta atat ridicarea Pelesului,cat si Campania Armatei Romane in Razboiul ruso-turc din 1876-1877-de la Sinaia,si care au fost datate ca anterioare celor din Sumer,sau de la Marea Moarta,au intrat intr-un ,,con de umbra”,pentru ca incurcau multe interese,atat stiintifice,cat si[mai ales] religioase.Mai mult chiar,multe din aceste probe materiale si istorice care atestau nu numai ,,scrierea dacica”,dar si continuitatea si nu „disparitia”din istorie a geto-dacilor,asa cum sustineau in mod eronat reprezentantii Scolii Ardelene,au disparut odata cu Tezaueul Romaniei,la Moscova.Si ca lucrurile sa fie si mai complicate-asa cum ,,se intampla la noi,la romani”-reprezentantii cei mai de seama ai Istoriei si istoriografiei romanesti,cum este cazul cu:B.P.Hasdeu,Nicolae Iorga,O.Densusianu,V.Parvan s.a.,au fost rand pe rand atacati si marginalizati de catre fel si fel nulitati:politice si ideologice,si ai vechiului regim comunist,si a celui actual.De ce? Ca sa ne uitam si istoria si stramosii,si sa ne rescrie istoria cum vor ei…

    Comentariu de Dublu E. | octombrie 28, 2010 | Răspunde

  2. Extraordinare descoperiri.Ar trebui,ca specialistii in materie sa se implice mult mai mult pentu elucidarea stramosilor dacilor, al hiperboreenilor si de ce nu a romanilor in cele din urma.

    Comentariu de gicu | ianuarie 26, 2010 | Răspunde


Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: