2012 Era Noastra

Mistere.Enigme. Civilizatii disparute.Organizatii secrete.Enigme romanesti.Piramidele.Misterele istoriei.Fenomene inexplicabile.Paranormal.Disparitii.Ipoteze.2012.Apocalipsa.

Teoria Conspiratiei: Conspiratia NASA si apocalipsa 2012.


Apocalipsa 2012 – planeta sumerienilor

Numai legat de presupusa existenta a planetei Nibiru (si felurite alinieri si inversari ale polurilor magnetice ale Terrei), David Morrison, Senior Scientist la Institutul de Astrobiologie din cadrul NASA (NAI), primeste in ultima vreme peste 20 de mailuri pe saptamana. Este clar ca se pot face bani pe seama interesului pe care oamenii il au fata de „iminenta” Apocalipsa, cea „programata” sa aiba loc in 2012, considera astrobiologul, convins ca buna parte din aceasta „isterie” de proportii planetare a fost in ultimele luni copios alimentata si de campania publicitara a filmului catastrofico-stiintifico-fantastic „2012”.

Trailerul filmului prezinta unda unei maree care „escaladeaza” Himalaya, in timp ce o voce incarcata de dramatism declama urmatoarele cuvinte: „Ce ar face guvernele de pe planeta noastra pentru a pregati 6 miliarde de persoane pentru sfarsitul lumii? Nimic. Descoperiti Adevarul. Cautati 2012 pe Google”.

Iata care sunt cele mai frecvente intrebari pe tema „sfarsitului lumii”, cu raspunsurile detaliate ale lui David Morrison.

Ne-am mutat ! Citeste articolul pe www.2012en.ro

Poate e mai simplu sa va abonati la Newsletter . Primiti zilnic un rezumat al ultimelor articole .CLICK AICI

 

Sponzorizat de
CRAMA NOBLESS

 

aprilie 23, 2010 - Posted by | 2012, Teoria conspiratiei | , , , , , , , , , , , ,

8 comentarii »

 1. Aproape de acord cu tine,Ginu Tudor,dar cu o conditie sine quanon:ca orice afirmatie,fie ea pozitiva sau negativa,trebuie argumentata intr-un fel,adica sa ,,se bazeze”pe ceva real,sau palpabil,care sa-i dea si CONSISTENRA si REZISTENTA in fata altor afirmatii contrare.Abia in aceasta situatie afirmatia-ca si negatia-poate sa aiba valoare reala,sau de sine statatoare.In aceasta ordine de idei stiu deja ca multi ma injura-daca nu cumva CHIAR MAI MULT-,pentru faprul ca postez prea mult,si poate ,,prea direct”,dar cineva trebuie sa faca si acest lucru,adica sa se mai si lupte cu :,,balaurul”ignorantei din mintile multora!De asemeni stiu ca lucrul acesta nu ma pune intr-o lumina prea favorabila-e mult mai comod sa stai pe margine si sa privesti totul ca ,,un spectaror pasiv”decat sa te implici,si sa primesti ”scatoalce si bobarnace”de la altii…-,dar pasivitatea liber consimtita si acceptata,nu este nimic altceva decat o forma de lasitate.Si sper ca acest lucru il intelegi si tu,si sa-l intelega si altii!!ndrazniti,mai baieti,spuneti-va parerile in mod liber si constient,pentru ca numai astfel faceti dovada ca sunteti OAMENI VII, nu ,,niste umbre”prin acest Purgatoriu,care este Viata…

  Comentariu de Dublu E. | noiembrie 29, 2010 | Răspunde

 2. eu cred ca lumea sa stricat la cap de atita rautate si atitea religii si iventind tnt felul de minciuni una mai mare ca alta.isterie si spaima pentru omenire

  Comentariu de Ginu Tudor | noiembrie 29, 2010 | Răspunde

 3. parerea mea, este ca omenirea a ajuns intr-un punct foarte inalt, in care tehnologia a avansat atat de mult incat exploatarea acesteia devine incontrolabila, oferind unora puterea de a decide viata sau moartea pe pamant. ideea cu 2012 cu siguranta are si un sambure de adevar, dar sunt sigur ca nu are legatura cu fenomene din afara terrei, pregatindu-ne pentru un eventual esec al celor care manipuleaza tehnologia care ne poate distruge pamantul. eu cred ca s-a ajuns mult prea departe, iar viata nu mai este pretuita, terra devenind masa de joc a unora, putand sa ia sfarsit oricand….ideea e ca noi, oamenii ar trebui sa facem ceva in aceasta privinta, societatea ar trebui sa nu se mai axeze pe acele ierarhii politice, si sa ne conducem singuri, desi pare o idee mult prea avangardista, poate o idee a anarhiei, ganditi-va, ar fi excelent ca omenirea sa traiasca intr-o perfecta armonie cu natura, fara sa existe diferenta materiala, fara sa ne fie ascunse informatiile care pot decide soarta noastra…mai avem mult de stricat la terra pana ce ne vom da seama de asta. imi pare rau

  Comentariu de Andrei | septembrie 19, 2010 | Răspunde

 4. […] Teoria Conspiratiei: Conspiratia NASA si apocalipsa 2012. […]

  Pingback de BLOGUL CIRESA | mai 19, 2010 | Răspunde

 5. […] Teoria Conspiratiei: Conspiratia NASA si apocalipsa 2012. […]

  Pingback de DESERTUL NAZCA DIN PERU-AERODROM AL “ZEILOR”??? « BLOGUL CIRESA | mai 19, 2010 | Răspunde

 6. Daca nu va exista ceva – vreun anumit fenomen – , se va face cumva sa apara .

  Comentariu de deey | mai 4, 2010 | Răspunde

 7. Din nefericire, „isteria” provocata de anul 2012 va creste si nu nejustificat. S-a creat o adevarata industrie care exploateaza apocalipsa. Fiecare pare ca este detinatorul adevarului pe care tine sa il promoveze prin filme, carti, initieri Reiki sau alte … procedee care – spun ei – ne sunt indispensabile ca sa trecem de sfarsitul timpurilor.

  Comentariu de ommiracle | aprilie 27, 2010 | Răspunde

 8. wow! ai curpinrs tot despre 2012. Om trai si om vedea. Lumea a asteaptat atatia ani, asa ca inca 3 nu sunt multi

  Comentariu de razac | aprilie 23, 2010 | Răspunde


Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: