2012 Era Noastra

Mistere.Enigme. Civilizatii disparute.Organizatii secrete.Enigme romanesti.Piramidele.Misterele istoriei.Fenomene inexplicabile.Paranormal.Disparitii.Ipoteze.2012.Apocalipsa.

Adolf Hitler , preot in Ecuador ?!


Oficial, Adolf Hitler s-a impuscat in buncarul sau din Berlin, in ultimele zile ale celui de-al doilea razboi mondial, pentru a nu cadea viu in mainile Aliatilor. Neoficial, el ar fi reusit sa scape, in haosul care domnea la ora respectiva in capitala Reichului, gasindu-si ulterior refugiul fie pe un submarin, fie in America de Sud, in Spania sau chiar intr-o baza subterana din Antarctica. Potrivit documentelor secrete sovietice, scoase recent la iveala, insusi Stalin nu era convins de disparitia marelui sau rival, pe care-l credea „ascuns” de aliatii occidentali. O ipoteza socanta il plaseaza pe sceleratul tiran intr-un rol cu totul neobisnuit: preot catolic in Ecuador!…

Ne-am mutat ! Citeste articolul pe www.2012en.ro

Poate e mai simplu sa va abonati la Newsletter . Primiti zilnic un rezumat al ultimelor articole .CLICK AICI

 

Sponzorizat de
CRAMA NOBLESS

iunie 26, 2010 - Posted by | Criminalii istoriei | , , , , , , , ,

Un comentariu »

  1. S-ar parea ca oamenii lui -Stalin- au fost printre primii prezenti la acel buncar , cu siguranta serviciile secrete stiu bine ce s-a intimplat . Aceasta veste a mortii lui , ia indemnat pe sovietici sa faca primul pas – ptr ca cercetarile sa fie autentificate in descoperirea cadavrului . Starea bolii lui a fost atat de avansata[Parkinson] , incat a fost determinat sa-si ia singur viata , dupa cum se relateaza . –– intr-un moment in care teroarea era prezenta tot timpul –- si care presupunea o judecata aspra si grea ptr holocaustul -Europei- –- s-au de prezenta altor puteri pe teritoriul sau . Ca atare , nu a vrut sa-l judece nimeni , ptr faptele sale genocide . El si cu Stalin s-au considerat totdeauna stapanii zonei mentionate [Europa] – nimeni nu putea sa le ia locul . Nu ma mira faptul sa fi fost preot[ca imagine]. Daca arhivele nu au consemnat nici un eveniment de genul acesta , inseamna ca nu a fost ce se pretindea ca este .

    Comentariu de deey | iulie 3, 2010 | Răspunde


Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

<span>%d</span> blogeri au apreciat: