2012 Era Noastra

Mistere.Enigme. Civilizatii disparute.Organizatii secrete.Enigme romanesti.Piramidele.Misterele istoriei.Fenomene inexplicabile.Paranormal.Disparitii.Ipoteze.2012.Apocalipsa.

Scenarii despre sfarsitul lumii.


Desi apocalipsa are slabe sanse sa vina in 2012, asa cum spun unii, este inevitabil totusi ca aceasta sa aiba loc la un moment dat in istoria Pamantului.

Apocalipsa dupa LunaSCENARII No.1

1. Asteroidul

Obiectele provenind din spatiu lovesc Pamantul mereu, arzand, in general, in atmosfera. Din cand in cand, un obiect de mari dimensiuni patrunde prin atmosfera, ducand la un impact masiv. Cel mai recent impact major a avut loc in 1908 in Tunguska, unde a pus la pamant o suprafata de 5.000 de kilometri de padure siberiana, cu o explozie de 1.000 de ori mai puternica decat bomba de la Hirosima. Obiectul avea doar cativa zeci de metri in diametru insa ar fi putut rade de pe suprafata Pamantului un mare oras.

Un real pericol pentru Pamant il reprezinta orice obiect cu diametrul de peste un kilometru, care ar putea declansa dezastrul climatic si distrugerea recoltelor de pe intreg globul. O roca similara cu cea cu diametrul de 15 kilometri care a distrus dinozaurii in urma cu 65 de milioane de ani ne-ar distruge, probabil, si pe noi.

2. Dezastrul climatic

Ne-am mutat ! Citeste articolul pe www.2012en.ro
Poate e mai simplu sa va abonati la Newsletter . Primiti zilnic un rezumat al ultimelor articole .CLICK AICI
Sponzorizat de
CRAMA NOBLESS

 

octombrie 29, 2010 - Posted by | 2012, Ipoteze, Profetii | , , , , , , , , , , , , , ,

3 comentarii »

 1. Ii multumim d-lui Ananymous pentru,,acurdul total”pe care si-l exprima in postarea sa,vis-a-vis de postarea noastra.Asta inseamna-teoretic cel putin-nu ca ,,acordul”ar fi neaparat ,,total”ci,mai degraba,inseamna cu totul altceva:ca postarea noastra ii verifica propriile sale idei,si ca ,prin aceasta, omul recunoaste-chiar si din anonimat-ca i-am spus si lui,si altora,niste adevaruri obiective,pe care nu le poate nega.Nu-i asa ca am zix-o ,,p’áia buna”d-le Ananymous?…

  Comentariu de Dublu E. | noiembrie 28, 2010 | Răspunde

 2. Dupa toate probabilitatile teoretice si stiintifice,anul 2012,NU VA FI,nici sfarsitul lumii,si nici Apocalipsa,asa cum apare ea descrisa in Scripturi!Se prea poate totusi,ca anul 2012,sa fie un an …,,de cotitura”in evolutia viitoare a omenirii.Acum depinde ce intelege fiecare individ in parte prin :MOMENT DE COTITURA,si ceea ce vor”anumite grupari oculte si politice”sa intelegem prin aceste simboluri si contexte care se vehiculeaza tot mai des, si prin Media,si prin Internet.In Opinia noastra,la nivel planetar totul va fi un Bluf!Iar in Romania,la momentul respectiv-17-23decembrie 2012-vor cadea cantitati MARI DE ZAPEZI!VA fi PARALIZIE IN ALB,in toata Romania!Si atat…ca va veni Craciunul!…

  Comentariu de Dublu E. | noiembrie 1, 2010 | Răspunde

  • bravooooooooooo sunt total de acord cu tine

   Comentariu de Anonim | noiembrie 28, 2010 | Răspunde


Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

<span>%d</span> blogeri au apreciat: