2012 Era Noastra

Mistere.Enigme. Civilizatii disparute.Organizatii secrete.Enigme romanesti.Piramidele.Misterele istoriei.Fenomene inexplicabile.Paranormal.Disparitii.Ipoteze.2012.Apocalipsa.

Ploi cu animale


Ploaie de pesti in Australia. Si nu o data…

Locuitorii din Lajamanu, o comunitate aflata in apropierea desertului australian Tanami, se pot declara norocosi. Desi aflati la sute de kilometri de lacurile Argyle si Elliott, ei se pot bucura, din cand in cand, de peste gratis. Explicatia? Sunt “bombardati” din cer de sute si sute de pesti cazuti pe neasteptate. Miracolul nu are inca o explicatie oficiala, cu toate ca s-a petrecut de mai multe ori, o data in 2004 si de doua ori in februarie 2010.

Sute de grauri au cazut din cer intr-o gradina din Marea Britanie

In martie 2010, Julie Knight din Coxley, UK, s-a trezit cu gradina acoperita de sute de grauri morti. Plouase, ce-i drept, dar asta nu explica decat intr-o foarte mica masura ceea ce vedea in fata ochilor.

Incidentul s-a petrecut la scurt timp dupa ce vestea legata de ploile cu pesti din Australia inconjurase planeta. “Nu gasesc o explicatie pentru bietii grauri, dar povestea cu pestii nu ma mira, se intampla si la noi, in Marea Britanie, uneori….

citeste tot articolul

AICI

 

ianuarie 4, 2011 - Posted by | Fenomene Inexplicabile | , , , , , , ,

Sorry, the comment form is closed at this time.

%d blogeri au apreciat: