2012 Era Noastra

Mistere.Enigme. Civilizatii disparute.Organizatii secrete.Enigme romanesti.Piramidele.Misterele istoriei.Fenomene inexplicabile.Paranormal.Disparitii.Ipoteze.2012.Apocalipsa.

Misterioasa geoglifă din Australia


Misterioasa geoglifă din Australia. Desenul a fost descoperit de pilotul australian Trac Smith, în data de 26 iunie 1998. Deși a fost cercetată de arheologi de nenumărate ori, nimeni nu poate spune cu certitudine cine, când și mai ales cum a realizat figura care este vizibilă și din spațiu. Astfel existența sa reprezintă unul dintre cele mai mari mistere ale Australiei.
Gravată într-o zonă aridă din Australia, geoglifa denumită „Mareea Man” este cea mai mare din lume, întinzându-se pe o suprafață de circa 4 km, și la o distanță de circa 60 de km față de așezarea Marree. Figura înfăţişează un om ce pare a se afla la vânătoare, având în mână un bumerang.
Misterioasa geoglifă din Australia
Fireste, teoriile au curs în presa de la antipozi. Unii au sugerat că geoglifa a fost realizată de mai mulți operatori aerieni locali pentru a putea atrage turiști în zona, lucru ce s-a și întâmplat de altfel, orașul Marree devenind unul dintre destinațiile favorite ale celor pasionați de mistere. Alte teorii vorbesc că omul Marree nu a fost creat de pământeni…
Misterioasa geoglifă din Australia
O altă teorie este cea conform căreia lucrarea i-ar aparține artistului australian Bardius Goldberg, decedat în 2002. Acesta și-a exprimat de mai multe ori, de-a lungul vieții, intenția de a crea o capodoperă vizibilă din spațiu. Când a fost întrebat dacă el este autorul „Marreea Man”, nici nu a confirmat dar nici nu a infirmat acest lucru, adâncind și mai mult misterul.
Cert este faptul că odată cu trecerea timpului, geoglifa este supusă unui proces continuu de eroziune naturală, ceea ce va face și mai dificilă rezolvarea misterului din jurul ei.
 
, http://2012en.ro/mistere/misterioasa-geoglifa-din-australia/

martie 1, 2018 - Posted by | 2012

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: