2012 Era Noastra

Mistere.Enigme. Civilizatii disparute.Organizatii secrete.Enigme romanesti.Piramidele.Misterele istoriei.Fenomene inexplicabile.Paranormal.Disparitii.Ipoteze.2012.Apocalipsa.

Fenomene paranormale in Bucegi


Nimeni nu poate explica de ce pe crestele Bucegilor se inregistreaza un nivel foarte mare al radiatiilor. Cercetarile sporadice de pana acum n-au dezlegat toate aceste mistere. Raman in „picioare” doar legendele care spun ca Bucegiul a fost un urias sanctuar dacic, piatra de temelie a poporului roman.

Stam de vorba cu „muntomanii” intalniti la refugiul salvamont de la Varful Omu. Oameni impatimiti de munte, asa au fost porecliti. Ei stiu toate traseele din Bucegi. Auzim de mai multe creste ale muntilor, precum Doamnele, Omu si Batrana. Ar exista niste energii deosebite. Turistii vorbesc despre vindecari miraculoase ale celor care au trecut pe acolo. Daca oamenii aveau o boala anume. Pentru niste bucuresteni ca noi, putin familiarizati cu zona, pare ceva greu de crezut. In fine, il cunoastem si pe specialistul de la statia meteorologica Varful Omu, Gheorghe Porancea. Alt impatimit al muntilor, pentru ca de 21 de ani munceste la statia meteo si este pe deasupra si salvamontist. „Eu am insotit cu ani in urma o echipa de cercetare in Bucegi. Au fost facute masuratori radestezice pe Varful Bucura. S-a constatat o intensitate extraordinara a radiatiilor. Cert e ca eu nu pot sa stau mult timp departe de munte. De cate ori urc aici, simt ca ma incarc de energie. E ceva deosebit aici”, ne spune interlocutorul nostru.

„Triunghiul de aur” al Daciei
De aici intram pe teritoriul legendelor.

Citeste tot articolul

AICI

Poate e mai simplu sa va abonati la Newsletter . Primiti zilnic un rezumat al ultimelor articole .CLICK AICI

 

august 4, 2008 - Posted by | Mistere din Romania | , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

6 comentarii »

  1. AU FOST DACII AU FOST GOTII . ACU NE-AU RAMAS DOAR HOTII !!!

    Comentariu de Anonim | iulie 31, 2010 | Răspunde

  2. http://forum.softpedia.com/index.php?showtopic=577754&st=36

    Se va reorganiza Expeditia esuata de anul trecut .
    Va asteptam .

    Comentariu de Raol | aprilie 27, 2010 | Răspunde

    • Cand se va relua expeditia? In ce perioada?

      Comentariu de veronica | iunie 29, 2010 | Răspunde

  3. In primul rind am cercetat si pe Bucegi acum 40 de ani.Atunci era periculos a ciuta adevärul. acum de curind am aflat cä cetätile din tara Birsei au fost constriute de celti si nu de crucisetori . Am citit mult despre obiceiurile celtice dupä care resultä pärerea mea. Exemplu: in apropriere de Köln sa gäsit ruine din timpul celtilor constuite intun cerc . asemenea se gäseste ruine in tara bärsei. Surse mai corecte nu am, fapt este cä tot ce sa cunoscut a fost distrus de crestin, fapt cä traci, geti, daci si goti au fost un neam cu religia säseascä ( sax = thrax = zeus = zeu ) Un Centru religios a fost pe Bucegi vez denumirea (h) ardeal .Salutare.

    Comentariu de Volker Julius Eisgeth | decembrie 5, 2008 | Răspunde

  4. interesant,Volker ! Ce surse de informare ai folosit (germane,banuiesc)?

    Comentariu de 2012en | octombrie 21, 2008 | Răspunde

  5. Bunä ziua. Bucegi a fost loc sfänt pe timpul celtilor. Stänca pe värful omul a avut in partea esticä o fatä de om. Deacea numele OMUL.Babelle au avut forma la fel ca stonege in anglia. Un calendar de soare vizut din valea ialomizei in fata pesteri. Acolo unde a fost si unde iara este mänästirea a fost un refugiu celtic. Daci au fost din marea familie de thraci care au fost celti. Celti mai au denumirea Gali .Denumirea sapte isvoare inseamnä din celica tradus isvor ceresc ( sfänt ), la fel cum e denumirea Ardeal inseamnä in hebreica grädina domnului, iar cele 7 cetäti ( Sieben Bürgen ) inseamnä pimäntul ceresc ( sfänt ). Fata Omul afost distrusä ? Construitä probabil de atlantici acum 12.ooo de ani ca semn cä a existat o rasä de oameni cultivati. Salut Volker.

    Comentariu de Volker Julius Eisgeth | octombrie 21, 2008 | Răspunde


Lasă un comentariu