2012 Era Noastra

Mistere.Enigme. Civilizatii disparute.Organizatii secrete.Enigme romanesti.Piramidele.Misterele istoriei.Fenomene inexplicabile.Paranormal.Disparitii.Ipoteze.2012.Apocalipsa.

Iisus s-a nascut vara ?


Potrivit unui studiu de ultima ora al astronomilor australieni de la Port Macquarie Observatory, ar trebui sa strangem instalatiile luminoase de pe bulevarde, sa incetam comercializarea brazilor si sa oprim goana dupa cadouri, intrucat noi calcule indica 17 iunie ca fiind data reala a Craciunului, si nu 25 decembrie

 

Ne-am mutat ! Citeste articolul pe www.2012en.ro

Poate e mai simplu sa va abonati la Newsletter . Primiti zilnic un rezumat al ultimelor articole .CLICK AICI

 

Sponzorizat de
CRAMA NOBLESS

 

iunie 26, 2010 - Posted by | Religie | , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

3 comentarii »

  1. Despre calendarul gregorian , extins in prezent prin folosirea lui in relatiile internationale , in mai toate tarile , prezinta totusi unele inconveniente –– intre care neconcordata dintre zilele saptaminii si datele lunilor anului . Spre exemplu – o sarbatoare cade intrun an lunea , iar in anul urmator cade martea , iar in anul urmator miercurea , peregrinand an de an prin toate zilele saptaminii . Acest calendar nu a fost acceptat de toate tarile europene , mergand in paralel pina la inceputul anilor -1900- , si cu calendarul iulian . In tara noastra , s-a introdus prin -1919- calendarul gregorian , si s-a mers pe varianta –dublei conotari– , adica pe un singur caledar erau doua calendare ptr a nu se pierde traditia veche a primului calendar . Prin -1940- sa reintrodus oficial caledarul gregorian , folosit pina astazi . Ptr a remedia inconsecventele si instabilitatile , savantii au propus un calendar -universal-

    Comentariu de vali | iulie 13, 2010 | Răspunde

  2. Dupa calendarul iulian , lucrurile stateau cu totul diferit , intrucat se tinea seama de lungimea anului solar[365-zile-5-ore-48-minute] . Ptr a corecta diferenta pina la lungimea anului solar , fauritorii noului calendar au introdus anul bisect –in care se adauga o zi in plus– din patru in patru ani . Si acest calendar ramanea , cu foarte putin in urma . Decalajul ajungea la -12- zile , intr-o perioada de -1500- de ani . Ingrijorator ca datele calendaristice se stramutau , la unele sarbatori bisericesti esentiale , producandu-se serioase perturbari in calcularea lor , -Vaticanul- si-a propus corectarea calendarului –- ce a fost rezolvata in -1582- de -Papa Grigore-al-13-lea , cu un consiliul de oameni de stiinta , printre care -astronomul si matematicianul german -Cristopher Clavius- , care corecteaza diferenta de existenta de -11- minute si -14- secunde , intre anul solar si cel iulian .

    Comentariu de deey | iulie 9, 2010 | Răspunde

  3. Vechiul calendar ebraic considera ca ziua incepe la apusul soarelui , iar saptamana se incheie vineri seara , dupa care urma -Sabbath-ul- , zi de odihna . Dupa acel calendar anul incepea in septembrie si avea o durata ce varia intre -353 si 385 de zile , fiind impartit in -12- luni , fiecare avand cate -29-30- zile . Pentru corectarea ramanerilor in urma , se adauga a-13-a luna de -7- ori intr-o perioada de -19- ani . Dupa cum se vede , era destul de complicat si confuza situatia din perioada aceea , chia neclara .

    Comentariu de deey | iulie 3, 2010 | Răspunde


Lasă un comentariu