2012 Era Noastra

Mistere.Enigme. Civilizatii disparute.Organizatii secrete.Enigme romanesti.Piramidele.Misterele istoriei.Fenomene inexplicabile.Paranormal.Disparitii.Ipoteze.2012.Apocalipsa.

Cercuri misterioase in Romania.


Misterul din lanul de grîu

* În anul 2006, in satul Fîntîna de lîngă Hoghiz au apărut şase cercuri perfecte în lanul de la marginea satului

* În noaptea semnelor din grîu, oamenii au văzut lumini ciudate pe cer, iar cîinii din sat au urlat mai rău ca la cutremur

Şase cercuri perfecte, apărute peste noapte în lanul de grîu de la marginea satului Fîntîna, au lăsat cu gura căscată toată suflarea din aşezarea braşoveană. În aceeaşi noapte, oamenii au auzit cîinii urlînd mai ceva ca la cutremur, iar cîţiva localnici susţin că au văzut deasupra ogorului lumini mari şi ciudate, ca nişte flăcări. Pînă să dea năvala curioşii să vadă minunea, în afara cercurilor în lan nu era nici o urmă. Desenul era format dintr-un cerc plin, cu spicele culcate, încadrat de alt cerc, ca un brîu. Cercurile concentrice erau înconjurate de alte patru cercuri mai mici, dispuse simetric. Întîmplarea desprinsă parcă din Dosarele X a înflăcărat imaginaţia localnicilor. Unii se tem să descifreze semnele, iar alţii se prăpădesc de rîs încercînd să găsească o explicaţie pentru aterizarea unui OZN taman la Fîntîna. Primele cercuri misterioase din cîmpurile de grîu au apărut în Anglia, în 1980, dar nimeni n-a putut elucida enigma. De atunci s-au înmulţit însă şi farsorii. Exact pe 9 iulie s-au împlinit 30 de ani de cînd primii artişti specializaţi în culcatul spicelor şi-au început farsele.

 

Citeste tot articolul

AICI

Poate e mai simplu sa va abonati la Newsletter . Primiti zilnic un rezumat al ultimelor articole .CLICK AICI

Reclame

august 15, 2008 - Posted by | Fenomene Inexplicabile, Mistere din Romania | , , , , , , ,

Un comentariu »

  1. mda…interesanta abordare….parerea mea,atata timp cat exista mistere,vor fii multi care vor aveade castigat pe urma asta…mai ales romanii…azi-maine o sa vedem ce stii ce fenomene prin locurile uitate de lume.Astfel,peste noapte,locul devine cunoskut;).EX:Scotia..traieste din turism pt misterul Lock-Ness….;);).
    „Satul Fantana”,cine a auzit de el?…nici la stirile orei 5 nu am auzit de el…aqma da,pt k sunt cercuri in lanul de grau :)):))

    Comentariu de alex | decembrie 18, 2008 | Răspunde


Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: